Twitter zegt dat Chrissy Teigen knoeit met de status van John Legend 'onproblematische favoriet

Inhoudsopgave:

Twitter zegt dat Chrissy Teigen knoeit met de status van John Legend 'onproblematische favoriet
Twitter zegt dat Chrissy Teigen knoeit met de status van John Legend 'onproblematische favoriet
Anonim

Fans denken dat het schandaal rond Chrissy Teigen het imago van haar man, zanger John Legend, heeft aangetast.

Eerder dit jaar gaf Teigen toe in het verleden een tiener Courtney Stodden te hebben gepest. Het niet-binaire model trouwde met acteur Doug Hutchison toen ze 16 waren. In een recent interview onthulde Stodden dat Teigen hen had verteld zelfmoord te plegen op het moment van hun huwelijk.

Teigen ging in op de beweringen van Stodden en verontschuldigde zich, voordat hij een tijdje van sociale media ging. Ze maakte een comeback met een lange notitie waarin ze zichzelf een pestkop noemde.

Na een nieuwe poging om het goed te maken, waarin Teigen zegt dat ze deel uitmaakt van de "annuleringsclub", lijken gebruikers van sociale media er genoeg van te hebben en ondervragen ze nu ook haar man.

Twitter Reageer op John Legend die niet spreekt over de controverse van Chrissy Teigen

Ondanks het schandaal lijkt het paar net zo sterk te zijn als altijd, zoals foto's op Teigen's Instagram bewijzen.

Teigen en Legend ontmoetten elkaar voor het eerst in 2006 op de set van zijn muziekvideo Stereo, waar ze zijn liefdesbelang speelt. Ze verloofden zich in 2011 na een relatie van vier jaar en stapten in het huwelijksbootje in 2013. Het stel heeft samen twee kinderen. In 2020 verwachtte het paar een derde kind, maar Teigen kreeg een doodgeboorte.

Beroemd is de romantische ballad van Legend, All of Me, opgedragen aan Teigen. Na de beschuldigingen van pesten waarbij Teigen ook werd verwijderd uit het nieuwe seizoen van Netflix-tienerdrama Never Have I Ever, zijn sommige fans ongelovig dat Legend zich nog niet over de controverse heeft uitgesproken.

"Ik wil John Legend leuk vinden, maar het FEIT dat hij met Chrissy Teigen trouwde, past niet bij mijn ziel", schreef een Twitter-gebruiker.

"Met wie je trouwt is een directe weerspiegeling van je waarden. Ik denk aan John Legend," was een andere opmerking.

Fans denken dat Teigen de reputatie van legende aantast

"John Legend zit waarschijnlijk 30 minuten in de auto buiten op de oprit voordat hij thuiskomt", luidt een tweet.

Een andere fan van Legend zei dat hij een "onproblematische favoriet" was voordat Teigens gedrag in het verleden aan het licht kwam.

"John Legend was een onproblematische favoriet en toen sprongen de skeletten van Chrissy Teigen eruit", schreven ze, en legden uit dat "[Teigen] mensen heeft die hem vragen stellen / hem nu zijdelings aankijken".

Aanbevolen: