Howard Stern denkt dat Oprah haar interview met Adele heeft verpest

Inhoudsopgave:

Howard Stern denkt dat Oprah haar interview met Adele heeft verpest
Howard Stern denkt dat Oprah haar interview met Adele heeft verpest
Anonim

Adele heeft te maken gehad met kritiek sinds haar interview met Oprah Winfrey in november 2021. Veel van haar critici, waaronder Piers Morgan, vonden het interview ongelooflijk "oppervlakkig". Maar dit leek de mening van Adele niet te schokken, die op Twitter beweerde dat ze enorm genoten had van haar tijd om met Oprah te praten. Maar Piers was niet de enige die het gesprek niet leuk vond tussen de twee vrouwen die vooral bekend zijn door hun voornaam. Radiolegende Howard Stern was ook erg ongelukkig met het interview. Maar hoewel velen die het interview niet leuk vonden, Adele de schuld gaven, zat Howard achter Oprah aan.

Dit zou fans van de zelfverklaarde King of All Media niet moeten verbazen. Hij heeft tenslotte een zeer gecompliceerde relatie met Oprah. Hoewel hij haar strijd respecteert en niet kan stoppen zich op haar leven af te stemmen, heeft hij een hekel aan haar arbeidsethos en haar interviewvaardigheden. Aangezien Howard op dit moment bekend staat als de beste interviewer voor beroemdheden, is zijn mening over dit onderwerp redelijk geldig. Dit is wat Howard te zeggen had over het interview en waarom hij vindt dat Oprah het verprutst heeft.

Howard Stern houdt er niet van hoe Oprah interviewt en dacht dat haar tijd met Adele te 'new agey' was

Howard Stern heeft openlijk kritiek geuit op veel dingen die Oprah Winfrey heeft gedaan, waaronder haar interviewstijl. Dit omvat haar overdreven begroetingen, hoe ze onderwerpen loslaat en hoe ze zich een weg baant door elk interview. Maar Howard had wat andere problemen met Oprah's interview met Adele. Tijdens zijn 16 november-aflevering van zijn SiriusXM-radioshow, bespraken Howard en zijn oude co-presentator Robin Quivers het veel gepubliceerde interview en onthulden dat Adele haar Howard Stern Show-debuut begin 2022 zal maken. Terwijl Howard volhoudt dat hij Oprah niet mag, terwijl hij al haar voorbereidingen voor het interview zag, was hij gewoon niet onder de indruk van haar interviewtechnieken… nog maar eens.

"Ik wil niet zeggen dat ik beter ben dan Oprah, maar ik vond het gesprek een beetje vreemd", zei Howard tegen Robin nadat zijn producer, Gary Dell'Abate, had onthuld dat Adele was geboekt voor zijn voorstelling. "Ik dacht dat er iets heel interessants aan Adele was, maar ze kwamen er nooit aan."

"Waar had Oprah het over?" vroeg Robin, die zei dat ze het interview nog niet had gezien.

"Vraag het me niet! Ik heb alles bekeken", zei Howard. "Ik heb het gevoel dat bij Oprah iedereen heel diep probeert te komen - en met 'diep' bedoel ik een deel van die onzin. Gobblediguck. Je weet wel, de natuur en krachten, en in contact komen met jezelf … 'New age' is de beste manier waarop ik het gesprek kan omschrijven en Oprah moedigt het aan door 'Yeah, yeah' te zeggen. Alsof ze begrijpt waar iedereen het over heeft."

Bovendien gelooft Howard dat vanwege dit beeld dat Oprah voor zichzelf heeft gecreëerd, iedereen met wie ze zit haar wil behagen, zodat ze niets uitdagen wat ze zegt. Ze gaan mee met al haar schticks, zelfs als het nergens op slaat of niet authentiek is voor de geïnterviewde. Misschien is dit een soortgelijke reden waarom Piers Morgan en vele anderen geloofden dat het interview van Adele en Oprah "ondiep" aanvoelde.

Hoewel Howard zijn kritiek had, zei hij dat hij genoot van hoe "geweldig" Adele eruitzag, evenals van het concertgedeelte van het interview. Meer nog, hij vond het geweldig om Seth Rogen in het publiek te zien en kon echt niet begrijpen waarom hij daar was.

Wat zal Howard Stern doen als hij Adele interviewt?

We weten wat Howard vindt van Adele's interview met Oprah, evenals van praktisch elk groot interview dat Oprah heeft gedaan, maar wat zou Howard anders doen als interviewer? …Afgezien van het tonen van Adele Robin Quivers' kijk op "Hallo", dat is….

"Adele zou hier moeten komen", zei Howard, in de hoop dat de zangeres van "Skyfall" haar aanstaande optreden niet afzegt. "[Ik zou] haar echte dingen vragen. Omdat ik denk dat ze een interessante vrouw is. Zoals, ze begon Oprah te vertellen dat haar vader een alcoholist was en dat hij erg afwezig was in haar leven. En dit was een grote pijn in haar hart dat haar vader geen interesse in haar had. En daar was ik nieuwsgierig naar, maar toen begonnen ze met kristallen dingen… Ik wil niet zeggen kristallen. Maar het werd erg new age en ik weet niet wat de fiedereen heeft het over."

De kracht van de interviews van Howard Stern is dat hij door de mumbo-jumbo heen snijdt en recht in het hart en de ziel van een persoon komt. Hij besteedt tijd aan hun pijn en ontleedt het met alle vaardigheden die hij heeft geleerd van de psychoanalyse. Hoewel het een specifiek type interview is, is het vrijwel zeker anders dan alles wat Oprah doet. En dit is uiteindelijk waarom Howard geen connectie had met Oprah's tijd met Adele.

Aanbevolen: