Jesse McCartney reageert op het behalen van de ranglijst voor beste mannelijke zangers aller tijden

Inhoudsopgave:

Jesse McCartney reageert op het behalen van de ranglijst voor beste mannelijke zangers aller tijden
Jesse McCartney reageert op het behalen van de ranglijst voor beste mannelijke zangers aller tijden
Anonim

Jesse McCartney heeft zichzelf gevonden in een ranglijst van de beste mannelijke zangers aller tijden, naast Bob Dylan en Frank Sinatra.

De zangeres van 'Beautiful Soul' bevond zich in uitstekend gezelschap in de door Barstool Sports gepubliceerde ranglijst. Het digitale bedrijf publiceerde een ranglijst van de tien beste mannelijke zangers aller tijden op zijn Twitter-account, en ging snel viraal voor onder meer McCartney en Adam Lambert met vroegere legendes als Otis Redding en Elvis Presley.

Jesse McCartney grapt dat hij beter is dan Bob Dylan

In de ranglijst staat McCartney op de derde plaats, direct na Elvis Presley en Michael Jackson.

Nadat internet de ranglijst tot een hot topic had gemaakt en erop begon te reageren, nam McCartney zelf op de best mogelijke manier deel aan het gesprek.

"Lol. Ik hou van internet! Kom me bezoeken op tournee en ik zal het bewijzen. Slaap niet op je jongen! Ik zing waarschijnlijk ook beter dan Bob Dylan. Sorry Bob," schreef McCartney.

De acteur en zanger brak eerst door in de muziekscene met jongensband Dream Street voordat ze solo gingen. Als acteur verscheen hij ook in 'Law & Order: SVU,' 'Summerland' en 'Greek' en leende hij zijn stem aan een van de hoofdrolspeler-eekhoorns, Theodore, in 'Alvin and the Chipmunks'.

Na een periode van inactiviteit nam McCartney deel aan het derde seizoen van de tv-muziekwedstrijd 'The Masked Singer', waar hij optrad in een schildpadkostuum zodat juryleden zijn echte identiteit konden raden. In oktober 2021 bracht de zanger zijn vijfde studioalbum uit, 'New Stage'.

Twitter reageert op het feit dat McCartney op de lijst met beste zangers staat

Volgens sommige fans heeft McCartney het volste recht om op deze ranglijst te staan.

"De echte mensen weten dat je het verdient om op deze lijst te staan. Je bent een van de hartenbrekers van OG die tot op de dag van vandaag geweldige muziek maakt! Ik zing regelmatig prachtige soul en Young love", schreef een McCartney-liefhebber.

Iemand heeft zelfs Justin Bieber (die niet op de lijst staat) in de mix gegooid.

"Alle boze mensen realiseren zich niet dat hij een grapje maakt als reactie op de internetverontwaardiging over een willekeurige automatisch gegenereerde lijst. Laten we dankbaar zijn dat Biebs niet op deze lijst staat. Ik weet zeker dat we het erover eens kunnen zijn dat Jesse dat wel is een betere zanger dan hij lol, "schreef een andere persoon.

Anderen lijken echter niet precies op de hoogte te zijn.

"Wie de fk is Jesse McCartney", schreef een persoon in reactie op de ranglijst.

Aanbevolen: