Alles wat Braunwyn Windham-Burke heeft gedaan sinds het verlaten van 'RHOC

Inhoudsopgave:

Alles wat Braunwyn Windham-Burke heeft gedaan sinds het verlaten van 'RHOC
Alles wat Braunwyn Windham-Burke heeft gedaan sinds het verlaten van 'RHOC
Anonim

Sinds Braunwyn Windham-Burke alleen in seizoen 14 en 15 in The Real Housewives van Orange County verscheen en zeer intieme en persoonlijke delen van haar leven deelde, vragen fans zich af of ze spijt heeft met in de hoofdrol op RHOC.

Braunwyns vrienden werden gecast voor RHOC en ze is nu uit de serie, maar er gebeurt veel in haar leven, ook al wordt ze niet langer gevolgd door reality-tv-camera's. Laten we eens kijken.

Braunwyn's relaties

Het huwelijk van Braunwyn en Sean was voor sommige mensen moeilijk te begrijpen, maar in Braunwyns laatste seizoen van RHOC kwam Braunwyn naar buiten en vertelde dat ze getrouwd zouden blijven, maar dat ze met vrouwen zou uitgaan.

Braunwyn vertelde dat zij en Fernanda Rocha een relatie hadden, maar na een paar maanden samen gingen ze uit elkaar. Volgens Us Weekly zei Braunwyn vorig jaar: "De eerste keer dat we van vrienden naar misschien een beetje meer gingen - en, zoals, nauwelijks meer - was in februari. We begonnen pas een maand nadat ze de scheiding had aangevraagd [van Tessa Rocha] te daten. We kunnen allebei uitgaan met andere mensen. Ze komt net uit een huwelijk. We zijn allebei in de veertig. Weet je, we houden echt van de tijd die we samen doorbrengen. Ze is geweldig. Ze is een geweldig persoon, maar geen van ons haast zich naar labels. … We hoeven [de tijd] die we samen doorbrengen niet te labelen.”

Het is interessant om op te merken dat Fernanda in seizoen 6 op RHOC was, als een 'vriend'. Fernanda heeft haar eigen trainingsprogramma's genaamd Fernanda Rocha Fitness en is ook eigenaar van de Art of Fitness-sportschool die zich in Laguna Beach bevindt, volgens Hollywood Life.

Braunwyn had ook een relatie met Kris, en volgens Page Six begonnen ze hun relatie in december 2020 na een ontmoeting via een dating-app. In april 2021 gingen de twee uit elkaar.

Verhuizen naar NYC

Verhuizen naar een nieuwe stad is altijd spannend en ook behoorlijk zenuwslopend en stressvol. Het blijkt dat Braunwyn naar New York City verhuist.

Volgens E! Nieuws, Braunwyn zei dat ze op twee plaatsen zou gaan wonen, wat suggereert dat ze zowel in NYC als Californië zou wonen. Braunwyn zei: "Voor mij wordt het een New Yorker. Ik ben hier niet alleen voor een week, ik ga verhuizen. Ik ga een dubbele situatie doen."

Braunwyn legde uit dat Sean het een slimme zet vond en dat hij zei dat hun kinderen het goed zouden vinden. Braunwyn vertelde dat ze na een vakantie in Hawaï in staat was om "enige duidelijkheid te vinden" en besefte dat ze ervoor kon openstaan om de helft van de tijd in NYC te wonen. Dit is inspirerend voor iedereen die zich heeft afgevraagd of ze hun leven moeten veranderen en profiteren van kansen die op hun pad zijn gekomen.

Braunwyn zei: "Er zijn een aantal mooie kansen geweest die tot wasdom zijn gekomen in New York en het is precies het juiste moment." Braunwyn legde haar opwinding uit en zei dat haar goede vriendin Amy Schechter samenwerkt met Million Dollar Listing-ster Ryan Serhant en dat ze enthousiast was om op appartementenjacht te gaan.

Als iemand van RHOC een grote stap zou zetten en hun leven zou veranderen, zou het zeker Braunwyn zijn, die zichzelf altijd als een warm en ondersteunend persoon op de show liet zien. Braunwyn was altijd aardig voor haar zeven kinderen en gebruikt haar sociale media voorgoed om de LGBTQ+-gemeenschap te steunen. Ze is ook een voorstander van geestelijke gezondheid.

Het zal interessant zijn om te zien waar het leven van Braunwyn Windham Burke haar vervolgens naartoe brengt, aangezien fans graag willen horen welke carrièremogelijkheden ze heeft in New York City.

Braunwyn had een lifestyleblog waar ze schreef over ouderschap voordat ze zich aansloot bij The Real Housewives of Orange County. Volgens Heavy.com schreef Braunwyn ooit op de website: Mijn leven is nogal belachelijk. Waarom doe ik dit? Nou, omdat mensen me dat blijven vragen. Blijkt dat ik ergens langs de weg van overmatige voortplanting iets nieuws ben tegengekomen … ervan genieten! Ik weet niet helemaal zeker waar ik dit naartoe ga brengen, ik weet zeker dat het zal veranderen zoals ik doe, maar ik beloof dat het grappig, oneerbiedig en eerlijk zal zijn, delen waar ik van hou, haat en leuk vind! !”

Hoewel ze veel ruzie had met haar RHOC-medesterren, deelde Braunwyn Windham-Burke ook veel van zichzelf, van praten over haar nuchterheid tot coming-out, en fans zijn geïnteresseerd om haar bij te houden op Instagram en kijk wat ze hierna doet. Het klinkt alsof het volgende hoofdstuk in New York City spannend zal zijn.

Aanbevolen: