De 15 beste liefdesdriehoeken op het scherm aller tijden (en voor wie we geworteld zijn)

Inhoudsopgave:

De 15 beste liefdesdriehoeken op het scherm aller tijden (en voor wie we geworteld zijn)
De 15 beste liefdesdriehoeken op het scherm aller tijden (en voor wie we geworteld zijn)
Anonim

Liefdesdriehoeken zijn een soort brood-en-boter van tv-shows en af en toe een film. Gedurende vele seizoenen zien we personages vechten en liefhebben en het goedmaken, alleen voor ze om zichzelf in de armen van iemand anders te vinden. Seizoenen van "zullen ze of zullen ze niet" zorgen voor geweldig tv-kijken en kunnen ervoor zorgen dat fans in zeer verschillende kampen zitten.

Films zijn ook niet helemaal weg van de vergelijking - kijk maar naar alle TeamEdward en TeamJacob merch die voortkwam uit het fenomeen dat de Twilight-franchise was! Debatteren over wie de beste keuze is voor een personage (of dat het personage een van beide liefdesbelangen verdient) zal ongetwijfeld leiden tot gepassioneerde toespraken, verklaringen en ontslagen. Dit zijn slechts 15 van de beste liefdesdriehoeken op het scherm en voor wie we persoonlijk zijn geworteld.

15 Gossip Girl: Hadden Blair en Chuck echt eindspel moeten zijn?

Voor wie zijn we geworteld: Dan

Was Dan perfect? Nee, maar hij was een stuk beter dan Chuck! De giftige relatie tussen Blair en Chuck eindigde op onverklaarbare wijze in een huwelijk, ondanks hoeveel van een skeeze Chuck in de hele serie was! Hoewel Dan verre van ideaal was, had hij zeker een diepere band met Blair, en hun relatie had potentieel!

14 Grey's Anatomy: Meredith was ooit de andere vrouw

Voor wie zijn we geworteld: Meredith

Hoewel de relatie tussen Derek en Meredith technisch werd geboren uit ontrouw (niet dat Meredith wist), was het nog steeds van vitaal belang voor de groei van Mer als personage. Hun liefdesverhaal overspande meer dan een decennium! Addison, aan de andere kant, was een baas die Derek niet nodig had - en bovendien had ze veel meer chemie met Mark Sloan.

13 Twilight: Jacob leek nooit een echte mededinger voor Bella

Voor wie we geworteld zijn: Edward

Toen eenmaal werd onthuld dat Jacob sterke gevoelens voor Bella had omdat hij afdrukte op een ei dat later Renesmee zou worden (deze serie was raar, jullie allemaal), werd de beslissing genomen. Deze liefdesdriehoek voelde geforceerd, aangezien Bella nog nooit zo sterk voor Jacob voelde als voor Edward.

12 Het kantoor: Jim en Pam zijn PB&J

Voor wie zijn we geroot: Jim

Is dit een vraag? Pam en Roy waren samen de Slechtste, en naar hen kijken was alsof je Pam zag verdrinken. Jim en Pam – hoewel niet altijd perfect – voelden heel echt aan en hun relatie was organisch. Het "willen-of-niet-zij" van de vroege seizoenen was een drijvende kracht achter het succes van de show.

11 Vrienden: Ross en Rachel waren iconen uit de jaren 90

Voor wie we geworteld zijn: Rachel

Hoewel Rachel absoluut niet naar Londen had moeten gaan om te proberen Ross' bruiloft te verbreken - en hoewel Emily's reactie op Ross die de verkeerde naam zei volkomen begrijpelijk was - was het toch Ross-en-Rachel, die zo'n iconisch sitcom-koppel. Hoewel ze in latere seizoenen min of meer overgingen, waren ze op hun hoogtepunt OTP.

10 Jane The Virgin: Jane was verscheurd tussen beide jongens

Voor wie zijn we geworteld: Rafael

Michael en Jane waren een tijdje hot, maar uiteindelijk moest het Rafael zijn. Het leek erop dat zelfs de makers in de war waren over welke route ze moesten nemen, omdat ze Michael bijna vermoordden, alleen voor hem om terug te keren. We zijn blij dat Jane haar happy end heeft gekregen, en dat het met iemand was die haar echt verdiende.

9 Bridget Jones's Diary: Bridget's Choice was een makkelijke

Voor wie zijn we geworteld: Mark

Daniel was de definitie van een f-boy, wat duidelijk maakt dat we moesten rooten voor Mark Darcy. Nummer één, hij wordt gespeeld door Colin Firth, en twee, hij ziet eruit alsof hij echt weet hoe hij moet kussen. Laten we alle vervolgdelen negeren en ons alleen concentreren op de schuldige perfectie van dit eerste deel.

8 The Hunger Games: Katniss en Peeta zijn fans nog steeds van streek

Voor wie zijn we geworteld: Gale

Een misschien controversiële mening, maar Gale in de eerdere boeken en Katniss leken bedoeld te zijn. Misschien is het omdat Josh Hutcherson er naast Jennifer Lawrence te kinderachtig uitzag voor het publiek om ze als romantisch koppel te kopen, maar Liam Hemsworth veroverde onze harten (zelfs als hij tegen het einde een eikel was).

7 One Tree Hill: Heeft echte romantiek invloed gehad op dit trio?

Voor wie zijn we geworteld: Peyton

Een van de redenen waarom we Peyton wilden winnen, was omdat in het echte leven de relatie van Chad Michael Murray (Lucas) en Sophia Bush (Brooke) ook versplinterd was. Ondanks de verklaringen van Lucas aan Brooke, waren het te veel grote gebaren met niet genoeg follow-up - deze liefdesdriehoek besloeg tenslotte negen hele seizoenen!

6 Gilmore Girls: Rory was verscheurd door haar gevoelens

Voor wie zijn we geworteld: Jess

Een broeierige stoute jongen die van boeken en muziek houdt en een leren jas kan dragen? Wees stil, onze tienerharten! Dean was aanvankelijk een goede eerste vriend voor Rory, maar Jess zat op Rory's intellectuele niveau. In de opwekking werd hij nog beter (Rory niet). We zien dit als een toekomstige situatie van Luke en Lorelai.

5 Pretty In Pink: BFF Duckie Lost In The Rewrite

Voor wie hebben we geroot: Blane

In de eerste shoot eindigde BFF Duckie echt met Andie, in plaats van met de populaire Blane! Helaas haatte het publiek het en wilde het eigenzinnige meisje de hete man zien haken, en dus werd het opnieuw gedaan. We accepteren deze verandering, want, hoewel lief, was Duckie een totale push-over.

4 Liefde, eigenlijk: Mark was een slechte vriend van Peter

Voor wie we geworteld zijn: Peter

Mark was een slechte vriend, duidelijk en simpel! Welke vriend gaat achter de rug van zijn pasgetrouwde vriend om om zijn vrouw te vertellen dat hij van haar houdt? En waarom zou Julia hier niet alleen aan toegeven, maar hem ook kussen? Liefde, eigenlijk is een puinhoop van een film (sorrynotsorry) en, als Peter had geweten wat een vuilzak Mark was, zou hij handen hebben gegooid.

3 Buffy The Vampire Slayer: Buffy's Romances rijpen met de jaren

Voor wie zijn we geroot: Spike

Angel was lief (meestal), maar saai. Spike daarentegen was heet, grappig en charmant. Natuurlijk was zijn relatie met Buffy niet altijd gezond, maar de vonk tussen deze twee was gemarteld, tragisch en onmiskenbaar. We huilden toen Spike wegging, maar niet Angel, wat alles zou moeten zeggen.

2 The Great Gatsby: Gatsby had altijd ogen voor Daisy

Voor wie zijn we geroot: Gatsby

Ondanks zijn verkeerd gerichte pogingen om het hof te maken (het geven van uitbundige feesten nacht na nacht in de hoop Daisy's aandacht te trekken), moeten we Gatsby verkiezen boven Tom, want Tom was een flirtende, beledigende en boze eikel! Een klassieke liefdesdriehoek met een duidelijke held, ook al wint hij uiteindelijk niet.

1 De bruiloft van mijn beste vriend: Julianne was de schurk

Voor wie zijn we geworteld: Kimberly

Beslissen wanneer je BFF op het punt staat om met iemand anders te trouwen dat je van hem houdt en hem hoe dan ook zult achtervolgen, maakt je een slecht persoon. Het publiek wist dat Julianne de slechterik was in deze film, en daarom eindigde ze uiteindelijk met niemand, maar het is jammer dat de arme Kimberly in de vuurlinie moest worden gevangen.

Aanbevolen: