Hoe is Daisy De La Hoya gerelateerd aan Oscar De La Hoya?

Inhoudsopgave:

Hoe is Daisy De La Hoya gerelateerd aan Oscar De La Hoya?
Hoe is Daisy De La Hoya gerelateerd aan Oscar De La Hoya?
Anonim

Daisy De La Hoya kwam in het publieke bewustzijn via de Bret Michaels reality-datingshow Rock of Love. Daisy zou doorgaan naar wordt de tweede in het tweede seizoen van Rock of Love en gaat uiteindelijk de hoofdrol spelen in haar eigen spin-off datingshow, Daisy of Love. Nadat haar show was afgelopen, begon De La Hoya een beetje uit te waaien.

Dus, hoe is de voormalige realityshow-ster gerelateerd aan bokslegende en promotor Oscar De La Hoya? Op het eerste gezicht lijkt het paar niet veel op elkaar en de twee lijken drastisch te verschillen, maar ze zijn natuurlijk wel verwant. Laten we dus geen tijd meer verspillen aan het uitzoeken hoe de De La Hoya's verwant zijn.

6 Wie is Daisy De La Hoya?

Daisy De La Hoya werd in 1983 geboren in Vanessa Mossman in Los Angeles, maar groeide op in Denver, Colorado. Een getalenteerde muzikant, zou De La Hoya uiteindelijk bas spelen en achtergrondzang verzorgen op Seraphim Shock's Halloween Sex N Vegas in 2003. Het is niet verwonderlijk dat De La Hoya uiteindelijk in het vizier van tv-managers zou belanden, aangezien de muzikant een uitstraling heeft die zich goed leent voor televisie en in 2007 is dat precies wat er gebeurde. Daisy's casting in het tweede seizoen van Rock of Love gaf de ster nationale bekendheid en bekendheid. Nadat ze er niet in was geslaagd het hart van Bret Michaels te winnen, zou Daisy de hoofdrol gaan spelen in haar eigen realityshow, waarbij ze (zij het tijdelijk) liefde vond in de armen van Daisy of Love winnaar ex Joshua Lee a.k.a. “Londen” … Wat is er met hem gebeurd?)

5 Wie is Oscar De La Hoya?

Oscar De La Hoya was een van de premières in het boksen van begin tot eind 2000. De bekendheid van De La Hoya bereikte mainstream-erkenning met zijn boksvaardigheid, charme en goede uiterlijk, en de bekendheid van De La Hoya zou in 2000 verder gaan dan het boksen en de wereld van de popmuziek betreden met de release van zijn titelloze album (uitgebracht in zowel het Engels als het Spaans.) pound for pound king stopte ermee in 2009, waarmee een einde kwam aan zijn 16-jarige bokscarrière, en zou zich in plaats daarvan richten op de promotionele kant van het bedrijf met Golden Boy-producties.

4 Daisy De La Hoya vocht in het verleden met middelenmisbruik

Zoals we in het verleden vaak hebben gezien, kan de status van beroemdheid, ongeacht de schaal, soms bepaalde stoffen aantrekken die je leven in een neerwaartse spiraal kunnen brengen. Helaas was dat het geval voor Daisy De La Hoya die in een interview met Vh1.com openhartig sprak over haar worsteling met stoffen, “Ik ben opgegroeid met een achtergrond. Ik ben net in dit soort dingen geboren, iets dat ik al heel lang doe en (deze levensstijl) misschien versterkt. Ik denk dat er een bepaald type persoonlijkheid voor nodig is. Ik denk dat dat slechts een deel is van wie ik ben, maar ik heb die dingen nu overwonnen, 'zei Daisy. Acteren en rock-'n-roll nastreven, dat is wat ik deed, en daarmee kwam een soort bagage die ik al bij me had toen ik een kind was, en daar heb ik mee te maken gehad. Dat is iets wat ik het grootste deel van de tijd heb gedaan sinds de shows eindigden. Die dingen zijn aan de oppervlakte gekomen en ik heb ermee omgegaan zoals ze komen. Het goede nieuws is dat ik ermee te maken heb; Ik heb ermee omgegaan en ik begrijp het en hopelijk, weet je, ben gegroeid als persoon en hoop dat ik ook andere mensen op die manier kan inspireren. Daisy is erin geslaagd om het beest te verslaan en schoon en nuchter te blijven.

3 Oscar De La Hoya heeft in het verleden ook gestreden tegen drugsmisbruik

"Verslaving is de zwaarste strijd van mijn leven", is een citaat van Oscar De La Hoya over problemen met middelen in het verleden. Volgens ESPN had de 11-voudig wereldkampioen 6 gewichtsklassen dit te zeggen over zijn strijd tegen verslaving: "Er waren drugs; mijn favoriete drug was cocaïne en alcohol. Cocaïne was recent, de laatste twee jaar, de laatste 2 en een half jaar, en ik was meer afhankelijk van de alcohol dan van de cocaïne', zei De La Hoya. "Binnen een paar jaar, alleen maar denken of mijn leven het waard was. Ik heb niet de kracht, ik heb niet de moed om mijn eigen leven te nemen, maar ik dacht erover na."

2 Wat heeft het paar de laatste tijd gedaan?

Beide Daisy en Oscar zijn al een tijdje clean en nuchter. Daisy heeft haar vervreemde relatie met haar moeder hersteld (hoewel het proces moeilijk was) en zet haar muziekcarrière voort met haar band Black Star Electra, terwijl Oscar werd vorig jaar kort in het ziekenhuis opgenomen nadat hij COVID-19 had opgelopen. Hij kaatste echter terug en gaat door met het promoten van de strijd (en was zelfs ingesteld op face MMA-legende Vitor Belfortvoordat COVID plaatsvond.)

1 Daisy De La Hoya is het nichtje van de beroemde bokser

Dus, hoe zijn de twee van De La Hoya aan elkaar verwant? Daisy is de nicht van de bokslegende, en de combinatie van nicht en oom lijkt een goede weg voorwaarts te zijn ingeslagen. Met een beetje geluk zullen de De La Hoya's nog vele jaren blijven rocken en slaan.

Aanbevolen: