Cardi B doodt als modekoningin als gastheer van de AMA's

Inhoudsopgave:

Cardi B doodt als modekoningin als gastheer van de AMA's
Cardi B doodt als modekoningin als gastheer van de AMA's
Anonim

Cardi B kan nu nog een belangrijke prestatie toevoegen aan haar toch al indrukwekkende cv. Ze heeft officieel haar allereerste American Music Awards Show georganiseerd, en dat deed ze zeker in stijl. Eerder een winnaar maar nooit eerder een gastvrouw, versloeg de rapper als een fashionista met haar talloze outfitwisselingen, en bracht ze veel energie en enthousiasme op het podium met elke aankondiging die ze deed.

Haar modekeuzes waren enorme uitingen van charismatisch risico nemen, en de meesten zijn het erover eens dat alleen Cardi B een aantal van de dramatische looks die ze versierde kon neerzetten.

Elke outfit die ze droeg was een enorme hit en genereerde meer gepraat dan de vorige.

Het is officieel. Cardi B heeft met succes de AMA's gehost en fans genoten van de manier waarop ze het podium als haar eigen persoonlijke landingsbaan gebruikte.

Cardi B werpt zichzelf in haar rol

Cardi B verspilde geen tijd aan haar rol als presentatrice van de American Music Awards. Het wordt door velen beschouwd als de heilige graal van muziekprijsuitreikingen, en het organiseren ervan is een enorme eer, en een heel groot probleem. Cardi B slaagde erin high fashion op het podium te brengen en haar meer dan levensgrote aanwezigheid bekend te maken.

Bij elke aankondiging op de microfoon gebood ze haar publiek, gaf ze heel veel enthousiasme en natuurlijk door een persoonlijk tintje aan haar rol toe te voegen door de vreemde opmerking over haar persoonlijke connecties met de artiesten te delen die zijn genomineerd of gaan optreden.

Cardi B heeft zojuist bewezen dat ze niet alleen in staat is om zo'n prestigieuze prijsuitreiking te organiseren, maar dat ze er ook nog eens geweldig uitziet terwijl ze het doet.

Een breed scala aan ongelooflijke outfits

Cardi B heeft alles uit de kast gehaald als het op haar AMA-mode aankwam. Er waren natuurlijk een groot aantal outfitwisselingen en ze waren absoluut naadloos van aard.

Ze begon de avond met het dragen van een prachtig Schiaparelli-ensemble dat gepaard ging met een gouden masker. Een pure sluier accentueerde haar strakke zwarte jurk. Nauwelijks herkenbaar en perfect gestyled voor de rode loper, maakte Cardi B een gedurfde start van wat zich spoedig zou ontvouwen als haar eigen modeshow op het AMA-podium.

Voor haar volgende outfit sierde Cardi B een prachtige dijhoge jurk met split die aan de zijkant was gebundeld en bijpassende arm- en borstaccenten had. Het echte paradepaardje van deze outfit was echter haar oversized hoofddeksel van veren dat ze met trots en elegantie droeg.

Daar bleef het niet bij. Cardi voegde een edgy outfit toe aan de mix toen ze een gitzwarte blazer droeg met scherp gehoekte zilveren schouders en zeer sprankelende laarzen die bij elke stap die ze zette als blitse lichtreflecties fungeerden.

Haar koninklijke paarse, hippe jurk was een enorme winnaar, net als Cardi B's limoengroene jurk met geaccentueerde ontwerpen op haar borst en navel en verbonden met een oversized, glamoureuze limoengroene doorschijnende cape.

Cardi B sloot de avond af in een prachtige witte jurk met een enorme split en een hoofddeksel met kristallen rand.

Aanbevolen: