Wat is er gebeurd met Kenny Barnes uit 'Love Is Blind'?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met Kenny Barnes uit 'Love Is Blind'?
Wat is er gebeurd met Kenny Barnes uit 'Love Is Blind'?
Anonim

Originele content op Netflix kan in een oogwenk een hit worden, en daarom stromen shows van alle genres massaal naar de streaminggigant. Als het op het juiste moment wordt uitgebracht, kan een show ontploffen, en dit is precies wat er gebeurde met Love is Blind.

Niet iedereen kon liefde vinden, maar degenen die dat wel deden, maakten een wilde rit, allemaal in naam van entertainment. De deelnemers aan de show maakten er een hit van en ze hebben veel over elkaar te zeggen sinds het debuut van het seizoen.

Er is veel veranderd sinds het eerste seizoen van de show, en fans willen een update over belangrijke castleden, waaronder Kenny Barnes. Laten we eens kijken wat hij heeft uitgespookt.

Kenny Barnes was te zien in het eerste seizoen van 'Love Is Blind'

In het begin van 2020 hadden mensen plotseling een overschot aan Netflix-binge-time, en een van de populairste shows uit die tijd was Love is Blind. Hoewel er tal van andere datingshows waren waar mensen naar konden kijken, kwam deze serie precies op het juiste moment op Netflix en werd een enorme hit bij fans.

Met een groep hoopvolle singles die elkaar leerden kennen zonder elkaar persoonlijk te ontmoeten, ging deze show helemaal over het leggen van een emotionele band voordat ze zich verloofden en marcheerden naar een trouwdatum. Het idee was briljant en fans waren verslaafd aan de eerste aflevering van de show.

Kenny Barnes was een deelnemer aan de show en hij verloofde zich met Kelly Chase. De chemie van het duo was solide en ze gingen de hele show de goede kant op.

Toen fans echter leerden, waren de dingen niet echt wat ze leken op de camera.

Kenny en Kelly zijn niet getrouwd

Toen het erop aankwam om de uiteindelijke beslissing te nemen om bij elkaar te blijven, gingen Kenny en Kelly hun eigen weg. Het duo had gevoelens voor elkaar en leek de goede kant op te gaan, maar het was niet de bedoeling dat ze stand zouden houden.

Na de gevolgen van hun verloving, opende Kenny zijn benadering van de show, waaronder het niet trouwen aan het einde.

"We waren vastbesloten om niet te trouwen. En echt, de verloving was alleen maar om het experiment uit te breiden. En daar waren we allebei toegewijd aan", onthulde Kenny.

Kelly en Kenny waren van plan een stel te blijven, maar Kenny trok zich terug, wat als een verrassing voor Kelly kwam.

"Ik heb hem eigenlijk een handgeschreven brief geschreven, niet zoals zeggen: 'Ik ben verliefd op je', niet gek, maar gewoon als: 'Ik vond het erg leuk om je te leren kennen, en ik hou echt van je en ik wil je graag nog beter leren kennen.' Ik heb er nooit een reactie op gekregen, wat hem misschien gewoon bang maakte, maar ik liet gewoon veel emoties los", zei ze.

Fans waren verdrietig om te zien dat Kelly en Kenny het niet overleefden, maar ze zullen blij zijn te horen dat het veel beter is geworden voor Barnes.

Kenny Barnes eindigde op het vinden van liefde ergens anders

Dus, wat is het nieuwste van Love is Blind's Kenny Barnes? Hoewel hij de ware liefde niet in de show vond, sloot hij de liefde van zijn leven buiten de camera's op.

In augustus 2020 meldde People dat Kenny verloofd was met zijn vriendin, Alexandra Garrison.

"Op 7 augustus deed de 28-jarige realityster een aanzoek aan vriendin Alexandra Garrison in Duke Mansion in Charlotte, North Carolina, na iets meer dan een jaar te daten, onthult hij exclusief aan PEOPLE. Het paar ontmoette na het verschijnen van Barnes in de Netflix-datingserie, die werd gefilmd in de herfst van 2018, "meldde de site.

Fans of Love is Blind waren zeker benieuwd hoe Kelly op het nieuws zou reageren, en ze had een paar lieve woorden voor Barnes en zijn toekomstige bruid.

"OH MY GOSHH YAYYY!! Dat is zo spannend!!! Ik ben zo opgewonden voor jullie twee. Mijn mond viel open, maar op de beste manier!!!!! Je verdient al het geluk Kenny!!!! Ik stuur jullie zowel liefde als licht! Ik hoop haar ooit te ontmoeten", plaatste ze op sociale media.

Het is echt gaaf om te zien dat deze twee zo hartelijk zijn gebleven na hun tijd samen, en Barnes moet de steun die Kelly hem en zijn verloofde gaf erg gewaardeerd hebben.

Op het gebied van carrière is Kenny nog steeds verbonden aan Team Lighting in Specification Sales and Lighting Control, volgens de website van het bedrijf.

Uiteindelijk ging het niet voor Kenny Barnes in Love is Blind, maar uiteindelijk kwam hij op het juiste moment bij de juiste persoon terecht.

Aanbevolen: