Deze acteurs zeiden dat ze met pensioen gingen en veranderden toen van gedachten

Inhoudsopgave:

Deze acteurs zeiden dat ze met pensioen gingen en veranderden toen van gedachten
Deze acteurs zeiden dat ze met pensioen gingen en veranderden toen van gedachten
Anonim

Bij de meeste soorten werk komt er een tijd dat het tijd is om het een dag te noemen en als het ware de zonsondergang in te rijden. Het idee om na een lange en voorspoedige (hopelijk) carrière met pensioen te gaan, is een concept waarmee elke "Johnny en Jill-ponsklok" heel bekend is. In de wereld van acteren lijkt het concept echter een beetje vreemd. Immers, acteren (hoewel behoorlijk moeilijk en vermoeiend, ongetwijfeld), is niet echt fabriekswerk, toch? Een acteur die met pensioen gaat van wat de meeste mensen zouden beschouwen als een droom die uitkomt, is, zoals eerder vermeld, een beetje vreemd.

Dus, het is geen verrassing wanneer een acteur aan de wereld aankondigt dat ze hun SAG-kaart inleveren en het een dag noemen, alleen voor de genoemde acteur om uiteindelijk een "over, gezicht" te doen en hun geesten. Meest recentelijk heeft Jim Carey verklaard dat hij waarschijnlijk met pensioen gaat. Zal hij van gedachten veranderen? De tijd zal het leren. Laten we tot die tijd een kijkje nemen bij een paar thespians die dat wel hebben.

8 Sean Connery kwam kort uit pensioen

De eerste man die ieders favoriete Martini-drink tot leven bracht, een vrouw die van superspion houdt, Sean Connery, besloot om het in 2006 een carrière te noemenDe rockster had het werk sinds de late jaren 50 gedaan en was 76 jaar oud toen hij eindelijk besloot met pensioen te gaan. Echter, de voormalige "Sexiest Man of the Century" (eeuw… 20e eeuw… niet slecht, toch?) kwam kort uit zijn pensioen om het personage Sir Billi in de animatiefilm van de dezelfde naam.

7 Winona Ryder verliet Hollywood voor een tijdje

Gedurende de late jaren 80 en vroege jaren 90 deed Winona Ryder het goed in Hollywood met een reeks hits, waaronder Beetlejuice, Edward Scissorhands en Bram Stoker's Dracula. De tweevoudig voor een Oscar genomineerde actrice verdween echter uit Hollywood voor een periode van ongeveer 20 jaar. De Little Women-ster zou haar onofficiële pensionering op een grote manier beëindigen door te staren in de Netflix retro sci-fi hit Stranger Things, met pensioen gaan en haar ellende (weeën zoals bijna geannuleerd worden in Hollywood en haar controverses over winkeldiefstal) achter haar.

6 Velen vinden dat Kevin Spacey met pensioen had moeten gaan

… Uh oh. Laten we voorzichtig zijn als we het over Mr. Spacey hebben, gezien zijn controversiële karakter, hè? Kevin Spacey was op een gegeven moment een van de belangrijkste acteurs van zijn generatie. Met een lijst van veelgeprezen films zoals Se7en, American Beauty en de serie House of Cards, zou Spacey in 2017 een abrupt einde maken aan zijn carrière in 2017 na beschuldigingen van seksueel wangedrag en andere problemen maakten het ongepast om door te gaan. Spacey is echter teruggekeerd naar film, starend in de nog uit te brengen The Man Who Drew God en Peter Five Eight.

5 Eddie Murphy nam een lange pauze van acteren

Als je een comedy-fan was in de jaren 80 en vroege jaren 90, is de kans groot dat je een fan was van Eddie Murphy De Beverly Hills Cop-ster was daar een bonafide superster in tijd; echter, na een reeks bomaanslagen op de kassa, besloot Murphy een pauze te nemen uit de filmwereld "Ik zou maar een jaar pauze nemen, en toen opeens zes jaren gaan voorbij, en ik zit op de bank, en ik zou op de bank kunnen zitten en er niet van af komen, maar ik wil niet tot het laatste stelletje shit dat ze me zien doen (to be) b t, "zei Murphy in een interview op Marc Maron's WTF-podcast. Murphy maakte een einde aan zijn pensionering met rollen in Coming 2 America, Dolemite, en met het hosten van SNL.

Wist je dat Murphy bijna in Star Trek verscheen? Hoe dichtbij kwam hij?

4 Terrence Howard maakte snel een einde aan zijn korte pensioen

In september 2019 kondigde Terrence Howard aan dat hij stopte met acteren na het laatste seizoen van Empire. De voormalige James Rhodes verklaarde dat hij "moe was van te doen alsof" en een einde maakte aan een geweldige carrière… alleen om een einde te maken aan zijn oh, zo korte pensionering, met de hoofdrol in de sci-fi thriller Beneath, maar ook in de horrorfilm Skeletons in the Closet.

3 Robert Redford kon het niet laten om terug te komen

Robert Redford besloot dat een carrière van 40+ goed genoeg was, kondigde zijn pensionering aan in 2018 De acteur had een stabiele stroom hits sinds de jaren 70 met films als Butch Cassidy and the Sundance Kid, maar ook moderne hits als Captain America: The Winter Solider. Dit duurde natuurlijk niet lang, want de acteur zou later te zien zijn in Avengers: End Game en (stem) Omniboat: A Fast Boat Fantasia.

2 Rick Moranis kwam uit pensioen voor een reclamespot

Rick Moranis was een bekend gezicht in de wereld van comedy en speelde in veel klassiekers. Van Ghostbusters en Honey, I Shrunk the Kids tot Little Shop of Horrors, Moranis was een komediefilm. Helaas stierf de vrouw van Moranis in 1991, waardoor de acteur afstand deed van Hollywood. , met Moranis in een commercial voor Mint Mobile. Bedankt, Ryan!

1 Joe Pesci kwam terug voor 'The Irishman'

“Denk je dat ik grappig ben? Grappig hoe? Grappig als een clown? Moet ik je amuseren?” Of misschien heb je liever: Bel de politie? Uit een boomhut!?” Dit zijn slechts enkele van de vele regels die iconisch zijn gemaakt door Joe Pesci. De ster van Raging Bull was een grote ster met hoofdrollen in Goodfellas, Lethal Weapon en Home Alone; echter, Pesci zou in 1999 een einde maken aan zijn legendarische carrière om een carrière in de muziek na te streven Maar niet alles was verloren, want Pesci kwam uit zijn pensioen om te schitteren in The Irishman. Eerst The Irishman en dan… The Super 2… Nee? Ik ben de enige?

Aanbevolen: