De waarheid over de relatie tussen Carrie Fisher en William Shatner

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie tussen Carrie Fisher en William Shatner
De waarheid over de relatie tussen Carrie Fisher en William Shatner
Anonim

Op dit moment voelt de wereld zich behoorlijk gedesillusioneerd door Star Wars Zelfs de meeste die-hard Star Wars-fans hadden absoluut een hekel aan de Disney-vervolgfilms, met name The Rise Of Skywalker. Ze haatten de serie vanwege Rey, het misbruik van legacy-personages en een aantal ronduit vreselijke beslissingen. Wat Star Trek betreft, het is niet echt relevant.

Terwijl er Picard en Star Trek: Discovery zijn (waar fans over praten), is de Gene Roddenberry-franchise altijd voor een meer nichepubliek geweest… zo gepassioneerd als dat publiek is. Zeker, JJ Abrams-films hielpen om Star Trek in de mainstream te brengen, maar het kan niet concurreren met Star Wars in termen van pure populariteit. Maar je zou kunnen stellen dat de kwaliteit van de Star Trek-franchise consistenter is geweest dan die van Star Wars. Bovendien is het uitgangspunt van de show veel intellectueler. Dit is althans wat William Shatner beweerde. In het bijzonder tijdens een gesprek met zijn frenemy, wijlen Carrie Fisher.

Voor de tragische dood van Carrie Fisher hadden zij en William Shatner een dynamische en enigszins confronterende relatie waar fans over spraken. Deze twee titanen van Hollywood waren tenslotte de-facto vertegenwoordigers van twee enorme, nerdy, fanbases. Bovendien leek Carrie Fisher een aantal behoorlijk controversiële, schokkende en hilarische relaties te hebben met mensen in het bedrijf … ahum … ahum … Harrison Ford. Maar wat was er werkelijk aan de hand tussen haar en kapitein Kirk?

William Shatner hield niet van het prinses Leia-personage

William Shatner is er niet voor terugdeinzen om zijn persoonlijke gedachten te delen… vraag het maar aan zijn echte vijand en Star Trek co-ster, George Takei. Het is dus niet echt verwonderlijk dat hij meerdere keren op Star Wars heeft geschoten. Maar op één richtte hij zijn negativiteit op Carrie Fisher's iconische prinses Leia.

Volgens Nicki Swift deelde William Staner in 2011 een video waarin hij onthulde wat hij echt vond van de Star Wars/Star Trek-competitie.

"Star Trek had relaties en conflicten tussen de relaties en verhalen waarbij menselijkheid en filosofische vragen betrokken waren", deelde William met zijn fans voordat hij beweerde dat Star Wars een "afgeleide" van Star Trek was en het enige dat het heeft want het zijn veel betere speciale effecten dan de Star Trek-franchise. "[Anders] heeft Star Wars niets om op te staan."

Tot slot richtte William zich op de acteurs in de franchise, vooral Carrie Fisher.

"Prinses Leia, zo mooi als ze was, en een geweldige actrice als ze is, kan niet worden vergeleken met de geweldige heldinnen die we hadden in Star Trek," zei William voordat hij beweerde dat de vrouwen in Star Trek ook veel "mooier".

Carrie Fisher's reactie leidde tot een interessante relatie tussen hen

Carrie Fisher verspilde geen tijd door te reageren op de video van William Shatner. Natuurlijk was ze berucht omdat ze dingen zei zoals ze zijn. Carrie was onverschrokken en zo brutaal als ze kwamen. En haar reactie op William uit 2011 weerspiegelde dat.

"Ze zitten niet in dezelfde klasse", zei Carrie op YouTube over Star Wars en Star Trek. "Ik bedoel, ze hebben het woord 'ster' in de titel, en er is ruimtevaart, toch? Waar zijn ze naartoe gegaan? Klingon? Het klinkt gewoon als een wasmiddel."

Ze ging verder met te zeggen dat alles wat Star Wars nog nooit eerder had gezien dankzij geweldige speciale effecten. Carrie verklaarde dat Star Trek 'effecten' had, maar dat ze niet 'speciaal' waren. En William [Bill] had zeker een 'affect'. Vervolgens verwees ze naar een opmerking die hij maakte dat Star Wars te seksueel was.

"[Natuurlijk], ik had de metalen bikini. Trouwens, Bill heeft het geleend. Ik wil hem weer in zijn plakkerige outfit zien. We zouden een verkleedpartijtje moeten hebben,' zei Carrie voordat ze zich naar de camera wendde en rechtstreeks tot haar fans sprak. 'Als je Bill Shatner ziet, noem hem dan Han Solo.'

Hoewel William het zeker niet leuk zou vinden om Han Solo genoemd te worden door mensen op straat, leek hij gevoel voor humor te hebben toen hij een openbare reactievideo stuurde op het antwoord van Carrie Fisher.

Hoewel William's reactie vol stond met opmerkingen over het feit dat Carrie Fisher niet in staat was om haar Return of the Jedi-bikini op haar oudere leeftijd uit te voeren, is het duidelijk dat de Star Trek-ster wist dat Carrie tegen een grapje kon. Per slot van rekening heeft Carrie volgens The Hollywood Reporter zelfs William gevraagd om een foto te signeren waarop ze haar gouden bikini draagt.

Toen Carrie stierf, tweette William een ode aan de prinses Leia-ster.

"Ik ben diep bedroefd om het overlijden van Carrie Fisher te vernemen. Ik zal ons geklets missen. Een geweldig talent en licht is gedoofd."

Hij voerde ook campagne voor haar om een ster te krijgen op de Hollywood Walk of Fame. Het is dus duidelijk dat er ontzettend veel genegenheid was tussen hen beiden… ook al was er tegelijkertijd veel concurrentie.

Aanbevolen: