Sharon Osbourne om Ozzy's bedrog in nieuw boek aan de kaak te stellen

Inhoudsopgave:

Sharon Osbourne om Ozzy's bedrog in nieuw boek aan de kaak te stellen
Sharon Osbourne om Ozzy's bedrog in nieuw boek aan de kaak te stellen
Anonim

Sharon Osbourne maakt zich klaar om de vierde aflevering van haar memoires uit te brengen, en deze keer deelt ze de vuile details van enkele van de donkerste jaren van haar leven. In het boek, dat later dit jaar uitkomt, belooft de ster haar tumultueuze huwelijk met Ozzy Osbourne en zijn wilde drugsbuigers en constant bedrog te vertellen.

De 69-jarige voormalige X Factor-rechter heeft haar man bijgestaan door alles heen, maar dat betekent niet dat ze niet bereid is om de Black Sabbath-legende uit te roepen.

De schokkende memoires zullen Ozzy Osbourne's meerdere zaken en decennia van middelenmisbruik aan het licht brengen

Ozzy en Sharon zijn opmerkelijk open geweest met de details van hun huwelijk, zelfs zo ver dat ze toegaven dat ze elkaar zouden slaan. De nieuwe memoires zullen zeker enkele geheimen onthullen die het paar voor het publiek heeft verborgen, en Sharon is van plan de kern van de talrijke affaires van haar man en het bijna constante drugsmisbruik door de jaren heen te onthullen.

Het promotiemateriaal voor Sharons nieuwe boek belooft 'enkele van de moeilijkste jaren die Sharon heeft meegemaakt' te bespreken.

Er staat: "De angst van een gebroken huwelijk en Ozzy's ontrouw, het constante spook van drugsmisbruik, het verlies van vrienden en verraad van collega's, en haar voortdurende gevechten met geestelijke gezondheidscrises."

Sharon onthulde eerder Ozzy's ontrouw en gaf toe dat Ozzy meerdere affaires had met vrouwen in meerdere landen. Ozzy gaf later toe dat hij spijt had na de golf van ontrouw die leidde tot een korte breuk met zijn vrouw in 2016.

Het is geen geheim waar de frontman van Black Sabbath van genoot, maar er is één geheim dat hij heeft bewaard

Het is geen geheim dat de Black Sabbath-legende een wild leven heeft geleid van overdaad en drugsmisbruik, maar er is één geheim dat Ozzy wel heeft bewaard. De rocklegende onthulde in 2020 dat hij in 2003 de diagnose van de ziekte van Parkinson kreeg.

Tijdens een optreden op Good Morning America was The Prince Of Darkness ongelooflijk openhartig over zijn ziekte.

"Ik ga niet dood aan Parkinson. Ik heb er het grootste deel van mijn leven mee gewerkt", gaf hij toe. "Ik heb de dood zo vaak bedrogen. Als je morgen zou lezen 'Ozzy Osbourne is vanmorgen nooit wakker geworden', zou je niet gaan, 'Oh, mijn God!' Je zou zeggen: 'Nou, het heeft hem eindelijk ingehaald.'"

Hij vervolgde: "Mensen hebben me keer op keer afgeschreven, maar ik bleef terugkomen en ik kom hier van terug."

Aanbevolen: