RHONY': Bethenny Frankel onthult hoe ze trouw bleef aan zichzelf te midden van haar strijd in nieuw boek

Inhoudsopgave:

RHONY': Bethenny Frankel onthult hoe ze trouw bleef aan zichzelf te midden van haar strijd in nieuw boek
RHONY': Bethenny Frankel onthult hoe ze trouw bleef aan zichzelf te midden van haar strijd in nieuw boek
Anonim

Bethenny Frankel heeft zojuist aangekondigd dat haar nieuwe boek, Business Is Personal, klaar is voor release en zeer binnenkort beschikbaar zal zijn voor het publiek. Ze onthulde net zo snel de rauwe, openhartige waarheid achter de reis die dit boek vertegenwoordigt. In tegenstelling tot veel andere beroemdheden die eindeloos proberen het te laten lijken alsof hun leven geairbrusht en mooi is, gaat Frankel een ander soort uitdaging aan. In dit boek duikt ze in de mislukkingen en worstelingen die ze heeft moeten overwinnen op weg naar haar ultieme pad naar succes, en bespreekt hoe 'trouw blijven aan zichzelf' de sleutel was om te herstellen van veel van de obstakels in het leven.

Frankels levensverhaal zit vol ups en downs, en ze omarmt alle verschillende stappen en moeilijkheden die ze heeft moeten doorstaan om eindelijk een plaats van geluk in haar leven te bereiken.

Bethenney Frankel legt de focus op trouw blijven aan zichzelf

Frankel heeft haar fans duidelijk gemaakt dat ze zich terdege bewust is van haar onconventionele kijk op het leven. Ze heeft een aantal persoonlijke en zakelijke keuzes gemaakt die voor velen schokkend zijn, waaronder haar besluit om haar enorme salaris op The Real Housewives op te geven. Binnen de pagina's van haar boek duikt Frankel in de vele redenen waarom ze de show verliet op het hoogtepunt van haar carrière, toen ze meer geld verdiende dan ze ooit eerder in haar leven had verdiend.

Niemand loopt zo weg van geld, maar er zijn andere dingen die belangrijker zijn - je gemoedsrust en een merk opbouwen en schaken en niet dammen, wat betekent dat je niet alleen ergens blijft vanwege geld, maar weggaat omdat je een groter doel hebt”, zegt ze.en daarmee herinnert ze fans eraan dat trouw blijven aan zichzelf de sleutel is om uiteindelijk puur geluk in het leven te vinden.

Zakelijke en 'mama'-hoeden tegelijk dragen

Frankel zegt dat de doelgroep voor haar boek lezers zijn die geïnteresseerd zijn in zaken, maar bereid zijn de sprong te wagen door hun dromen op een niet-conventionele manier na te jagen.

Ze zegt; “We spreken met moguls die allemaal op de proppen zijn gekomen en het op een unieke manier hebben gedaan. Deze mensen hebben het op hun eigen manier bedacht. Dit geldt voor een traditionele ondernemer, dit geldt voor iemand die in het Amerikaanse bedrijfsleven in een hokje werkt, dit geldt voor een moeder die geweldig is in het maken van koekjes en dat als bedrijf wil opschalen."

Het boek gaat dieper in op de vele obstakels die Frankel's succes in de weg stonden, en de verschillende manieren waarop ze in staat was om de uitdagingen van het leven aan te gaan, en uiteindelijk veel van haar eigen mislukkingen, zowel in het bedrijf en het persoonlijke domein.

Haar boek komt uit in mei 2022.

Aanbevolen: