De cast van 'American Horror Story' seizoen 10 gerangschikt van rijkste tot armste

Inhoudsopgave:

De cast van 'American Horror Story' seizoen 10 gerangschikt van rijkste tot armste
De cast van 'American Horror Story' seizoen 10 gerangschikt van rijkste tot armste
Anonim

Er is niets engs aan de salarissen van enkele van Ryan Murphy's naaste medewerkers - maar enkele beroemde nieuwkomers voegen zich ook bij de cast met een indrukwekkend eigen vermogen!

Na een lange pandemische vertraging konden fans van American Horror Story (AHS) eindelijk de langverwachte première van seizoen 10 bekijken op FX op 25 augustus. American Horror Story: Double Feature is verdeeld in twee afzonderlijke delen - Red Tide en Death Valley, waarbij het eerste zich afspeelt aan zee en het laatste aan het zand.

In Double Feature verwelkomt maker Ryan Murphy enkele van zijn meest voorkomende AHS-medewerkers, zoals Sarah Paulson, Evan Peters, Billie Lourd, Finn Witrock, Lily Rabe en Adina Porter. Maar een bepaalde nieuwkomer heeft fans enthousiast gemaakt - Macaulay Culkin maakt zijn debuut in het AHS-universum! De geliefde Home Alone-acteur nam een lange pauze van Hollywood voordat hij terugkeerde naar acteren, met sporadische rollen in tv-shows zoals Robot Chicken en The Jim Gaffigan Show.

Ondanks een onderbreking van acteren, waaronder het maken van een satirische website en het verschijnen in een Google Assistent-parodieadvertentie, blijft Culkin een van de rijkste castleden van American Horror Story: Double Feature. Dus hoe doen zijn co-sterren het?

10 Billie Lourd - $20 miljoen

billie-lourd-acting-scream-queens
billie-lourd-acting-scream-queens

Als dochter van wijlen Carrie Fisher en kleindochter van wijlen Debbie Reynolds, v alt niet te ontkennen dat Billie Lourd uit een familie van Hollywood-legendes komt. Hoewel acteren misschien in haar genen zit, heeft Billie naam gemaakt met hoofdrollen in Scream Queens, Star Wars: The Force Awakens, Star Wars: The Last Jedi, Star Wars: The Rise of Skywalker, Booksmart en eerdere seizoenen van AH. Billie is ook de enige erfgenaam van de nalatenschap van haar moeder, die waardevolle eigendommen en bezittingen omvat.

9 Macaulay Culkin - $ 18 miljoen

Macaulay Culkin was misschien wel een van de meest herkenbare gezichten van kinderfilms uit de jaren 90, maar zijn carrière als kindacteur brak ook salarisrecords - hij kreeg 4,5 miljoen betaald voor zijn rol in Home Alone 2: Lost in New York, wat destijds het hoogste salaris ooit was voor een elfjarige. AHS markeert zijn eerste terugkeer naar het scherm sinds Changeland 2019.

8 Sarah Paulson - $12 miljoen

Sarah Paulson is misschien wel een van Ryan Murphy's meest voorkomende AHS-medewerkers, maar ze is geen onbekende in spraakmakende rollen buiten Murphy's universum. Paulson acteert sinds 1994 en verscheen in Law & Order, Desperate Housewives, Grey's Anatomy, Mrs. America, Ratched en American Crime Story. Haar talenten zijn ook op het grote scherm te zien geweest in films zoals Bird Box, 12 Years a Slave, Ocean's 8, Run, The Post en Carol.

7 Finn Wittrock - $5 miljoen

Finn Wittrock begon zijn acteercarrière met optredens in Cold Case, ER en CSI: Miami, en werd een bekend gezicht met een hoofdrol in All My Children in 2011. Hij ging verder met rollen in bekroonde films zoals La La Land, If Beale Street Could Talk, en Judy terwijl ze personages spelen in verschillende seizoenen van AHS. Met rollen in de aankomende film Luckiest Girl Alive en de hoofdrol in de aankomende Green Lantern TV-serie, lijkt het erop dat Finn Wittrock - en zijn vermogen - nog maar net begonnen zijn.

6 Evan Peters - $4 miljoen

evan peters merrie van easttown
evan peters merrie van easttown

Evan Peters is een ander bekend gezicht uit het AHS-universum, maar net als zijn co-ster Finn Wittrock laten de recente spraakmakende projecten van Peters ons zien dat ook hij nog maar net is begonnen. Peters speelde in franchises zoals X-Men en trad in 2021 toe tot de MCU in WandaVision. Hij ontving ook een Emmy-nominatie voor zijn rol in Mare of Easttown en zal Jeffrey Dahmer spelen in een aankomende tv-serie over de beruchte seriemoordenaar. Peters heeft een lange weg afgelegd sinds zijn rol in de pilot van American Horror Story in 2011.

5 Denis O'Hare - $4 miljoen

Denis O'Hare acteert sinds 1993 en verscheen in films als Garden State, Half Nelson, Michael Clayton, The Proposal en Dallas Buyers Club. Hij wordt gecrediteerd in meer dan 60 AHS-afleveringen en heeft ook een terugkerende rol in The Nevers.

4 Frances Conroy - $4 miljoen

Frances Conroy
Frances Conroy

Frances Conroy handelt sinds 1978 gestaag en vertoont geen tekenen van vertraging. Net als Denis O'Hare heeft ze meer dan 60 afleveringen van American Horror Story op haar naam staan. Ze heeft ook terugkerende rollen gehad in How I Met Your Mother, Happy Town, Desperate Housewives en Royal Pains, hoewel ze misschien het best bekend is voor haar rol als Ruth Fisher in Six Feet Under.

3 Lily Rabe - $2 miljoen

Hoewel ze sinds 2010 gestaag acteert, lijkt 2021 het jaar van Lily Rabe te worden! Dit bekende AHS-gezicht speelde in 2020 in The Undoing en verscheen in 2021 in tv-series als Tell Me Your Secrets, The Underground Railroad en The First Lady, naast haar rol in AHS: Double Feature. Maak je klaar om meer van Lily Rabe op je tv-schermen te zien!

2 Adina Porter - $2 miljoen

Adina Porter in een scène voor American Horror Story
Adina Porter in een scène voor American Horror Story

Adina Porter is geen onbekende op het kleine scherm. Ze is sinds 1992 te zien in tv-shows, met opmerkelijke rollen in The Newsroom, The Morning Show, True Blood, Underground, Ray Donovan, Outer Banks en The 100, naast haar rollen in AHS.

1 Angelica Ross - $1 miljoen

Angelica Ross begon gestaag te acteren in 2016 en verscheen in shows zoals Her Story en Claws, maar haar doorbraakrol kwam toen ze in 2018 werd gecast als Candy in Pose. Ze verscheen ook als verpleegster Rita in AHS: 1984.

Aanbevolen: