Deze 8 beroemdheden zeiden dat ze niet zouden trouwen, en veranderden toen van gedachten

Inhoudsopgave:

Deze 8 beroemdheden zeiden dat ze niet zouden trouwen, en veranderden toen van gedachten
Deze 8 beroemdheden zeiden dat ze niet zouden trouwen, en veranderden toen van gedachten
Anonim

Het huwelijk is een belangrijk onderwerp in veel relaties en het einddoel voor de meeste stellen. Huwelijken van beroemdheden en de vrijgezellen en vrijgezellen van Hollywood halen bijna dagelijks de krantenkoppen. Relaties met beroemdheden zijn meestal bijna belangrijker voor fans dan hun creatieve projecten. Veel beroemdheden hebben hun mening over het huwelijk toegegeven en of het zeggen van "ik doe" in hun toekomst was. Het is verrassend hoeveel mensen zeggen dat het huwelijk geen vrijheid heeft en niet op hun radar staat.

Veel mannelijke en vrouwelijke beroemdheden in de film- en muziekindustrie hebben gezegd dat ze niet zouden trouwen. Sommigen trouwen voor liefde en anderen voor roem, maar velen die zeiden dat ze nooit in het huwelijksbootje zouden stappen, deden dat uiteindelijk.

8 Eva Mendes

Eva Mendes is sinds de jaren negentig een populair model en actrice. Ze staat bekend om haar bijrollen in films als Fast Five, The Other Guys en meer. Ze heeft vergelijkbare meningen als veel andere Hollywood-sterren die denken dat het huwelijk ouderwets en een onnodige maatschappelijke norm is. Ze vertelde The Telegraph: "Als we teruggaan naar de oorsprong van het huwelijk, was het erg onromantisch." Uiteindelijk trouwde ze in 2017 met haar langdurige partner, Ryan Gosling. Het stel is sinds 2011 samen en houdt hun leven en relatie stil. Ze postte op sociale media: "Mijn man en mijn kinderen zijn privé."

7 Kourtney Kardashian

Kourtney Kardashian is een media-persoonlijkheid op Keeping Up with the Kardashians. Ze is comfortabel met verschillende mensen uitgegaan zonder aan een huwelijk te denken. Een bron vertelde Insider: "Ze is nooit een sterke gelovige in het huwelijk geweest." Ze had niet veel interesse om te trouwen met haar jarenlange vriend en de vader van haar drie kinderen, Scott Disick. Ze verloofde zich echter in 2021 met Blink-182 en Machine Gun Kelly's drummer Travis Barker. Ze houden hun trouwplannen geheim.

6 Jenny McCarthy

Jenny McCarthy is de duizendpoot die in de schijnwerpers staat als actrice, model, activist, televisiepersoonlijkheid en auteur. Ze is een blonde bom die bekend staat om haar werk in films als John Tucker Must Die en series als Two and a Half Men. Toen ze in 2006 met Jim Carrey uitging, sprak ze openlijk over haar mening over het huwelijk en zei: "Ik voel me erg op mijn gemak zonder een certificaat te hoeven hebben. Ik denk dat er iets geweldigs is aan mensen die bij elkaar willen blijven omdat ze bij elkaar willen blijven." Ze veranderde haar deuntje in 2014 toen New Kids on the Block en Blue Bloods-acteur Donnie Wahlberg haar voorstelden. Ze trouwden in de herfst van 2014.

5 Cameron Diaz

Cameron Diaz staat bekend om haar periode in het begin van de jaren 2000 in blockbuster-films zoals Charlie's Angels, What Happens in Vegas en nog veel meer, voordat ze in 2014 stopte met acteren. In de loop der jaren heeft ze meerdere keren gezegd dat het huwelijk haar niet interesseerde, vooral niet als ze in de twintig of dertig was. Ze heeft moderne opvattingen over het huwelijk en zegt: "Ik denk niet dat we ons leven moeten leiden in relaties die gebaseerd zijn op oude tradities die niet langer bij onze wereld passen", merkt Us Weekly op. Ze trouwde in 2015 met Benji Madden, leadgitarist en back-upvocalist van de band Good Charlotte. Ze houden hun familie privé door niet veel details te delen over hun relatie of dochter, Raddix Madden, geboren in 2019.

4 George Clooney

George Clooney is een bekroonde acteur die bekend staat om zijn rollen in vele dramatische en actievolle films. Eind jaren tachtig en begin jaren negentig trouwde en scheidde hij met Talia Balsam. Sinds zijn breuk met zijn eerste vrouw is hij de wandelende, pratende woordvoerder van het vrijgezel blijven. Hij is met veel beroemde vrouwen uitgegaan, waaronder Lucy Liu en Stacy Keibler. In 2012 zei hij dit over het huwelijk: "Het wordt een gespreksonderwerp dat steeds weer opduikt. Ik praat er niet over omdat ik er niet aan denk." Hij veranderde uiteindelijk van gedachten toen hij in 2014 trouwde met zijn advocaat-vriendin, Amal Clooney.

3 Adam Levine

Adam Levine is de frontman en zanger van de populaire band Maroon 5 en staat bekend om zijn coachende rol in The Voice. Hij is openhartig over zijn mening en zei ooit dat hij nooit wilde trouwen. Adam verscheen in de show van Jay Leno nadat hij zijn modelvriendin Behati Prinsloo ten huwelijk had gevraagd. Leno zegt: "Ik herinner me dat ik een keer met je sprak, en je vertelde me dat je nooit zou trouwen, en nu ben je verloofd." Als reactie zei hij: "Je ontmoet iemand die ervoor zorgt dat je met ze wilt trouwen. En dan trouw je met ze, en het is geweldig."

2 Jessica Chastain

Jessica Chastain staat tegenwoordig bekend om het plaatsen van hoofdrollen als krachtige vrouwen met sterke verhaallijnen. Ze is een Amerikaanse actrice en producer en won in 2013 de Golden Globe voor beste actrice in Zero Dark Thirty. Ze was het afgelopen jaar te zien in nieuwe films, zoals Molly's Game, Ava en The 355. Ze vertelde WSJ Magazine: "Ik heb nooit willen trouwen." Ze veranderde snel van gedachten na een ontmoeting met haar Italiaanse fashion executive vriend, Gian Luca Passi de Preposulo. Ze zei, nadat ze elkaar hadden leren kennen, "het idee van het huwelijk verschoof voor mij. Er zijn een aantal dingen die het waard zijn om gevierd te worden - en hij is het waard om gevierd te worden." Ze trouwden in 2017 en ze heeft van elk moment genoten. Zoals ze zegt: "Ik vier dat ik mijn leven met hem mag delen."

1 Hugh Grant

Hugh Grant is een Britse acteur in films die dateren uit het begin van de jaren tachtig. Hij is een bekende naam en gezicht uit populaire films zoals Notting Hill, About A Boy, Two Weeks' Notice en nog veel meer. Hij had een cynische kijk op het huwelijk en vertelde The Daily Mail: "Ik heb een paar goede huwelijken gekend, maar heel weinig", zei hij. "En anderen kijken naar mij alsof ze behoorlijk ellendig zijn. Ik denk niet dat dat echt een recept voor geluk is." Hij heeft een andere mening vandaag na zijn huwelijk met de Zweedse zakenvrouw Anna Eberstein. Hij zei dat hij wenste dat hij eerder met haar was getrouwd en hoewel zijn vrouw zijn overtuiging deelt dat het huwelijk een absurde sociale constructie is, zei hij: "maar als je drie kinderen hebt, is het leuk om te doen."

Aanbevolen: