Friends: 15 weinig bekende BTS-feiten over Rachel, Monica en Phoebe

Inhoudsopgave:

Friends: 15 weinig bekende BTS-feiten over Rachel, Monica en Phoebe
Friends: 15 weinig bekende BTS-feiten over Rachel, Monica en Phoebe
Anonim

Hoewel Friends eindigde in de jaren 90, kijken mensen er tot op de dag van vandaag graag naar! Drie van de grootste redenen waarom vrienden een ongelooflijke show is om naar te kijken, zijn Rachel Green, Monica Geller en Phoebe Buffay. Rachel wordt gespeeld door Jennifer Aniston, Monica wordt gespeeld door Courteney Cox en Phoebe wordt gespeeld door Lisa Kudrow. Het coolste aan deze drie vrouwen is dat ze beste vrienden zijn voor de camera en ook nog eens goede vrienden in het echte leven! Zo'n uitstekende show filmen met je beste vrienden lijkt een droom die uitkomt… De beste baan ter wereld!

Er is veel interessante informatie achter de schermen over de karakters van Rachel, Monica en Phoebe! Ze hebben jarenlang als team zo'n geweldige show gemaakt. Een van deze personages bestond bijna helemaal niet. Al deze karakters werden bijna door iemand anders gespeeld.

15 Jennifer Aniston, Courteney Cox en Lisa Kudrow hebben tot op de dag van vandaag een groepschat

Het is gemakkelijk om de vriendschapsband tussen de personages van Monica, Rachel en Phoebe op tv te zien. Het feit dat de actrices achter deze personages een echte vriendschap in het echte leven onderhouden, is wat zo bijzonder is! Tot op de dag van vandaag hebben Jennifer Aniston, Courteney Cox en Lisa Kudrow een groepschat met elkaar.

14 Phoebe kuste iedereen behalve Monica

Alle castleden hebben elkaar op het scherm op een of ander moment gekust, behalve de personages Phoebe en Monica. We vragen ons af waarom de schrijvers van de show geen manier hebben gevonden om een kus tussen deze twee te persen, zodat elk personage een kus met elkaar had kunnen delen!

13 Courteney Cox zou Rachel zijn in plaats van Jennifer Aniston

Het oorspronkelijke plan was dat Courteney Cox de rol van Rachel Green zou spelen. Het is duidelijk dat Jennifer Aniston de actrice is die uiteindelijk de rol van Rachel Green op zich heeft genomen en Courteney Cox uiteindelijk de rol van Monica Geller op zich heeft genomen. Het is uiteindelijk allemaal gelukt zoals het moest!

12 Het karakter van Phoebe (en Chandler) bestond bijna niet

Er waren plannen om de show te laten draaien om een groep van vier jonge volwassenen in plaats van zes. In het oorspronkelijke plan bestonden de personages van Phoebe Buffay en Chandler Bing niet! We zijn blij dat de schrijvers van de show hebben besloten om de show te maken over een groep van zes jonge volwassenen in plaats van slechts vier.

11 Het iconische Rachel-kapsel gebeurde bij een ongeluk

Het iconische Rachel-kapsel gebeurde per ongeluk! De kapper die haar haar knipte, sneed per ongeluk een deel van haar haar af dat hij niet van plan was en het Rachel-kapsel was uiteindelijk het resultaat van het feit dat hij de schade probeerde te herstellen! Hij heeft het goed gedaan.

10 Ellen DeGeneres wees de rol van Phoebe af

Ellen DeGeneres is een van de meest genereuze en ongelooflijke vrouwen die vandaag de dag leven. Ze host een geweldige talkshow en doneert veel van haar geld aan goede doelen! Ze kreeg de kans om Phoebe Buffay te spelen op Friends, maar ze wees de kans af. Wat interessant!

9 Jane Lynch en Kathy Griffin deden auditie voor de rol van Phoebe, maar werden niet gekozen

Jane Lynch en Kathy Griffin doen allebei auditie voor de rol van Phoebe Buffay. Ze wilden dat deel krijgen! Helaas voor beiden kregen ze allebei de rol niet. We weten vandaag dat Lisa Kudrow de actrice is die de rol op zich heeft genomen en uitstekend werk heeft geleverd.

8 Courteney Cox is ouder dan David Schwimmer, ook al is Ross de oudere broer van Monica

Courteney Cox is ouder dan David Schwimmer, maar het personage van Monica is jonger dan het personage van Ross! Monica Geller wordt verondersteld het zusje van Ross Geller te zijn. Hun leeftijdsverschil tussen hen in het echte leven is echter niets geks … Ze verschillen slechts twee jaar van elkaar.

7 Monica zou met Joey eindigen

Hoe gek is het dat het personage van Monica Geller bij Joey Tribbiani zou eindigen?! De combinatie van deze twee karakters zou visueel aantrekkelijk zijn, maar zou nergens op slaan. Deze twee karakters zijn zo enorm verschillend-- Een relatie tussen hen zou gewoon raar zijn.

6 Lisa Kudrow had een hekel aan gitaarspelen

Lisa Kudrow moest gitaar spelen om de rol van Phoebe Buffay te spelen, maar in het echte leven vond ze het vreselijk om het instrument te moeten leren! De makers van de show huurden een gitaarleraar in om haar enkele akkoorden te leren. Ze begreep het concept om er een paar te leren voordat ze het opgaf.

5 Voordat 'Friends' Courteney Cox het beroemdste castlid was, heeft Jennifer Aniston nu de toppositie ingenomen

Courteney Cox was absoluut het beroemdste castlid dat voor de show werd ingehuurd voordat alles begon. Tegen het einde van de show was Jennifer Aniston de beroemdste vanwege haar huwelijk met Brad Pitt en vanwege haar lange lijst met grote films die destijds werden uitgebracht.

4 Het karakter van Phoebe werd oorspronkelijk verondersteld gotisch te zijn

Het karakter van Phoebe is ditzy, dwaas, sarcastisch en geweldig! Stel je voor dat ze in plaats daarvan supergotisch was? Het oorspronkelijke plan voor Phoebe was dat ze een gotische vrouw zou zijn, helemaal in het zwart gekleed, met een donkerdere persoonlijkheid. We zijn blij dat ze Phoebe Buffay hebben geschreven zoals ze is.

3 Courteney Cox suggereerde dat de cast elkaar acteernotities zou geven en ze waren het erover eens

Acteurs en actrices weten dat het vrijwel verboden is om te proberen acteernotities te geven aan costars. Voor Courteney Cox en haar medespelers op Friends hadden ze afgesproken dat ze elkaar aanwijzingen en tips mochten geven als het om hun acteerwerk ging. Ze wilden elkaar zien slagen en het goed doen.

2 De schrijvers schreven de zwangerschap van Lisa Kudrow in de show

Toen Lisa Kudrow in het echte leven zwanger raakte, besloten de schrijvers van de show om haar zwangerschap in de show te schrijven door haar deel te laten nemen aan draagmoederschap. Wat een creatieve manier om haar te laten pronken met haar zwangere buik voor de camera! De makers van de show zijn erg slim om deze verhaallijn toe te voegen.

1 Jennifer Aniston, Courteney Cox en Lisa Kudrow (And The Guys) huilden tussen de filmscènes van de finale-aflevering door

Jennifer Aniston, Courteney Cox en Lisa Kudrow gaven toe dat ze hun tranen niet konden bedwingen tijdens het filmen van de laatste aflevering van vrienden! Ze waren zo emotioneel omdat ze al zoveel jaren zoveel tijd, energie en liefde in de showserie hadden gestoken.

Aanbevolen: