De waarheid over de relatie van Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss met Jada Pinkett-Smith

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss met Jada Pinkett-Smith
De waarheid over de relatie van Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss met Jada Pinkett-Smith
Anonim

Keanu Reeves en Carrie-Anne Moss zijn soulmates. Niet in romantische zin, maar hun vriendschap, creativiteit en echte emotionele band hebben hen verbonden sinds het maken van de eerste Matrix-film eind jaren negentig. Dit is een van de redenen waarom het vierde deel van de franchise, The Matrix Resurrections van deze maand, zo spannend is. Ze samen terug op het scherm zien en hun liefdesverhaal verkennen tegen een wereld van valse realiteiten, tirannieke opperheren en kungfu is ronduit opwindend. Hoewel Carrie-Anne de hoofdrolspeelster is in alle vier de Matrix-films, brachten de sequels ook een nieuwe dynamische vrouw binnen, Jada Pinkett-Smith.

Zowel Keanu als Carrie-Anne hebben de reputatie nuchtere, stille en gecentreerde individuen te zijn die graag films maken, maar nog meer van hun privacy houden. Jada, aan de andere kant, heeft misschien dezelfde eigenschappen, maar maakt ook deel uit van een van de beroemdste families in Hollywood. Dat betekent dat ze ook verwikkeld is in allerlei controverses, ook met haar man Will. Dus, staat dit verschil hun relatie in de weg? Dit is wat we weten over de dynamiek tussen Keanu, Carrie-Anne en Jada…

Keanu Reeves en Jada Pinkett-Smith hebben een onuitgesproken connectie

Er kan achteraf zoveel over relaties worden onthuld. Daarom kunnen we veel weten over hoe zowel Keanu als Carrie-Anne met Jada omgingen tijdens het filmen van The Matrix Reloaded en The Matrix Revolutions, en dat kan worden afgeleid uit wat de drie hebben gedeeld toen ze weer bij elkaar kwamen om The Matrix Resurrections te maken en te promoten. Tijdens de perstour stopten Keanu en Carrie-Anne bij Jada's beroemde Red Table Talk-internetshow. Tijdens hun gesprek werd er zoveel onthuld over hoe ze echt over elkaar denken.

Hoewel Keanu veel tijd doorbrengt met zijn vriendin en niet met grote beroemdheden als Jada Pinkett-Smith, hebben de twee een diepe band die teruggaat tot het maken van de originele trilogie.

"We hebben door de jaren heen contact gehouden en hebben een aantal mooie momenten gehad waarop we samen zijn gekomen", zei Keanu tegen Jada.

Keanu heeft duidelijk grote genegenheid voor Jada en het paar kan het uitstekend met elkaar vinden. Maar Jada deelde het meest over haar relatie met "Key" tijdens de Red Table Talk…

"Ik denk dat voor ons als twee Maagden, er een soort van onuitgesproken communicatie is," zei Jada over Keanu. "Het is alsof ik in stilte bij Keanu kan zitten en met zoveel gevuld kan worden. En hij is een van de weinige mensen met wie ik dat kan doen. En ik kan de meeste tijd hebben. Zijn kennis. Zijn diepgang. Zijn vermogen om te luisteren diep is gewoon zo mooi en zo uniek--"

"Ja, " onderbrak Carrie-Anne liefdevol.

"En ik beschouw hem als een mooie vriend," verklaarde Jada voordat hij Keanu trouw was en rechtstreeks met hem sprak. "En je bent een van de meest genereuze kerels in Hollywood. Ik moet zeggen. En je nederigheid gaat verder dan alleen."

Jada was een inspiratiebron voor Carrie-Anne tijdens haar reis naar het moederschap

In het Red Table Talk-interview zei Carrie-Anne dat ze gelooft dat ze een heel ander persoon is nu ze kinderen heeft. Dit is verre van het enige interview waarin ze heeft verteld hoe een groot deel van haar leven veranderde toen ze besloot moeder te worden. Het lijdt geen twijfel dat het grootste deel van Hollywood haar en haar carrière mishandelde toen ze besloot een pauze te nemen en haar drie kinderen te krijgen. Maar dit is niet de situatie met Jada Pinkett-Smith.

Volgens Carrie-Anne heeft Jada haar echt door haar eerste zwangerschap heen geholpen. Allereerst had Jada haar beide kinderen voordat ze Matrix Reloaded en Matrix Revolutions maakte. Carrie-Anne kon zelfs een behoorlijke hoeveelheid tijd doorbrengen met haar kinderen, Jaden en Willow Smith, terwijl ze de films maakte.

"Ik herinner me dat ik zo jong was met jou op de set en zoveel tijd met je doorbracht en mijn moeder vroeg waar je de hele tijd was," zei Jaden Smith tegen Carrie-Anne tijdens de Red Table Talk toen hij en Willow verraste hen.

"Carrie-Anne, daarbuiten met deze twee kleine cherubijnen, en je hield gewoon zo veel van ze," zei Jada over de relatie van Jaden en Willow met Carrie-Anne.

"Ik krijg er een beetje tranen van [om over na te denken]", zei Carrie-Anne. "Ik vond het geweldig om naar jou [Jada] te kijken met je kinderen, omdat ik er altijd al van gedroomd had om moeder te worden. In ons vak zie je vrouwen het niet echt doen -- je krijgt ze niet allebei te zien. Het feit dat je liet me zien dat je het deed, het opende me gewoon dat het echt mogelijk was om er zo voor je kinderen te zijn zoals je was terwijl je traint en borstvoeding geeft."

Jada was niet alleen een inspiratie voor Carrie-Anne in het belangrijkste deel van haar leven, ze was ook extreem beschermend tegen haar toen ze uiteindelijk zwanger raakte.

"Toen ik zwanger werd, was je zo beschermend tegen me tijdens de pers [voor The Matrix Revolutions]. En dat waardeer ik echt. En ik heb je gebeld over ouderschap en moederschap."

Nadat Carrie-Anne haar eerste kind had gekregen, gaf Jada haar een boek genaamd "You Are My Wild", dat ze tot op de dag van vandaag koestert. Hoewel het paar niet veel tijd samen doorbracht tussen het maken van de derde en vierde film, hielden ze contact en stonden ze achter elkaar.

Aanbevolen: