Dit is wat 'Bohemian Rhapsody'-ster Rami Malek te zeggen heeft over zijn grootste rollen

Inhoudsopgave:

Dit is wat 'Bohemian Rhapsody'-ster Rami Malek te zeggen heeft over zijn grootste rollen
Dit is wat 'Bohemian Rhapsody'-ster Rami Malek te zeggen heeft over zijn grootste rollen
Anonim

Rami Malek acteert al bijna twee decennia en speelt verschillende rollen. Van gastoptredens op televisie tot films op het toneel, zijn grenzen zijn verlegd en getest. Hij speelde in komedies, drama's, mysteries en autobiografische aanpassingen, en trad zelfs op als meer dan één personage in een film.

Rami is ongelooflijk beroemd geworden, vooral in de afgelopen tien jaar, omdat hij grotere en intensere hoofdrollen heeft geboekt. Hij nam de hoofdrol op zich en speelde het wereldicoon Freddie Mercury, terwijl hij backstage acteerde met de echte Queen-supersterren. Malek speelde ook samen met Marvel's originele superheld, Robert Downey Jr., evenals Hollywood-roy alty Robin Williams.

Met al deze rollen onder zijn riem, lijdt het geen twijfel dat Malek verschillende gevoelens heeft over zijn projecten. Van Bohemian Rhapsody tot de Twilight-saga, dit is wat acteur Rami Malek heeft gezegd over enkele van zijn hoofdrollen.

8 Hoe Rami Malek zich voelde over het spelen van Freddie Mercury in 'Bohemian Rhapsody'

Het v alt niet te ontkennen dat een van Rami Malek's grootste rollen het uitbeelden van het icoon Freddie Mercury in Bohemian Rhapsody was. Hij was verbluft (en een beetje bang) dat hem deze kans werd geboden en deelde deze gedachtegang toen hij de rol accepteerde: Een soort van gun-to-the-head moment … Wat doe je? En ik denk graag dat als het een vecht- of vluchtsituatie is, ik ga vechten. De engste inspanningen die ik in mijn leven heb ondernomen, waren de meest bevredigende en lonende. En dit heeft bewezen die vergelijking te verdedigen.”

7 Rami Malek over zijn rol in 'Night at the Museum: Battle of the Smithsonian'

Malek werd gecast in Night at the Museum: Battle of the Smithsonian als Ahkmenrah, maar zijn pad van auditie tot final cut was een rotsachtig pad. Hoewel hij naast Hollywood-roy alty optrad, voelde hij zich nooit helemaal op zijn gemak in zijn vertolking. Ten eerste was hij er zeker van dat hij alleen als personage werd gecast vanwege zijn Egyptische afkomst. Ten tweede deelt hij dat: "Fox was een beetje bezorgd over mijn interpretatie en was op zoek naar een herschikking. Misschien had ik iets te veel naar 'Pirates of the Caribbean' gekeken!"

6 Rami Malek over de hoofdrol in 'Mr. Robot'

Mr. Robot was een van de langst bestaande rollen van Malek en speelde het titulaire personage gedurende vier seizoenen (van 2015-2019). De hoofdrol in dit tv-drama was een levensveranderende ervaring voor Rami, en hij kon geen woorden vinden toen hij probeerde te beschrijven hoe geweldig de ervaring voor hem was: "Het is een fenomenale tijd in mijn leven geweest. Ik bedoel, ik weet niet eens hoe je goed kunt verwoorden wat er is gebeurd, maar het is buitengewoon."

5 Rami Malek over het portretteren van een Bond-schurk in 'No Time To Die'

Een van zijn meest recente hoofdrollen was die van Bond-schurk in de nieuwste James Bond, No Time to Die. Door een slechterik te spelen, realiseerde Rami Malek zich dat hij het personage moest benaderen op een manier die nieuw voor hem was. Hij dacht na over dit portret en deelde: "Maar er is iets zo donkers, kwaadaardigs en sinisters aan hem dat ik me gewoon van hem moest verwijderen… en gewoon iets moest creëren dat opwindend is om naar Daniel en 007 te brengen."

4 Rami Malek In 'Papillon'

Papillon is een misdaaddrama dat in 2017 werd uitgebracht. Deze film is een bewerking van een autobiografische roman die in 1970 met dezelfde naam werd gepubliceerd, evenals het vervolg, Banco. Deze rol was een droom die uitkwam voor Rami als een historisch stuk, en hij zei: "Ik word aangetrokken door geschiedenis, en een kans als deze is moeilijk te laten liggen. En wanneer je iets opnieuw kunt vertellen met een acuut, scherp, realistisch perspectief, dan is het handig om iets nog een kans te geven."

3 Rami Malek over 'Dolittle' en werken met Robert Downey Jr

De nieuwste remake van Dr. Dolittle werd uitgebracht in 2020 en Rami werd ingehuurd als een belangrijke stemacteur in de productie. In Dolittle was hij "Chee-Chee", de vertrouwde gorilla-sidekick van het hoofdpersonage. Hij kreeg de rol eigenlijk aangeboden op aandringen van Robert Downey Jr., en daarom deelde hij zijn verwarring. "Ik kon niet eens geloven dat het [Robert Downey Jr.] was. Even kreeg ik de e-mail van Robert en ik dacht: 'Oké, iemand speelt me parten.' En toen bleven ze komen en ze waren zo geestig." RDJ wilde Malek aan zijn zijde en Rami accepteerde het graag.

2 Hoe Rami Malek zich voelde werken aan 'Buster's Mal Heart'

Buster's Mal Heart was een mysteried drama dat Rami Malek's acteervermogen uitbreidde, waardoor hij in een nieuwe positie kwam waarbij hij meer dan één personage op het scherm speelde. Het was tijdens deze film dat hij een zelfrealisatie had die hij tijdens een interview met zijn fans deelde."Er is een verplichting en een plicht die ik heb jegens personages op het podium en in de film die ik mezelf niet toeschrijf - en dat is net zo aanwezig zijn als ik ben… Acteren is een remedie voor mijn eigen persoonlijke tekortkomingen in het leven."

1 Wat Rami Malek dacht over acteren in 'Twilight'

Een van Malek's eerste grote rollen was in de Twilight-filmfranchise, die hij openlijk deelde waar hij niet naar uitkeek. Hij speelde alleen in een van de films, The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 2, en hoewel dat meer dan genoeg voor hem was, gaf hij toe: "Ik herinner me dat [mijn agent] Twilight zei en ik zei: 'Ummm niet mijn kopje van thee.' …Toen ik de baan kreeg, herinner ik me dat ik heel opgewonden raakte omdat ik dacht dat het cool was. Ik wilde deel uitmaken van iets dat in zekere zin historisch was. Nu ben ik echt blij dat ik het gedaan heb."

Aanbevolen: