Hoeveel verdient Lizzo met 'Lizzo's Watch Out For The Big Grrrls'?

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdient Lizzo met 'Lizzo's Watch Out For The Big Grrrls'?
Hoeveel verdient Lizzo met 'Lizzo's Watch Out For The Big Grrrls'?
Anonim

Lizzo's nieuwe realityserie belooft veel entertainment en empowerment, met juryleden van beroemdheden en getalenteerde deelnemers. Na de aankondiging van haar samenwerking met Amazon Prime Video, heeft de Truth Hurts-zangeres een castingoproep uitgerold om zich te richten op "full-figured" dansers die ondervertegenwoordigd zijn in de media. Degenen die uit het selectieproces werden gekozen, zouden worden gecast als deelnemers aan de nieuwe reality-tv-competitie.

Deze onderwerpkeuze zal geen verrassing zijn voor fans die de sociale media en muziekbibliotheek van de zanger hebben gevolgd. Lizzo staat bekend om haar boodschap van lichaamspositiviteit en zelfvertrouwen, en deze nieuwste onderneming lijkt sterk te focussen op die gevestigde filosofie. Dit blijkt uit haar castingoproep, waarin ze spreekt over haar bedoelingen om vrouwen die "op haar lijken" te steunen en hun stemrecht te geven, aangezien ze in het verleden in het verleden werden genegeerd ten gunste van dansers en modellen met een grotere maat.

Wat is de nieuwe show van Lizzo?

Amazon Prime Video heeft onlangs meer details over de show vrijgegeven en de releasedatum van 25 maart aangekondigd. De show richt zich op een groep dansers en/of modellen die strijden om een plekje naast Lizzo op haar wereldtournee.

De trailer van Lizzo's Watch Out For The Big Grrrls onthulde dat de show choreografieën van grootheden uit de industrie, realityshowdrama tussen concurrenten en tal van krachtige momenten op en naast het podium zal bevatten. De trailer biedt clips van emotionele momenten en krachtige uitspraken van de zanger en concurrenten over de relatie tussen zelfvertrouwen en maatschappelijke normen.

De trailer toont de deelnemers in een reeks dans- en catwalkuitdagingen die steeds competitiever worden. Sommige dramatische momenten worden gedeeld, waarbij een deelnemer zegt dat "sommige mensen niet op hetzelfde niveau zitten als ik." Uit de trailer blijkt dat het niet altijd even zonnig is tussen de deelnemers, met enkele clips die verschillende confrontaties tussen de dansers laten zien. De voorgestelde opname van biechtmomenten laat fans veronderstellen dat de show ook hun kriebels zal geven voor dramatische reality-tv-capriolen.

Het drama op de set is niet het enige dat dreigt af te leiden van de hoofdfocus van het vrijgeven van volslanke dansers. Fans waren teleurgesteld toen Lizzo in het verleden over ellebogen wreef met een aantal controversiële rappers, waardoor velen zich afvroegen hoe controversieel haar serie kon worden. De algemene boodschap van vertrouwen en eigenliefde van de zanger zou vertroebeld kunnen worden wanneer ze naast namen als Chris Brown worden geplaatst, die is beschuldigd van meerdere accounts van mishandeling, waaronder huiselijk geweld tegen zangeres Rihanna. Hoewel de omvang van Lizzo en Brown's relatie onduidelijk is, stelt het haar positieve berichtgeving in twijfel. Ondanks de belofte van volwaardige schoonheid en empowerment van de show, speculeren sommigen of de boodschap van de show zou kunnen worden overschaduwd door gevechten tussen deelnemers of extern drama rondom Lizzo zelf.

Hoeveel verdient Lizzo voor haar nieuwe realityshow?

Volgens The Recent Times verdient Lizzo tussen de $ 872, 000 en $ 1,2 miljoen per jaar tussen haar verschillende ondernemingen. Lizzo's belangrijkste bron van inkomsten komt uit muziek, maar naarmate ze steeds populairder wordt, is ze ook andere gebieden van de popcultuur gaan aanpakken, zoals modellenwerk en televisie. Hoewel er geen specifiek aantal aan het project is gekoppeld, is het veilig om aan te nemen dat de samenwerking tussen Lizzo en Amazon Prime de zangeres zal helpen om binnen dat algemene winstbereik te blijven, of zelfs het bedrag dat ze naar verwachting zal verdienen te verhogen.

Fans denken dat Lizzo waarschijnlijk een vergelijkbaar percentage zal verdienen als andere acteurs uit de originele Amazon Prime-serie, maar het zal afhangen van de relatie van haar contract en hoe betrokken de streaminggigant is bij de productie. De hoeveelheid winst die Lizzo uit de serie ziet, kan ook afhangen van hoe succesvol de samenwerking wordt. Naarmate meer mensen naar de wedstrijdshow kijken, zorgen sommige streamingcontracten ervoor dat het talent ook een toename van de inkomsten ziet.

Gezien Lizzo's massale aantrekkingskracht in alle genres, inclusief haar vermogen om zichzelf te interesseren bij elke fanbase - inclusief BTS Army, dankzij haar cover van 'Butter' - kunnen kijkers verwachten dat haar show opwindend zal zijn. De popspecialiteit van de zangeres stelt haar in staat om samen te werken met en een breed scala aan andere artiesten te coveren. Dit hielp Lizzo om een breed sociaal netwerk te ontwikkelen waar haar connecties in de branche schijnbaar eindeloos zijn. Fans zijn verheugd om te zien hoe de invloed en connecties van de zanger groeien in combinatie met de voortdurende Amazon Prime Video-samenwerking.

Aanbevolen: