Wat is er gebeurd met de ex van Daisy De La Hoya uit 'Daisy Of Love'?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de ex van Daisy De La Hoya uit 'Daisy Of Love'?
Wat is er gebeurd met de ex van Daisy De La Hoya uit 'Daisy Of Love'?
Anonim

Toen VH1's 'Rock of Love' in de vroege jaren 2000 van start ging, eindigde Daisy de la Hoya met haar eigen reality-vrijgezellenshow, en fans zagen haar Londen uitkiezen, de enige man in het huis van mannen die leek echt contact te maken met Daisy.

Maar wat gebeurde er jaren later met Daisy de la Hoya's ex, "London"?

Waar is Daisy De La Hoya nu?

Het leven is niet per se gemakkelijk geweest voor Daisy de la Hoya sinds het einde van 'Daisy of Love' uit 2009. Zoals de meeste fans zich herinneren, koos Daisy haar winnende man, die in de show langs Londen ging, en het leek geweldig. Helaas was dat de reality-tv-rook en spiegels.

Daisy gaf later toe dat ze worstelde met problemen met middelenmisbruik tijdens niet alleen VH1's 'Rock of Love 2', maar ook tijdens haar daaropvolgende realityserie. In haar zoektocht naar liefde leek Daisy een spiraal te vormen. Toch liep het ook niet goed af in termen van haar liefdesverhaal met 'London'.

Kort nadat de serie was afgelopen, verklaarde Daisy dat ze dacht dat haar huidige ex misschien uit was om naam te maken, in plaats van op zoek te gaan naar ware liefde.

Wie was Londen op 'Daisy Of Love'?

Het blijkt dat "Londen" (alle jongens in de serie gingen onder een alias) Joshua Lee was, een schijnbaar geweldige kerel waar kijkers echt naar uitkeken. Maar zoals Daisy later onthulde nadat het paar uit elkaar ging, was de reden voor hun breuk dat Joshua een baby verwachtte met iemand anders.

Meer dan tien jaar later is het natuurlijk moeilijk om tijdlijnen vast te stellen. Maar Daisy's veronderstelling was dat Joshua nog steeds bij zijn babymama was en alleen hoopte haar te gebruiken om bekendheid te verwerven in zijn eigen carrière.

Het ongelukkige was dat niemand wist wat de waarheid was, en Daisy's interpretatie van de gebeurtenissen en haar verklaring van de breuk werden in twijfel getrokken vanwege haar problemen met drugsmisbruik.

Toen Lacey Sculls van 'Talk of Love' Joshua Lee interviewde in 2020, waren YouTube-commentatoren zelfs opgewonden, en niet vanwege Lee's banden met Daisy.

Wat is er met Londen gebeurd van 'Daisy Of Love'?

Zoals Lacey Sculls uitlegde als voorwoord van haar interview met 'London', is hij erg moeilijk op te sporen op sociale media. Hij heeft een Facebook-pagina, maar de laatste actieve post was in 2009 en Joshua gaf toe dat hij met opzet ondergronds ging van sociale media voor zijn 'geestelijke gezondheid'.

Hij legde ook uit dat hoewel sociale media een geweldig hulpmiddel is wanneer hij iets wil promoten (bijvoorbeeld een album), hij merkt dat hij anders tijd verspilt met scrollen. En zelfs in de vroegere dagen van sociale media, zoals de forums rond 'Daisy of Love', werd Lee het slachtoffer van trollen voor opmerkingen over zichzelf, en dat was geen geweldig idee, merkte hij op.

Maar zoals in het interview werd onthuld, heeft Joshua een dochter en onderhoudt hij nog steeds een relatie met de moeder van zijn dochter.

Heeft Joshua Lee Daisy voor publiciteit gebruikt?

Om Joshua Lee, ook wel bekend als London, het verhaal te horen vertellen, klinkt het bijna alsof hij onbewust een reality-tv-saga binnenliep waar hij nooit deel van wilde uitmaken. Voordat hij werd gecast voor 'Daisy of Love', zat Joshua in een band -- niets bijzonders, legde hij uit -- maar hij leidde een goed leven toen hij in de twintig was in New York.

Maar toen deed hij auditie voor de show, werd na een paar maanden teruggebeld en kreeg toen een uitleg over wat de show eigenlijk inhield. Het lijkt er dus op dat hij niet wist dat de show een reality-datingserie was toen hij zich voor het eerst aanmeldde.

Maar een van de beschuldigingen die fans over Joshua Lee hebben geuit, is dat hij Daisy 'gebruikte' voor publiciteit. In Lee's eigen woorden verklaarde hij dat hij dacht dat de show goed zou zijn voor de promo van zijn band, maar Daisy hield er geen rekening mee; hij wist op dat moment niet wie ze was.

Was de relatie tussen Daisy De La Hoya en Londen echt?

In het interview met Lacey Sculls verklaarde Joshua Lee ondubbelzinnig dat hij en Daisy een echte 'connectie' hadden. Hij zei zelfs dat het grootste deel van de ontwikkeling van relaties niet alleen buiten de camera gebeurde, maar ook buiten de camera om; nadat Londen zich terugtrok uit de show, hielden hij en Daisy contact.

Toch eiste de valsheid van de hele productie zijn tol, en Joshua was het met Lacey eens dat afgesneden zijn van de echte wereld terwijl 'verliefd worden' niet gezond of realistisch is. En vergelijkbaar met programma's als '90 Day Fiance, 'reality TV, of een deelnemer nu 'wint' of 'verliest', kan iemands leven veranderen.

Waar is Joshua Lee nu?

Joshua Lee werkt nog steeds aan zijn muziek en lijkt erg close met zijn dochter, die in oktober 2021 12 werd. Hij heeft geen spijt van de beslissingen die hij heeft genomen en verklaarde dat zijn dochter echt zijn leven heeft gered.

Lee verklaarde zelfs dat hij een slechte wending zou hebben genomen als hij in LA was gebleven in de reality-tv-wereld van Daisy de la Hoya, ongeacht hoeveel connectie ze hadden.

Aanbevolen: