Wat hebben Dom Lever en Jess Shears gedaan sinds 'Love Island' seizoen 3

Inhoudsopgave:

Wat hebben Dom Lever en Jess Shears gedaan sinds 'Love Island' seizoen 3
Wat hebben Dom Lever en Jess Shears gedaan sinds 'Love Island' seizoen 3
Anonim

Helaas hadden fans niet genoeg tijd om het liefdesverhaal van Jess Shears en Dom Lever te zien ontvouwen in seizoen drie van Love Island. Jess' tijd in de serie werd afgebroken toen ze schokkend werd weggestemd door haar mede-eilandbewoners. Dom, diepbedroefd, werd door Jess overtuigd om te blijven en te genieten van deze once-in-a-lifetime ervaring. De 26-jarige kon de gevoelens die hij had voor het glamourmodel niet van zich afzetten en toen het zijn tijd was om de villa te verlaten, kwamen ze eindelijk weer samen.

Dom bleef Jess de hele show trouw, ook al was er veel verleiding. Dom kwam op dag één de villa binnen en werd op dag 28 na Casa Amor van het eiland gedumpt. Jess werd op dag 17 gedumpt nadat de jongens Olivia Attwood en Chloe Crowhurst boven haar hadden verkozen. De fans waren geschokt toen ze zagen dat Dom in de show bleef en niet stopte om bij haar te zijn. Gelukkig kwam alles uiteindelijk goed en leefden Dom en Jess nog lang en gelukkig. Eens kijken waar deze twee eilandbewoners vijf jaar later staan!

6 Dom Lever en Jess Shears' 'Love Island' liefdesverhaal

Dom Lever was een hot item in seizoen drie van Love Island, maar geen enkel meisje maakte kans tegen Jess Shears. Hun relatie werd op dag 17 op de proef gesteld, maar Jess wilde niet dat hij wegging en had een hekel aan haar. Ze kwamen naar de show om die ene te vinden, en het was nog niet de tijd van Dom om te vertrekken. Jess herinnert zich het moment dat ze werd weggestemd en zei: "Hij bood niet ronduit om met mij te vertrekken. Hij zei wel dat het geen zin had om zonder mij te blijven. Maar ik zei hem: 'Je gaat niet weg!' De reden dat hij niet met mij meeging, is omdat ik zoveel om hem geef – zelfs als hij iemand anders vindt, wat moeilijk zal zijn – ik wil gewoon dat hij gelukkig is omdat hij zo ongelooflijk is. blijven. Ik zou het vreselijk hebben gevonden als hij alleen vanwege mij was vertrokken."

5 Dom Lever onthult waarom hij bleef

"Het is nieuws voor mij dat de andere mensen in huis hier achter mijn rug om over spraken omdat geen van hen het in mijn gezicht zei," vertelde Lever aan Digital Spy.

Hij vervolgde: "Ik bleef omdat Jess me vroeg om te blijven. Daarom ging ik niet weg … Je kunt zien dat ik niet geïnteresseerd was in het nastreven van iets romantisch met iemand anders. Als ik dat was, zou ik een koppel hebben met iemand anders. Ik deed het niet omdat ik bij Jess wil zijn."

4 Dom Lever en Jess Shears herenigd

Geruchten over een mogelijke romance tussen Jessica Shears en Mike Thalassitis verspreidden zich door de villa. Het duo werd tijdens dezelfde eliminatie naar huis gestuurd en Mike zocht Jess op de show. Er kwamen rapporten naar voren dat Jess en Mike samen sliepen tijdens een avondje uit, maar ze ontkenden allebei de beweringen. Marcel Somerville vertelde het nieuws aan Dom, die verscheurd was over de mogelijke aansluiting. Dom en Jess brachten de geruchten eindelijk tot rust en begonnen een relatie buiten de villa.

3 Dom Lever en Jess Shears' Mykonos-bruiloft

In september 2017 stelde Dom Jess ten huwelijk in hun appartement in Londen met een reeks bloemen en een fles champagne. In 2018 stapte het stel stiekem in het huwelijksbootje op het Griekse eiland Mykonos! Slechts 22 mensen waren uitgenodigd voor het geheime huwelijk op 25 oktober 2018.

Door naar het buitenland te gaan, hadden we geen enkele druk om elke Tom, Dick en Harry uit te nodigen", legde Dom uit, onthullend dat ze geen van hun Love Island-collega's hadden uitgenodigd. nummers, we hebben alleen mensen uitgenodigd die we de hele tijd zien. Door te kiezen wie we wilden uitnodigen, realiseerden we ons wie echt belangrijk voor ons was.' Jess voegde eraan toe dat ze een groter feest thuis aan het plannen waren voor hun grotere vriendenkring. we nodigen Olivia Attwood, Sam Gowland en Chloe Crowhurst daarvoor uit. Ik weet dat er berichten waren dat Olivia bruidsmeisje zou worden, maar dat was nooit het plan", vertelde ze aan Cosmopolitan.

2 Dom Lever en Jess Shears beginnen een gezin

Jess heeft uitgelegd: Elk aspect van ons leven is veranderd sinds we uit de show kwamen. Ik had niet gezegd dat ik hier over drie jaar zou zijn, getrouwd en een baby.'

Op 5 oktober 2019 verwelkomden Dom en Jess hun eerstgeborene ter wereld. Hun zoon is nu twee jaar oud en het nieuws van een tweede bundel van vreugde moet nog worden bevestigd!

1 Natral & Nuutral-merk

Zoals de website van hun merk uitlegt, "Basic Collection - een selectie van must-haves in neutrale kleuren. We wilden ervoor zorgen dat het duurzaam was en goed paste- wat betekent dat je kleintje schattig en comfortabel zal zijn, wat er ook gebeurt. Deze collectie krijgt bij elke nieuwe druppel nieuwe kleurstellingen, dus houd ons in de gaten!" Bekijk het babykledingmerk van Dom en Jess om de gezelligste outfits voor je baby te kopen.

Aanbevolen: