De cast van 'Ladies Of London' gerangschikt van rijkste tot armste

Inhoudsopgave:

De cast van 'Ladies Of London' gerangschikt van rijkste tot armste
De cast van 'Ladies Of London' gerangschikt van rijkste tot armste
Anonim

Ladies of London is een Amerikaanse reality-tv-show die in 2014 één seizoen werd uitgezonden. De haak die de aandacht van het publiek trok, was niet alleen de prachtige Engelse accenten, maar ook dat de vrouwen voor de camera volbracht en gedreven waren. Sommige van deze meiden zijn geboren in het Verenigd Koninkrijk, terwijl anderen daarheen zijn verhuisd tijdens verschillende levensfasen. Wat ze allemaal gemeen hebben, is hun liefde voor luxe, sociale status en de gedeelde band tussen immense culturele verschillen van Amerika tot Groot-Brittannië.

Zoals eerder vermeld, hebben veel van deze dames enorm hard gewerkt om hun status te verwerven. Al hun bloed, zweet en tranen moeten zijn vruchten hebben afgeworpen, want deze vrouwen leiden momenteel een zeer comfortabele levensstijl. Lees verder om erachter te komen welke dame van Londen de rijkste en wie de armste is.

10 Adela King is ongeveer $ 6 miljoen waard

Adela King is over de hele wereld geweest. Ze werd geboren in Costa Rica, groeide op in Florida en maakte kennis met Engeland toen ze zich had aangemeld voor een kostschool in het land. Als fashionista heeft ze haar nettowaarde verhoogd tot $ 6 miljoen door haar eigen lijn laarzen te starten, een zwangerschapskledingbedrijf te runnen en als model te werken.

9 Juliet Angus heeft een geschat vermogen van $6 miljoen

Niet alleen een Lady of London, Juliet Angus is ook een beeldconsulent. Ze werd geboren in Chicago voordat ze zich bij haar reality-collega's voegde en had voorafgaand aan de show een naam voor zichzelf gevestigd. Juliet is een celebrity-stylist, modeblogger en is betrokken bij het 'high-society'-leven met betrekking tot bijna alles wat met mode te maken heeft. Haar imago heeft haar vermogen verhoogd tot ongeveer $ 6 miljoen.

8 Julie Montagu heeft momenteel $ 10 miljoen

Julie Montagu, burggravin Hinchingbrooke is onze eerste Ladies of London-ster die een dubbelcijferig vermogen breekt met $ 10 miljoen. Ze is een vrouw met veel talenten en heeft zich ondergedompeld in het leven van een yoga-instructeur, een blogger, een schrijver (Superfoods, Recharge: A Year of Self-Care to Focus on You, en anderen), een ondernemer en als laatste niet in de laatste plaats een Amerikaanse tv-persoonlijkheid op reality-televisie.

7 Sophie Stanbury heeft een nettowaarde van $15 miljoen

Sophie Stanbury is geboren in het Verenigd Koninkrijk en heeft een verleden met een van onze andere London Ladies. Ze was eerder getrouwd met Alex, de broer van Caroline Stanbury, en daarom delen deze twee vrouwen een achternaam. Sophie vergaarde haar vermogen van $ 15 miljoen door haar eigen ontwerpbedrijf te starten en zichzelf te betrekken bij het hoge leven van Londen.

6 Marissa Hermer's netto waarde is $20 miljoen

Marissa Hermer werd geboren en groeide op langs de westkust van Amerika voordat ze op haar twintigste naar Londen verhuisde. Ze kreeg een public relations-carrière in gang en besloot toen terug te gaan naar de Verenigde Staten, maar deze keer koos ze ervoor om in New York te wonen. Marissa werkte in luxe mode, luxe restaurants en nachtclubs dankzij haar betrokkenheid bij PR en media. Ze heeft haar eigen solo-restaurant geopend en een kookboek gepubliceerd, waardoor haar vermogen steeg tot $ 20 miljoen.

5 Noelle Reno is $20 miljoen waard

Noelle Reno werd geboren in Amerika, maar verhuisde naar Engeland om haar dromen verder na te jagen. Ze heeft haar teen in het water gedompeld van verschillende high-end banen, waaronder modellenwerk, tv-presentator, modeblogger en momenteel een Londense socialite. Op slechts 37-jarige leeftijd hebben deze ervaringen haar huidige vermogen verhoogd tot $ 20 miljoen.

4 Annabelle Neilson had $20 miljoen vergaard

Annabelle Neilson, een eerdere Ladies of London-ster, werd helaas dood aangetroffen in juli 2018. Voorafgaand aan haar overlijden had ze een nettowaarde van $ 20 miljoen verdiend. Ze stond vooral bekend om haar betrokkenheid als model (beste vrienden met Kate Moss) en als muze voor de grote modeontwerper Alexander McQueen.

3 Caroline Stanbury is ongeveer $30 miljoen waard

Caroline Stanbury is de definitie van high society. Met een nettowaarde van ongeveer $ 30 miljoen, botst ze constant op ellebogen met elites en socialites. Voordat ze bij de Ladies of London-cast kwam, was ze een persoonlijke topstylist. Ze was getrouwd (en bijna twee decennia later gescheiden) met een Turkse miljonair, een investeringsbankier, waar het grootste deel van haar rijkdom vandaan komt.

2 Caprice Bourret heeft een nettowaarde van $30 miljoen

Caprice Bourret is een Amerikaanse zakenvrouw die momenteel in Londen woont. Ze is een vrouw met veel talenten; terwijl ze momenteel haar bedrijf runt (By Caprice), heeft ze zich ook beziggehouden met modelleren, acteren en werken als televisiepersoonlijkheid… uiteraard. Al dit werk heeft ertoe geleid dat de Ladies of London-ster een nettowaarde van $ 30 miljoen heeft.

1 Caroline Fleming heeft momenteel $ 450 miljoen

In tegenstelling tot de rest van de dames, die in Amerika of Engeland zijn geboren, komt Caroline Fleming uit Denemarken. Ze is het grootste deel van de 46 jaar van haar leven bezig geweest, waarbij ze zichzelf ertoe heeft aangezet een Deense nobele ondernemer te worden, modellenwerk te gaan doen en zelfs acht jaar lang Valdemar's Castle te bezitten. Caroline heeft twee boeken geschreven en al dit succes heeft haar een verbazingwekkend vermogen van $ 450 miljoen opgeleverd.

Aanbevolen: