De echte reden waarom Sharon Osbourne en Ozzy Osbourne Hollywood hebben verlaten

Inhoudsopgave:

De echte reden waarom Sharon Osbourne en Ozzy Osbourne Hollywood hebben verlaten
De echte reden waarom Sharon Osbourne en Ozzy Osbourne Hollywood hebben verlaten
Anonim

Na ruim tien jaar in Los Angeles te hebben gewoond, heeft Sharon Osbourne onthuld dat zij en haar man Ozzy Osbourne Hollywood verlaten met plannen om terug te keren naar het VK omdat ze te veel belasting betalen in Californië.

Het paar heeft hun beslissing afgerond omdat de belastingen tijdens de pandemie zijn blijven stijgen, waarbij beroemdheden naar verluidt het hardst worden getroffen met hun inkomsten - en als je dacht dat de Sharon en Ozzy Osbourne de enigen waren die Californië ontvluchtten vanwege hoge belastingen, je vergist je.

Het liefhebbende stel heeft zich aangesloten bij Robbie Williams, Chris Hemsworth, Tina Turner en Margot Robbie die al zijn vertrokken of op het punt staan te verhuizen omdat de kosten van levensonderhoud in Los Angeles stijgen en mensen zijn niet meer bereid om de duizelingwekkende belasting te betalen.

Verhuizen uit LA zou geen moeilijke beslissing zijn geweest voor de ouders van drie, die meerdere eigendommen in het VK bezitten, aangezien de echtgenoot van de voormalige talkshowhost maar liefst $ 200 miljoen fortuin heeft vergaard tijdens zijn succesvolle muziek carrière.

Waarom verlaten Ozzy en Sharon LA?

De kosten zijn belachelijk hoog, aldus Sharon, die de bekentenis deed in een interview met The Mirror in maart 2022.

“We verlaten LA. We zijn een beetje verdrietig. Maar de belasting wordt te veel. Ik ben verdrietig, want ik vind het heel erg leuk om daar te blijven en te wonen', zei ze. “Als ze de belastingen beter doen, kom ik misschien terug. Ik weet het niet.”

De stijgende belastingen die beroemdheden betalen, viel gewoon niet in goede aarde bij de Osbournes, die slechts een fractie zouden betalen van het bedrag dat ze in Californië betaalden zodra ze terugkeerden naar het VK.

Maar terug naar huis verhuizen kan uiteindelijk leiden tot minder kansen op werk voor Sharon, die meer dan twee decennia in SoCal heeft gewerkt voordat ze besloot voorgoed naar LA te verhuizen.

De 69-jarige noemt Los Angeles al meer dan tien jaar haar thuis, nadat ze in 2010 permanent naar Cali was verhuisd toen ze werd aangenomen als een van de panelleden van de CBS-talkshow The Talk.

Reizen heen en weer vanuit het VK terwijl ze een fulltime baan als presentator van een talkshow had, had geen zin voor Sharon, die zich in haar LA-landhuis van meerdere miljoenen dollars vestigde, dat ze deelde met Ozzy, en de twee heb daar eindeloze herinneringen gemaakt.

De Black Sabbath-ster woog toen op de aanstaande verhuizing terug naar het VK en vertelde dezelfde publicatie: Ik neem mijn opnamestudio mee. Ik ga daar een schuur bouwen en mijn eigen studio maken bij Welders.

“Ik zal nog steeds muziek maken en mijn band zal komen.”

Er wordt aangenomen dat het Amerikaanse federale belastingtarief is gestegen tot 28%, terwijl er ook een extra belasting van 13% is in de staat Californië.

Met andere woorden, beroemdheden betalen veel geld om hun weelderige levensstijl in stand te houden.

Opgemerkt moet worden dat Ozzy's kinderen, Kelly en Jack, ook in Los Angeles wonen, dus het leek handig om hun kinderen in dezelfde stad als zij te laten wonen.

Sharon en Ozzy zijn ook ouders van de 38-jarige Aimee, van wie wordt aangenomen dat ze in Londen woont.

Waarom werd Sharon ontslagen bij het gesprek?

In maart 2021 had Sharon haar vriend Piers Morgan verdedigd nadat ze Meghan Markle's beruchte interview met Oprah Winfrey had bekritiseerd en beweerde dat een lid van de koninklijke familie een racistische opmerking had gemaakt over haar en de zoon van prins Harry, Archie.

Piers haalde uit naar de voormalige Suits-actrice en zei dat haar beschuldigingen belachelijk waren, eraan toevoegend dat hij geen woord geloofde dat Meghan uitsprak tijdens de allesomvattende chat met Oprah.

Maar haar beslissing om Piers te verdedigen kostte Sharon uiteindelijk haar baan als kijkers en haar eigen co-hosts vroegen zich af of haar verdediging van de journalist haar ook een racist maakte.

“Ik zou heel graag willen weten, wat zou je zeggen tegen mensen die zeggen dat, terwijl je je vriend bijstaat, het lijkt alsof je bevestiging of een veilige haven geeft aan iets dat hij heeft geuit dat racistisch is, ook als u het er niet mee eens bent?” zei haar co-ster Sheryl Underwood.

De volgende maand werd door CBS aangekondigd dat Sharon niet zou terugkeren naar de show, waarbij de laatste later onthulde dat ze inderdaad was ontslagen.

In een verklaring van het netwerk werd gezegd dat de gebeurtenissen van de uitzending van 10 maart verontrustend waren voor alle betrokkenen, inclusief het publiek dat thuis toekeek.

“Als onderdeel van onze beoordeling hebben we geconcludeerd dat Sharons gedrag jegens haar co-hosts tijdens de aflevering van 10 maart niet in overeenstemming was met onze waarden voor een respectvolle werkplek.”

Aanbevolen: