De waarheid over de relatie van Dick Van Dyke met zijn broer, Jerry

Inhoudsopgave:

De waarheid over de relatie van Dick Van Dyke met zijn broer, Jerry
De waarheid over de relatie van Dick Van Dyke met zijn broer, Jerry
Anonim

Als de meeste mensen denken aan broers en zussen die elkaar altijd naar de keel vliegen, zijn het beelden van tieners die niet met elkaar overweg kunnen. De meeste mensen willen immers graag geloven dat als mensen eenmaal een bepaalde leeftijd hebben bereikt, ze in staat zijn het onnodige drama achter zich te laten. Natuurlijk is de realiteit van de situatie dat veel te veel mensen ernstige problemen hebben met hun gezinsleden als ze eenmaal op leeftijd zijn. Erger nog, sommige mensen gaan veel te ver met hun rivaliteit tussen broers en zussen.

Net als gewone mensen zijn er verschillende voorbeelden van beroemdheden die in de loop der jaren behoorlijk intense rivaliteit tussen broers en zussen hebben gehad. Echter, als je bedenkt hoe lief Dick Van Dyke lijkt te zijn, kunnen sommige mensen aannemen dat hij niets anders had dan een volledig liefdevolle relatie met zijn broer Jerry. Dat gezegd hebbende, dingen zijn niet altijd zoals ze lijken, dus dat roept een voor de hand liggende vraag op, wat is de waarheid over de relatie van Dick Van Dyke met zijn broer, Jerry?

Hollywood Roy alty

Door de jaren heen zijn er zoveel acteurs geweest die hun stempel hebben gedrukt op de entertainmentwereld dat het voor een ster moeilijk kan zijn om op de lange termijn op te vallen. Er is echter een handvol filmsterren geweest wiens carrière zo indrukwekkend was dat het ondoorgrondelijk lijkt dat ze ooit zullen worden vergeten. Gelukkig voor Dick Van Dyke behoort hij zeker tot die laatste groep.

Echt een ster van een generatie, er lijkt niets te zijn dat Dick Van Dyke niet kan. Misschien wel het best bekend om zijn hoofdrol in Mary Poppins, in die film toonde Dick zijn indrukwekkende zang- en dansvaardigheden. Bovendien was Dick jarenlang de headliner van The Dick Van Dyke Show en speelde hij in andere films zoals Chitty Chitty Bang Bang en Bye Bye Birdie.

Op het moment van schrijven houdt Dick Van Dyke nog steeds van optreden ondanks dat hij 95 jaar oud is volgens Wikipedia. Misschien wel de meest beminnelijke acteur in de geschiedenis van Hollywood, Dick lijkt vriendelijkheid uit al zijn poriën te stralen, of hij nu deelneemt aan een interview of optreedt op het grote of kleine scherm. Om die reden, als Dick uiteindelijk overlijdt, zal de wereld een beetje minder helder zijn.

Nog een familiester

Aangezien Jerry Van Dyke opgroeide in de schaduw van zijn oudere broer Dick, zou het logisch zijn geweest als hij probeerde weg te blijven van de entertainmentindustrie als geheel. Er zijn tenslotte maar weinig mensen die in Hollywood zoveel succes hebben gehad als Dick Van Dyke. Maar zoals hij ooit onthulde, heeft Jerry nooit een ander carrièrepad overwogen. Per slot van rekening zei Jerry ooit dat hij "op achtjarige leeftijd besloot komiek te worden" en dat hij "vaak zou zijn gestopt" als hij wist hoe hij iets anders moest doen.

Gedurende het grootste deel van Jerry Van Dyke's carrière was hij een acteur die consequent werkte aan een lange lijst van gedenkwaardige shows. Jerry's carrière nam eind jaren 80 echter een enorme wending toen hij werd aangenomen om te schitteren in de show Coach. Van 1989 tot 1997 bracht Jerry Van Dyke Luther Van Dam tot leven in 199 afleveringen van Coach en veel fans van die show noemden hem het grootste hoogtepunt van de sitcom. Terwijl de laatste aflevering van Coach bijna twee en een half decennia geleden debuteerde op het moment van schrijven, blijft de show tot op de dag van vandaag geliefd in herhalingen.

In de jaren die volgden op de finale van Coach, zou Jerry Van Dyke regelmatig aan het werk gaan. Jerry dook bijvoorbeeld op in shows als My Name is Earl, The Middle en Raising Hope. Helaas stierf Jerry in 2018 op 86-jarige leeftijd na een ongelooflijk leven te hebben geleid.

Broederliefde?

Gedurende hun beide carrières leken Dick en Jerry Van Dyke het soort mensen met wie het een genot zou zijn om tijd mee door te brengen. Desondanks was het nog steeds heel goed mogelijk dat de broers Van Dyke om de een of andere reden niet met elkaar overweg konden. Gelukkig lijkt het er echter op dat de gebroeders Van Dyke heel veel van elkaar hielden en dat ze de beste vrienden werden.

Aangezien Jerry Van Dyke zes jaar jonger is dan zijn grote broer Dick, is het logisch dat de broers niet al te hecht waren als kinderen. Er is echter één ding dat de broers van jongs af aan samenbracht, hun gedeelde liefde om mensen aan het lachen te maken. Nadat beide mannen in de entertainmentindustrie kwamen, bleef hun band groeien. Toen hij in 1982 door CNN werd geïnterviewd, noemde Jerry Dick zelfs zijn 'beste vriend'. Bovendien werden Jerry en Dick in 2011 samen geïnterviewd en de moeiteloze band die ze deelden is volledig te zien in de bovenstaande videoclip.

Aanbevolen: