Millie Bobby Brown: 10 weinig bekende details over haar grootste rollen

Inhoudsopgave:

Millie Bobby Brown: 10 weinig bekende details over haar grootste rollen
Millie Bobby Brown: 10 weinig bekende details over haar grootste rollen
Anonim

Actrice zijn is natuurlijk iets wat Millie Bobby Brown wist dat ze voorbestemd was. De meeste mensen kennen haar van haar tijd in Stranger Things, maar ze heeft zoveel meer gedaan dan alleen dat! Buiten haar acteercarrière heeft Millie Bobby Brown zelfs haar eigen cosmeticalijn gecreëerd, Florence by Mills genaamd, wat bewijst dat ze een zeer veelzijdige jonge vrouw is die weet hoe ze een harde werker moet zijn.

Sommige van de weinig bekende details over haar film- en tv-showrollen zijn erg interessant als het gaat om informatie over wat er achter de schermen gebeurt. Meer weten over Millie Bobby Brown als actrice werpt licht op waarom haar carrière al zo succesvol is.

10 Haar vader huilde toen ze haar haar moest knippen voor 'vreemde dingen'

Toen Millie Bobby Brown haar haar moest knippen voor Stranger Things, barstte haar vader in tranen uit. Het was een zeer emotionele ervaring voor hem om op de set te zien hoe het haar van het hoofd van zijn dochter werd afgehakt. Het was (uiteraard) nodig voor haar rol, dus zij en haar vader wisten dat ze door moest gaan met het knippen. Het goede nieuws is dat haar haar sindsdien is terug gegroeid en dat ze er beter uitziet dan ooit.

9 Ze wist dat ze in 'Enola Holmes' wilde spelen voordat ze oud genoeg was

Na het lezen van Sherlock Holmes-boeken toen ze jonger was met haar oudere zus Paige, wist Millie Bobby Brown dat ze de rol van Enola Holmes wilde spelen toen ze oud genoeg was. Ze was veel te jong om de rol te spelen toen ze er voor het eerst echt enthousiast over was, maar tegen de tijd dat ze een tiener werd, was het logisch dat ze het 16-jarige personage aannam. Niemand anders had Enola Holmes zo verbazingwekkend kunnen spelen als zij of met zoveel oprechte passie.

8 Regisseur Michael Dougherty wist dat hij wilde dat Millie zou schitteren in 'Godzilla: King Of The Monsters'

Michael Dougherty is de regisseur van Godzilla: King of the Monsters. Voordat de film werd gefilmd en voordat de castingdirectors wisten wie elke rol op zich zou nemen, wist hij al dat hij wilde dat Millie Bobby Brown de hoofdrol zou spelen. Ze was zo indrukwekkend voor hem als jonge actrice dat hij mentaal besloot dat ze in zijn castingopstelling zou komen als ze dat wilde.

7 Ze speelde een diefstalslachtoffer in een aflevering van 'Modern Family'

In de 17e aflevering van seizoen zes van Modern Family speelde Millie Bobby Brown de rol van een klein meisje dat onschuldig op straat fietste. Manny Delgado stal uiteindelijk haar fiets waardoor ze een negatieve reactie kreeg. Het deel was erg klein, maar het was toch het vermelden waard, omdat niemand echt wist hoe groot Millie Bobby Brown uiteindelijk zou worden, gebaseerd op haar cameo in deze aflevering getiteld Closet? Je zult het geweldig vinden.”

6 Finn Wolfhard kussen was lastig voor haar tijdens het filmen van 'Stranger Things'

Millie Bobby Brown beschreef haar eerste kus op de set met Finn Wolfhard als ongemakkelijk omdat haar vader erbij was. Ze zei: 'Mijn vader keek toe. Mijn vader keek naar het hele gebeuren, mijn hele familie was erbij, en het was het meest ongemakkelijke van de wereld. Het is ongemakkelijk… Het is ongemakkelijk. We zijn 15 jaar oud. Het is niet zo van, oké, laten we het gewoon doen. We hebben duidelijk zoiets van: 'Oké … wat wil je nu doen? Zullen we knuffelen?' Geen idee wat te doen. Echte voorbereiding is er niet.” Ze hebben de kusscène toch met succes mogelijk gemaakt!

5 Ze was een van de producenten van 'Enola Holmes'

Millie Bobby Brown was niet alleen de hoofdrolspeelster in Enola Holmes, maar ze was ook een van de producenten van de film. Het laat alleen maar zien dat ze weet hoe ze haar zaken op het scherm en ook achter de schermen moet aanpakken.

Of ze nu dingen voor de camera's laat gebeuren of achter de schermen met andere producenten, ze weet precies wat ze doet op zo'n jonge leeftijd. Ze produceerde deze film op 16-jarige leeftijd.

4 Ze speelde de jonge Alice in 'Once Upon A Time In Wonderland'

In Once Upon a Time in Wonderland speelde Millie Bobby Brown de rol van een jonge Alice uit het traditionele verhaal van Alice in Wonderland. Het is zo ongelooflijk en verbazingwekkend dat ze het fantastische personage kon spelen toen ze zo veel jonger was. Nogmaals, niemand wist zeker hoe groot ze zou worden als actrice toen ze dit kleinere deel landde. Once Upon a Time in Wonderland is een show die zich richt op verschillende fantasieverhaallijnen.

3 Haar moeilijkste scène om te filmen in 'Stranger Things' was seizoen 3, aflevering 8 vanwege de agressie

De moeilijkste scène voor Millie Bobby Brown om te filmen in Stranger Things was seizoen drie, aflevering acht. Ze moest een scène filmen waarin ze aan het vechten was met Billy en het was zo emotioneel voor haar omdat ze dicht bij elkaar waren en terwijl ze aan het filmen waren, moest hij haar vastpinnen.

Natuurlijk moet dat voor beiden buitengewoon ongemakkelijk zijn geweest, maar Millie Bobby Brown heeft echt uitgesproken hoe moeilijk die scène voor haar was om te filmen. Ze kwamen er doorheen voor een krachtig eindproduct.

2 Ze vond het geweldig om met Harry Bradbeer samen te werken voor 'Enola Holmes'

Volgens Deadline vond Millie Bobby Brown het geweldig om achter de schermen met Harry Bradbeer aan Enola Holmes te werken. Ze zei: "Zodra Harry erbij betrokken raakte, bracht hij al zijn ideeën naar de tafel en ik was waarschijnlijk tien keer meer opgewonden omdat hij zoveel coole ideeën had, en het was een echte samenwerking." Hun gezamenlijke ideeën vloeiden naadloos in elkaar over sinds de film geweldig is geworden.

1 Ze speelde een kindermoordenaar in één aflevering van 'NCIS'

Weten wat een lieve en zachtaardige jonge vrouw Millie Bobby Brown in het echte leven is, maakt het een beetje raar als fans erachter komen dat ze daadwerkelijk de rol van een moordenaar speelde in een aflevering van NCIS. Ze speelde de rol van een kindermoordenaar die haar eigen moeder vermoordde in een aflevering die tot op de dag van vandaag nog steeds erg jachtig en onvergetelijk is. Nu we haar op Stranger Things zien, kunnen we vergeten dat ze ooit een moordenaar speelde op NCIS.

Aanbevolen: