Dit is wat de griezelig identieke tweeling van Rami Malek nu echt doet

Inhoudsopgave:

Dit is wat de griezelig identieke tweeling van Rami Malek nu echt doet
Dit is wat de griezelig identieke tweeling van Rami Malek nu echt doet
Anonim

Gedurende de carrière van Rami Malek is de extreem getalenteerde acteur erin geslaagd om bij elke beurt de aandacht te trekken. Absoluut spectaculair in veel verschillende rollen, Rami heeft al een lange lijst van zeer gerespecteerde prijzen gewonnen, ook al is hij nog relatief vroeg in zijn carrière. Rami is ook een bedachtzaam persoon en heeft een aantal zeer interessante dingen te zeggen over zijn meest opvallende rollen.

Net als veel andere grote sterren, had Rami Malek een interessante reis om een enorme filmster te worden. Onderweg had Rami het geluk een tweelingbroer te hebben om steun van te krijgen, aangezien de broers en zussen een hechte band hebben.

Natuurlijk is Sami Malek veel meer dan alleen de tweelingbroer van Rami Malek. Met dat in gedachten roept het een voor de hand liggende vraag op: wie is Sami Malek en wat doet hij?

Deze andere Hollywoodsterren en hun tweelingbroers en -zussen

Elke keer dat het concept van een Hollywood-tweeling ter sprake komt, zijn er een paar broers en zussen die onvermijdelijk in de eerste plaats in je opkomen. Mark-Kate en Ashley Olsen, Dylan en Cole Sprouse, evenals Tia en Tamera Mowry.

Aan de andere kant is het echt fascinerend om te leren welke Hollywood-sterren tweelingbroers en -zussen hebben zonder dat de meeste mensen het weten.

Van alle sterren in Hollywood die een niet-beroemde tweeling hebben, moet Scarlett Johansson de beroemdste zijn. Geboren met een tweelingbroer genaamd Hunter, richtte de tweeling van Johansson een liefdadigheidsinstelling op genaamd Solar Responders die zonnepanelen levert om mensen in nood te helpen na natuurrampen.

Een andere massieve ster waarvan veel mensen niet weten dat ze een tweeling heeft, is Fast and Furious-ster Vin Diesel. Geboren met een tweelingbroer, heet Diesel's broer Paul en hij werkt ook in de entertainmentindustrie sinds hij een filmeditor is.

Enkele andere Hollywood-sterren met een tweeling die de meeste mensen niet kennen, zijn Ashton Kutcher, Kiefer Sutherland, Jon Heder en Laverne Cox. Als het gaat om Cox, die vooral bekend staat om het portretteren van Orange is the New Black's Sophia Burset, heeft ze een tweelingbroer die professioneel door M. Lamar gaat. Toen Cox's Orange is the New Black-personage in flashbacks werd getoond, nam M Lamar de rol over in scènes die zich afspeelden voordat Sophia overstapte.

Wat doet de tweelingbroer van Rami Malek?

Elke keer dat er een groot evenement in Hollywood is, lopen een hele reeks verschillende beroemdheden over de rode loper. Natuurlijk is elk van deze beroemdheden hun eigen persoon en ze hebben allemaal een uniek achtergrondverhaal.

De waarheid is echter dat de meeste filmsterren in veel opzichten behoorlijk op elkaar lijken. Aan de andere kant leek Rami Malek altijd uniek opmerkelijk.

Sinds Rami Malek zo uniek lijkt, is er altijd veel interesse geweest in zijn persoonlijke leven en achtergrond. Het meest opvallende aan Rami's achtergrondverhaal is natuurlijk het feit dat hij een tweelingbroer heeft die Sami heet. Ondanks hoe fascinerend het is om meer te weten te komen over Sami Malek, weten veel Rami's fans niets over de tweelingbroer van de filmster.

Het is niet verwonderlijk dat het eerste dat we over Sami Malek moeten weten, is dat hij de carrière van zijn broer Rami Malek enorm steunt. Sami is tenslotte nooit verlegen geweest om te prijzen hoe getalenteerd Rami is wanneer hem dat wordt gevraagd.

Bovendien lijkt Sami het heerlijk te vinden om zijn broer op de rode loper te vergezellen wanneer de gelegenheid zich voordoet en Rami lijkt het heerlijk te vinden om hem daar ook te hebben.

Tijdens de carrière van Rami Malek heeft hij jarenlang miljoenen mensen vermaakt dankzij zijn rollen in populaire films en tv-shows. Natuurlijk moet het vanzelfsprekend zijn dat dit een zeer waardevol iets is.

Er kan echter gemakkelijk worden beweerd dat Rami's broer iets veel belangrijkers doet. Per slot van rekening helpt Sami de geest van de toekomst vorm te geven, aangezien hij een leraar is.

Net zoals Sami Malek zijn beroemde tweelingbroer erg steunt, weet Rami Malek duidelijk hoe belangrijk wat zijn tweelingbroer doet voor de kost is. Toen Sami Malek deelnam aan een lerarenstaking die protesteerde voor meer financiering van openbare scholen, tweette Rami ter ondersteuning van de strijd van zijn broer.

“Ik weet hoe hard leraren werken en hoe toegewijd ze zijn aan hun leerlingen. Ik steun mijn broer en alle andere leraren in hun strijd voor de scholen die hun leerlingen verdienen. istandwithlateachers.”

Op het moment van schrijven houdt Sami Malek zich onopvallend, omdat het jaren geleden is dat hij iets op Twitter heeft gepost. Als gevolg hiervan lijkt het misschien onmogelijk om te weten wat Sami tot nu toe doet. Sami lijkt tegenwoordig echter les te geven aan de STEM Academy of Hollywood, aangezien hij op de website van de school als staflid wordt vermeld. Verder onthult de website dat Sami specifiek een leraar Engels is.

Aanbevolen: