Deze zangers zeiden dat ze met pensioen gingen en veranderden toen van gedachten

Inhoudsopgave:

Deze zangers zeiden dat ze met pensioen gingen en veranderden toen van gedachten
Deze zangers zeiden dat ze met pensioen gingen en veranderden toen van gedachten
Anonim

Het leven van een succesvolle uitvoerende artiest is dat van eindeloos toeren, aanbiddende fans en, als je geluk hebt, hopen en hopen koude harde contanten (of misschien zou immateriële digitale valuta meer geschikt zijn in het digitale tijdperk.) De mogelijkheid krijgen om op het podium te walsen en hit na publieksvriendelijke hit eruit te pompen is ongetwijfeld een droomcarrière in alle facetten. Maar zoals alle dingen in het leven heb je uiteindelijk alles gedaan wat je kon, en het is tijd om met pensioen te gaan, zelfs als je carrière die van zangeres is.

De microfoon laten vallen en het podium voorgoed verlaten, is iets dat elke artiest onvermijdelijk moet doen (of niet … hoesten … Mick Jagger.hoest-hoest… Paul McCartney) met een lange lijst van zangers die de vinger op de mond hebben gelegd en de zonsondergang in zijn weggereden. Er is echter een select groepje dat pensionering te permanent vond en triomfantelijke (of niet) comebacks maakte. Laten we een kijkje nemen bij de zangers die met pensioen zijn gegaan om alleen maar "schroef het" te zeggen en terug te komen, zullen we? Dat zullen we doen.

8 Ozzy Osbourne ging met pensioen in de jaren 90

Of je hem nu aanspreekt met zijn formele titel "Prince of Darkness" of ervoor kiest om niet op formaliteit te rusten en hem eenvoudig aan te spreken als Ozzy, de zanger van de "Crazy Train" had Sinds de Black Sabbath-dagen zet hij het werk op het podium (evenals zijn losbandige capriolen zoals bedrog, dat vrouw Sharon in haar nieuwe boek zal onthullen). Er gingen meer dan ongeveer 20 jaar voorbij voordat Osbourne besloot dat hij er genoeg van had en zijn pensionering aankondigde in de vroege jaren 90 De pensionering van “the dark one” duurde echter niet lang, met de zangeres die pas drie jaar later weer op pad gaat. Tot zover golfen in het midden van de middag en overdag tv kijken.

7 Lauryn Hill maakte haar echte comeback in 2012

Lauryn Hill werd eerst het opvallende lid van The Fuggees (geen gebrek aan respect voor Wyclef en Pras) voordat ze vertakt en een niche voor zichzelf uitstippelde met een geweldig solo-uitje. The Miseducation Of Lauren Hill was zowel een commercieel als een kritisch succes, er werden wereldwijd 10 miljoen exemplaren verkocht en Hill tot supersterstatus verheven. Dus waarom zou je het geen carrière noemen, toch? Tot grote verbijstering van haar fans besloot Hill onofficieel met pensioen te gaan na het uitbrengen van haar eerder genoemde solo-album in '98. een Fuggees-reünie in 2004, spelend op het pensioenfeest van de Canadese tv-persoonlijkheid Master T's Much Music, en eindelijk een echte comeback in 2012 in New York.

6 Garth Brooks beëindigde zijn pensioen met een enorme wereldtournee

Snel feit: Garth Brooks verliet ooit zijn country-roots en koos voor een modern eigentijds geluid, compleet met een nieuwe identiteit, en noemde zichzelf Chris Gains… geen grap. Nog een leuke opmerking: Brooks leek enigszins op Ben Stiller terwijl hij de persona van Chris Gains aannam. Hoe dan ook. Garth Brooks was jarenlang een megaster in de county voordat besloot om in 2000 de oude cowboylaarzen op te hangen en terug te gaan naar Tulsa (binnenkort na het hele experiment van Chris Gains.) De zanger van "We Shall Be Free" beëindigde zijn pensionering in 2014 met een kolossale wereldtournee.

5 Jay-Z noemde het een carrière na het uitbrengen van 'The Black Album'

Jay-Z, Jigga, J-Hova, al het bovenstaande is niet alleen een legendarische hiphopartiest geworden, maar ook een ervaren (understatement) ondernemer en nogal rijk (jij denken?) om op te starten. Echter, na het uitbrengen van The Black Album in 2003, noemde de "99 Problems" rapper het een carrière… om vervolgens een comeback te maken met zijn album Kingdom Come. Meer recentelijk is er sprake geweest van Jay-Z om hem opnieuw op te hangen.

4 Lily Allen ging een paar jaar met pensioen

Lily Allen had een gestage stroom van haar eigen merk Britse pop uitgepompt voordat via haar website aankondigde dat ze met pensioen zou gaan Allen debuteerde in 2006 bij de mainstream en had niet de lange carrière als andere op deze lijst, wat misschien de reden was voor de terugkeer van de "Not Fair"-zangeres in het spel in 2013, waar ze een volledige comeback maakte.

3 Ja, zelfs Justin Bieber zei ooit dat hij met pensioen ging

Popidool en Canadese schat (meer als 'Fool's gold'. De "Love Yourself"-zanger veroverde de harten en oren van jonge fans en pompte hit na hit uit (terwijl hij af en toe met een waterfles werd bezopen tijdens zijn concerten) voordat hij de kibosh op zijn relatief korte maar uiterst lucratieve carrière in 2013. Bieber zei toen schijnbaar tegen zichzelf: "zelf, stop met het teleurstellen van je "Beliebers" en ga weer aan het werk", want dat is precies wat hij deed in 2015, een einde maken aan zijn korte pensioen. (Trouwens, dat was niet echt een citaat van Good o' Biebs.)

2 LL Cool J werkt aan een gloednieuw album

Dames houden van Cool James. Waargebeurd verhaal. Een ander waargebeurd verhaal is het verhaal van hoe een van de pioniers van hiphop, LL Cool J, in 2016 besloot een einde te maken aan zijn lange en legendarische carrière. -80's LL heeft sociale media gebruikt om zijn pensionering aan te kondigen. De "I'm Bad" heeft echter bevestigd dat hij met pensioen gaat, aangezien hij aan een gloednieuw album werkt.

1 Nicki Minaj twitterde dat ze met pensioen ging

Nicki Minaj verscheen in de vroege jaren 2000 op de sociale media-dinosaurus die MySpace was, en vond snel mainstream succes na het uitbrengen van haar debuutstudio-album, Pink Friday, in 2010. Met hits als "Massive Attack" en "Your Love", waarom doorgaan met een succesvolle carrière, toch? Nou, juist. Minaj kondigde haar pensionering aan met een Tweet in 2019; dit duurde echter niet, want Minaj ging door met het uitbrengen van twee studioalbums sindsdien Hoewel er veel grote gebeurtenissen zijn die Minaj heeft meegemaakt sinds haar debuut (dingen als het moederschap, dat echt veranderde het leven van de zangeres), geen van hen zal haar weghouden van muziek… niet te lang, schijnbaar.

Aanbevolen: