Friends' Co-Creator Talks Reunion Geruchten en gemorste idealen

Inhoudsopgave:

Friends' Co-Creator Talks Reunion Geruchten en gemorste idealen
Friends' Co-Creator Talks Reunion Geruchten en gemorste idealen
Anonim

Er gaat niets boven het bingewatchen van onze favoriete tv-programma's.

Hoewel er tegenwoordig tal van geweldige sitcoms zijn, waren shows uit de jaren '90 aantoonbaar beter. Grote favorieten waren That' So Raven en One Tree Hill. De komische sitcom Friends verslaat echter het meest.

Fans eisen al jaren een reünie en misschien krijgen ze eindelijk hun wens!

De cast wil net zo graag een reünie als de fans

Na eindelijk toegetreden te zijn tot de wereld van sociale media, brak Jennifer Aniston het internet met selfies van haar en haar castmates, plagend over een mogelijke reünie in de nabije toekomst.

Toen, in november van hetzelfde jaar, werden Courtney Cox en Matthew Perry gespot terwijl ze samen aan het lunchen waren. Aw, Monica en Chandler zijn weer samen! Blijkbaar zijn de castleden ook diehard fans van hun eigen show.

Wat Marta Kauffman denkt

De sterren van de show en fans kunnen het er allebei over eens zijn dat Friends een comeback maakt. De reactie van mede-bedenker Marta Kauffman sluit geruchten echter af met een duidelijk 'misschien'.

Tijdens een interview met Hollywood Life voegde Kauffman eraan toe dat als ze zouden besluiten om een reünie te houden, "de zes personages zouden reflecteren op de ervaringen tijdens de show en het zou totaal niet geschreven zijn."

Fans, houd die vingers gekruist!

Als het werkelijkheid wordt, komt het niet op Netflix

Met alles wat er tot nu toe is gezegd, is het heel goed mogelijk dat de komische sitcom terugkeert!

Alleen, als het een comeback maakt, zullen fans het niet vinden op Netflix. WarnerMedia Entertainment heeft zojuist zijn nieuwe streamingdienst genaamd HBO Max gelanceerd en fans kunnen alle tien seizoenen van Friends bingewatchen op het streamingplatform, inclusief de reünie, als deze ooit werkelijkheid wordt.

Hopelijk zal Kauffman dat "misschien" veranderen in een "ja".

Aanbevolen: