Howard Stern denkt dat de datinggeschiedenis van Pete Davidson met zijn hoofd knoeit

Inhoudsopgave:

Howard Stern denkt dat de datinggeschiedenis van Pete Davidson met zijn hoofd knoeit
Howard Stern denkt dat de datinggeschiedenis van Pete Davidson met zijn hoofd knoeit
Anonim

Er is absoluut geen gebrek aan interesse in het gecompliceerde liefdesleven van Pete Davidson. Ten eerste, wat iemand ook zegt, de overgrote meerderheid van de mensen is verbijsterd over het succes dat Pete heeft onder de A-lijst vrouwen in Hollywood. Het lijdt geen twijfel dat de Saturday Night Live-ster een van de grootste lotharios in de geschiedenis van Hollywood is geworden. Zelfs Pete zegt er geschrokken van te zijn. Pete vertelde radiolegende, Howard Stern, evenveel tijdens beide optredens in zijn show. Hoewel Howard zichzelf tot de velen rekent die volkomen gefixeerd zijn door Pete's record met mooie, getalenteerde en beroemde vrouwen, denkt hij dat er een keerzijde aan dit alles kan zijn.

Tijdens een segment van 5 januari 2022 in The Howard Stern Show grapte de zelfverklaarde King Of All Media dat het succes van Pete hem parten speelt. Natuurlijk zat er in de komedie veel waarheid. In feite kunnen Howard's observaties van Pete's succes met vrouwen veel zeggen over de SNL-ster en over hoe komieken in het algemeen werken. Dit is de reden waarom Howard gelooft dat dingen Pete naar het hoofd stijgen en hoe het zijn carrière verandert…

Howard Stern denkt dat Pete Davidson geschokt is door zijn succes met vrouwen

De opmerkingen over Pete Davidson kwamen naar voren toen Howard het vermeende rundvlees besprak tussen Miley Cyrus en Pete's huidige vlam, Kim Kardashian. De realityster ontvolgde Miley na haar optreden met Pete op oudejaarsavond. Fans hebben gespeculeerd dat dit komt omdat Miley een grapje maakte over het feit dat ze Pete's volgende beroemde vriendin wilde zijn.

"Miley stortte zich op Pete Davidson", zei Howard tegen zijn medepresentator Robin Quivers en zijn publiek van Pete and Miley's New Year's Special."Ik heb Pete Davidson al een tijdje niet meer gesproken, maar ik weet zeker dat deze man zichzelf aan het knijpen is. Hij denkt waarschijnlijk dat hij droomt. Want heel publiekelijk, weet je, vrouwen vechten echt om hem."

Howard bracht toen Miley en Pete's optreden in The Tonight Show ter sprake toen ze een lied zong over waarom hij Kim boven haar verkoos.

"Ik denk dat hij geschokt is door dit alles," zei Howard.

Het succes van Pete Davidson bij vrouwen heeft zijn carrière veranderd

Tijdens hun discussie beweerden Howard en Robin dat Pete's succes met vrouwen zijn comedycarrière zowel in positieve als negatieve zin heeft veranderd. Robin beweerde zelfs dat al deze aandacht er de oorzaak van was dat Pete een tijdje terug naar huis ging met zijn moeder.

"Dat snap ik," verklaarde Howard. "Ik weet niet, als ik hem was, dat ik dit aan zou kunnen. Deze vrouwen vechten nu om hem en het is waarschijnlijk veel voor hem om te jongleren, omdat ik in zekere zin denk dat ik een komiek ben en op zaterdag Night Live, je wilt een beetje onderdrukt worden. En je wilt geen dekhengst zijn."

"Je wilt boos zijn en dingen missen", voegde Robin eraan toe.

Howard zei verder dat Pete's hele ding de man leek te zijn die geen respect krijgt en nooit een seks krijgt. Maar in werkelijkheid is dat verre van de waarheid. Zelfs sinds Ariana Grande met hem begon te daten, is het een draaiende ring van prachtige en succesvolle vrouwen die op zijn deur klopten. En nu vechten deze vrouwen zelfs om hem.

Naast vrouwen die gek worden op Pete, heeft de wereld dat ook. Howard herinnerde zich dat Pete zelfs zei dat hij een "beetje speler" was op SNL totdat vrouwen met hem begonnen te daten. Nu is hij een van de belangrijkste spelers van de show en fans zijn gek op hem.

"Het moet gek zijn. En in feite moet het met zijn hoofd fing zijn, eerlijk gezegd, "verklaarde Howard. "Ik bedoel, ik ben blij voor de man als hij ermee kan jongleren."

Howard zei toen dat hij zich afvroeg of Pete zich zorgen maakt om grappig te zijn nu mensen hem in zo'n ander licht zien. Hij pakte toen op wat Robin zei en beweerde dat Pete misschien weer in de kelder van zijn moeder was gaan wonen om te proberen zich vertrapt te voelen en terug te winnen wat hem grappig maakt. Omdat er geen twijfel over bestaat dat zijn succes met mooie vrouwen zijn harde imago wegneemt.

"Ik bedoel, denk maar aan zijn cv… [Ariana Grande], Kate Beckinsale, Kaia Gerber, Kim Kardashian… Miley Cyrus kan niet eens in zijn broek komen", zei Howard. "En ik denk dat de dochter van Larry David, die heet is, daar ook mee bezig was."

Hij zei verder: "De enige mensen die niet in zijn broek hebben gezeten zijn The Queen, Robin en Dr. Jill Biden… voor zover ik weet. Ik zou mijn vrouw nooit aan Pete voorstellen Davidson."

Aanbevolen: