Bachelor Nation houdt niet van Jesse Palmer die Chris Harrison vervangt als gastheer

Inhoudsopgave:

Bachelor Nation houdt niet van Jesse Palmer die Chris Harrison vervangt als gastheer
Bachelor Nation houdt niet van Jesse Palmer die Chris Harrison vervangt als gastheer
Anonim

Jesse Palmer vervangt Chris Harrison die bijna 20 jaar de franchise van The Bachelor presenteerde. Tayshia Adams en Kaitlyn Bristowe zijn voorlopig aan het invallen totdat die plek was ingenomen.

Nu zal Jesse Palmer die schoenen vullen en hij kan zijn persoonlijke ervaring als de leiding nemen. Palmer was The Bachelor in seizoen 5 en hij zal nu de gastheer zijn van seizoen 26 met Bachelor Clayton Echard in 2022. Clayton komt uit het seizoen van Michelle Young en hij won meteen de producers.

Een nieuwe gastheer, een mysterieuze vrijgezel, een ander landhuis… wat nu!

Jesse Palmer is een televisiezender en voormalig NFL quarterback die momenteel The Ultimate Surfer host op ABC. Het is geen verrassing dat producenten het in de ABC-familie hielden en Palmer kon niet meer geëerd worden voor de rol.

Al meer dan 20 jaar heeft 'The Bachelor' de wereld tientallen onvergetelijke liefdesverhalen gebracht, waaronder ooit de mijne', zei Palmer in een verklaring. “Verliefd worden is een van de grootste geschenken van het leven, en ik voel me nederig door de kans om dit seizoen terug te keren naar de show als gastheer om het nieuwste bacheloradvies te geven dat ik uit eerste hand heb opgedaan en ik ben dankbaar dat ik een kleine rol heb gespeeld in zijn reis.”

Jesse Palmer breekt het nieuws

Bachelor Nation- Ik zou niet blijer kunnen zijn om thuis te zijn bij mijn @bachelorabc-familie! Het woord op straat is dat het hier behoorlijk GEWELDIG is! ??

Hoewel The Bachelor niet werkte voor Jesse, is hij onlangs getrouwd met de liefde van zijn leven, Emely Fardo Palmer. Het is maar goed dat zijn seizoen een mislukking was, want kijk waar het hem toe leidde.

Hij is gelukkig getrouwd met iemand anders en is nu de presentator van de populaire realityshow.

Fans willen in plaats daarvan Wells Adams

Bachelor Nation heeft gesproken…

"ontdekken dat ze van Jesse Palmer de nieuwe gastheer van de vrijgezel hebben gemaakt"

Fans waren hier emotioneel niet op voorbereid.

"Ligt het aan mij of ziet Wells Adams er anders uit"

Het is duidelijk wat Bachelor-natie wil en het is Wells Adams. Als producers het gevoel hebben dat Jesse Palmer degene is voor het optreden, dan is het alleen maar eerlijk om de man een eerlijke kans te geven.

Er is iets heel beters in petto voor Wells, wie weet!

Aanbevolen: