Wat hebben Olivia en Alex Bowen gedaan sinds ze 'Love Island' hebben verlaten

Inhoudsopgave:

Wat hebben Olivia en Alex Bowen gedaan sinds ze 'Love Island' hebben verlaten
Wat hebben Olivia en Alex Bowen gedaan sinds ze 'Love Island' hebben verlaten
Anonim

Velen zijn dit geliefde Love Island-paar uit seizoen twee misschien vergeten. Als je nieuw bent in de golf van reality-tv-liefdesshows, heb je misschien hun seizoen overgeslagen. Als dat zo is, moet je echt overwegen om terug te gaan en dit seizoen te kijken, want het is echt een van de beste. Ook al wonnen Olivia en Alex Bowen de show niet, ze vertrokken met zoveel meer! Ze eindigden als tweede voor de winnaars, Cara De La Hoyde en Nathan Massey, die getrouwd zijn en twee kinderen hebben.

Tijdens een leugendetectortest faalde Alex jammerlijk toen hem werd gevraagd naar zijn gevoelens en bedoelingen jegens Olivia. Deze stomme test scheurde hen bijna uit elkaar, maar Olivia wist diep in haar hart dat hij van haar hield. Deze twee verslaan alle kansen en zijn al meer dan vijf jaar samen. Ze zijn nu getrouwd en wonen samen in Essex met hun twee Franse Bulldoggen Winnie en Reggie! Laten we eens kijken hoe het leven eruit ziet voor deze twee liefdesbeestjes, jaren en jaren later.

7 Olivia en Alex' 'Love Island'-reis

In juli 2016 ontmoetten Olivia en Alex elkaar in seizoen twee van Love Island. Olivia was een origineel castlid en Alex verscheen op dag 18 en vanaf dat moment gingen ze de rest van het seizoen samen. Het paar werd verliefd op tv en de wereld kon zien hoe hun liefdesverhaal zich ontvouwde.

6 De bijpassende tatoeages van Olivia en Alex

Olivia en Alex hebben allebei veel tatoeages, dus het is geen verrassing dat ze besloten er een bij elkaar te brengen om hun liefde voor elkaar te tonen. Een paar maanden nadat ze Love Island hadden voltooid, besloten ze om bijpassende King en Queen-tatoeages te laten zetten. Eén was niet genoeg want in mei 2017 kregen ze weer een bijpassende tattoo! Ze hebben elk elkaars initialen op hun vingers… "A en O." Ze waren ook te zien in de tv-show Just Tattoo of Us waar ze tatoeages kozen voor de andere persoon. Olivia koos een huilende baby-cartoon voor Alex en hij koos een cartoon van zichzelf zittend op een koe. Gewoon een casual vrijdag voor deze twee!

5 Meneer en mevrouw Bowen

Hoewel sommige fans misschien zeggen dat veel van de relaties op Love Island nep zijn, zijn Olivia en Alex de definities van Love Island-relatiedoelen. Deze twee waren het eerste paar dat ooit uit de show trouwde. Ze definieerden alle kansen dat het niet zou lukken omdat het een tv-show is en hebben samen een mooi leven gecreëerd. Alex vroeg Olivia op 31 december 2016 ten huwelijk en ze belden het nieuwe jaar op als verloofden. Olivia en Alex Bowen trouwden op 15 september 2018, gevolgd door hun huwelijksreis op de Malediven. Echt een sprookjeshuwelijk.

4 De merkdeals kwamen binnen voor Olivia en Alex Bowen

Veel bedrijven vroegen Olivia en Alex om hun merken te promoten. Aangezien deze twee in de publieke belangstelling staan, is het een slimme zakelijke zet om ze toe te voegen als merkambassadeurs. GymKing is een van de belangrijkste merken waarmee ze werken en was voor hen een opstapje om meer over het bedrijf te weten te komen. Deze deals leidden ertoe dat ze uiteindelijk een eigen bedrijf begonnen.

3 Olivia en Alex Bowen kopen hun eerste huis

Het echtpaar betrok een paar maanden na het verlaten van de villa een appartement. Na elke seconde van elke dag samen te hebben doorgebracht, lijkt het dwaas om apart te leven. Een jaar later kochten ze samen hun droomhuis, dat Olivia op Instagram plaatste en zei: "Vroeger reden we langs de oudere ontwikkeling van deze huizen, ik en mijn moeder toen ik klein was, staarde ik ernaar en wenste dat ik er in kon wonen. zo'n huis toen ik ouder werd, maar ik dacht altijd bij mezelf dat dat niet zou gebeuren. Vandaag hebben mijn verloofde en ik ons eerste huis veilig gesteld op de nieuwe versie van deze ontwikkeling. Alles is mogelijk. Waar liefde is, is hoop, en waar hoop is, is vastberadenheid - en als je vastberadenheid hebt, vind je succes.️??"

2 creëerden hun eigen merkvrijgestelde samenleving

Als alles wat ze deden niet genoeg was… Olivia en Alex besloten om hun eigen bedrijf te openen! Deze twee creëerden een dames- en herenkledingmerk vol stijlvolle pasvormen. Het merk was aanvankelijk alleen van Alex met herenkleding, maar nu voegde hij zijn vrouw toe aan het project met een lijn dameskleding. Ze zijn ook uitgegroeid tot een vastgoedimperium en zijn momenteel $ 5 miljoen waard.

1 'Olivia en Alex: nog lang en gelukkig'

In 2019 landden Olivia en Alex hun eigen tv-show op TLC genaamd Olivia and Alex: Happily Ever After. Deze show kwam een jaar nadat ze getrouwd waren uit en het gaf een kijkje in hun leven sinds ze man en vrouw werden. De serie was slechts zes afleveringen lang, maar wie weet of ze in de toekomst weer op onze schermen verschijnen!

Aanbevolen: