Weinig bekende details over de grootste rollen van Ashley Benson

Inhoudsopgave:

Weinig bekende details over de grootste rollen van Ashley Benson
Weinig bekende details over de grootste rollen van Ashley Benson
Anonim

Ashley Benson is de laatste tijd veel in het nieuws gekomen vanwege haar nieuwe relatie met rapper G-Eazy. Ze werken al samen aan muziek en vorige maand plaatste hij foto's van haar op zijn Instagram. Elke keer dat paparazzi foto's van hen samen maakt, lijken ze steeds dichterbij te komen!

Daarvoor had Ashley Benson een langdurige relatie met model Cara Delevingne en die relatie was net zo spraakmakend! Aangezien het persoonlijke leven van Ashley Benson constant het onderwerp van gesprek is, is het nu een goed moment om wat tijd te besteden aan haar professionele carrière als actrice. Ze heeft in de loop der jaren een aantal echt geweldige rollen gekregen.

10 'Pretty Little Liars' - Ashley heeft spijt van sommige make-uplooks

Ashley Benson speelde de rol van Hanna Marin in Pretty Little Liars. Ze zag er in elke aflevering geweldig uit, maar er zijn een paar dingen waar ze spijt van heeft. Ashley legde uit: "Ik denk dat veel van de zware looks van make-up in seizoen één en twee een beetje wild waren. Er waren tijden dat ik een beetje wasbeerogen deed, dat herinner ik me." Het personage van Taylor Momsen op Gossip Girl, Jenny Humphrey, ging ook door een wasbeer-oogmake-upfase!

9 'Spring Breakers' - Ashley's vriendschappen met Vanessa Hudgens en Selena Gomez bloeiden op de set

Ashley Benson speelde in Spring Breakers in 2012. De gekke feestfilm richt zich op een groep universiteitsmeisjes die plezier willen hebben tijdens de voorjaarsvakantie. Op de vraag of het filmen van de film leuk was, zei Ashley: "Dat was het echt. Het was het leukste wat ik ooit heb gedaan. Ik ken Vanessa [Hudgens] al heel lang, en Selena [Gomez] en ik waren super close voordat we begonnen te filmen." De promofoto's van de drie schoonheden waren maandenlang trending op sociale media!

8 'Her Smell' - Ze werd verliefd op Cara Delevingne op de set

In 2018 werken Cara Delevingne en Ashley Benson samen aan de film Her Smell. Het is waar ze verliefd werden en waar hun relatie begon. Ze blijven daten tot ze begin 2020 uit elkaar gaan. Tegenwoordig heeft Ashley Benson een serieuze relatie met rapper G-Eazy en ze lijkt erg gelukkig te zijn. Er waren geruchten dat Cara Delevingne Halsey aan het eten was, maar die geruchten zijn nu verpletterd! Halsey verwacht haar eerste kind met haar vriend Alev Aydin.

7 'Bring It On: In It To Win It' - Ze deed al haar eigen stunts

Ashley Benson haalde alles uit de kast voor haar rol in Bring It On: In It To Win It. De cheerleading film was de 4e film uitgebracht in de populaire franchise. Ashley onthulde: "Ik moest eigenlijk al mijn eigen stunts doen in de film, dus we moesten trucjes en flyers doen, het was te gek. Ik moest leren sterk te zijn en niet losjes zoals je normaal bent als danseres. Het was absoluut een uitdaging." Ze slaagde erin om al haar cheerleadingstunts probleemloos uit te voeren.

6 'Pretty Little Liars' - Ze liet het succes van de show haar niet veranderen

Toen hem werd gevraagd naar het leven voor en na Pretty Little Liars, zei Ashley Benson: "Voor deze show had ik altijd al in een succesvolle show willen zijn, maar ik zou me er nooit door laten veranderen. Ik ben nog steeds vrijwel dezelfde persoon, en ik ben nooit echt veranderd. Ik zal altijd een raar, niet echt passend persoon zijn. Ik haat het om te zien wanneer werk mensen verandert, dus ik ga ervoor zorgen dat gebeurt nooit [mij]." Ze is nog steeds dezelfde nuchtere, lieve jonge vrouw die ze altijd was.

5 'Christmas Cupid' - Christina Milian vond Ashley superleuk om op de set te hebben

Christina Milian is de ster van Christmas Cupido en ze werkte graag met Ashley Benson. Ze beschreef Ashley en zei: "Ze is in de eerste plaats een lieverd. Zij en ik hebben dezelfde persoonlijkheid, maar ze is grappiger. Het is echt cool om met haar te werken, want ik denk dat we allebei mooi zijn en als je op Bring It On speelt, het betekent dat je sarcasme moet hebben…"

Ze vervolgde: "In het echte leven zijn zij en ik als besties. We hadden echt een goede tijd toen we op de set opnamen. Zij en ik hadden altijd plezier en we werden als ons eigen kleine duo. We zouden gewoon gekke dingen doen op de set om de dag door te brengen, want we hadden echt lange uren." Ze maakten die vakantiefilm het bekijken waard.

4 'Pixels' - Het was moeilijk voor Ashley om karakter niet te breken tijdens het filmen

Ashley Benson speelde de rol van Lady Lisa in Pixels, een fictief videogamepersonage dat op magische wijze tot leven kon worden gewekt. Ze onthulde dat het tijdens het filmen van de film heel moeilijk voor haar was om haar lach in te houden omdat Josh Gad constant dingen deed die hilarisch waren. Ze zei dat ze haar vuisten stevig moest knijpen om zichzelf bij elkaar te houden en karakter te behouden.

3 'Fab Five: The Texas Cheerleader Scandal' - De film is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van rebelse tieners

Fab Five: The Texas Cheerleader Scandal is een film gebaseerd op het waargebeurde verhaal van vijf opstandige tienermeisjes die de regels van hun middelbare school overtraden. Ze waren cheerleaders op hun school en creëerden een beruchte reputatie voor zichzelf door te feesten, minderjarigen te drinken, video's van hun illegale activiteiten online te plaatsen en lessen over te slaan. Ashley Benson is de hoofdrolspeelster in de film en ze doet geweldig werk door de rol van bad girl aan te nemen.

2 'Ravenswood' - Tyler Blackburn noemde Ashley Benson een voetzoeker

Volgens Complex werkte Tyler Blackburn graag samen met Ashley Benson op de set. Ze deelden screentime voor PLL en Ravenswood. Hij zei: "Het was geweldig. Ik heb niet altijd met ze gewerkt. Ik werkte voornamelijk met Ashley en we hadden plezier. Ze is een knaller."

Er waren geruchten dat Tyler en Ashley een tijdje in het echte leven aan het daten waren, maar ze hebben allebei nooit echt iets bevestigd. Hij liet wel doorschemeren dat hun vriendschap vervaagde tot iets meer.

1 'Ratter' - Regisseur Branden Kramer heeft onthuld dat Ashley dol was op The Gritty Script

Ratter is geschreven en geregisseerd door Branden Kramer die goud trof toen hij Ashley Benson zover kreeg om de hoofdrol te spelen. Hij zei: Ik vond het een geweldig idee om haar in de film te hebben, omdat ze een heel goede actrice is. Het doet natuurlijk ook geen pijn dat ze al deze volgers heeft en dat ze erg actief is op het gebied van sociale media. Ze hield van het script en alles eromheen; ze vond het geweldig dat het korrelig en in-your-face was. De film gaat over een jonge vrouw die wordt gestalkt en lastiggevallen door een giftige persoon.

Aanbevolen: