Fans kunnen niet kalm blijven na geruchten over de terugkeer van Hugh Jackman als Wolverine

Inhoudsopgave:

Fans kunnen niet kalm blijven na geruchten over de terugkeer van Hugh Jackman als Wolverine
Fans kunnen niet kalm blijven na geruchten over de terugkeer van Hugh Jackman als Wolverine
Anonim

Hugh Jackman plaagt al geruime tijd zijn terugkeer als Wolverine. De acteur hernam zijn X-Men-personage in Logan (2017) voor de laatste keer, nadat hij de superheld bijna twee decennia lang had geportretteerd. Door de jaren heen is de acteur synoniem geworden met Wolverine en het is ongelooflijk om je voor te stellen dat hij bijna werd ontslagen uit de X-Men-films!

Nogmaals, de acteur heeft fans reden gegeven om te geloven dat hij misschien wel lid wordt van de MCU.

Hugh Jackman's Wolverine krijgt de MCU-behandeling?

Op 5 juli plaatste Jackman twee foto's op zijn Instagram-verhaal. Een van de foto's is van Wolverine's Adamantium-klauwen, terwijl de andere de acteur met Kevin Feige, de president van Marvel Studios, ziet.

Fans denken dat de eerbetoonfoto de terugkeer van Hugh Jackman als Wolverine aangeeft… maar in het MCU in plaats van in het X-Men-universum. Ze zijn er gek van!

"Niemand zou veelvraat moeten zijn, behalve Hugh Jackman. Breng hem terug of speel het personage gewoon niet meer, want die man heeft de rol gestolen. Veel beter dan RDJ als ijzeren man voor mij", schreef @tonycastss.

"Dus, Hugh Jackman is misschien terug als Wolverine, waarschijnlijk voor Multiverse of Madness. Maar ik hoop een beetje dat hij de Wolverine van de MCU wordt", voegde @DiamondSpiderP toe, onthullend dat ze hoopten dat Jackman in meerdere films zou schitteren in de MCU.

"Ik vind hem leuk, hij is absoluut de perfecte wolverine (hij is de beste in wat hij doet) maar hij is zo oud (voor het personage) en ik wil iemand die er meer kan zijn dan 2-3 films lol, " antwoordde @TheCVR123YT.

YouTube-persoonlijkheid en stripboekenschrijver Grace Randolph onthulde dat de Wolverine-films op Kevin Feiges verlanglijst voor het Marvel Cinematic Universe stonden.

"Meer bewijs dat Feige zijn wens misschien heeft gekregen!" schreef ze en deelde de Instagram-verhalen van de acteur.

Marvel-fans hebben lang geanticipeerd op de casting voor MCU's Wolverine, en het zou ongelooflijk zijn als Jackman de erfenis van het personage zou kunnen voortzetten.

De superheld stierf in Logan nadat hij zijn gemuteerde helende krachten had verloren en werd tientallen jaren vergiftigd door het Adamantium-metaal dat zijn botten en klauwen bedekte.

Gelukkig, als Feige besluit door te gaan met Hugh Jackman's versie van Wolverine, zou het niet de eerste keer zijn dat Marvel Studios een personage uit de dood laat herrijzen… of ze in een andere tijdlijn heeft gegooid.

Aanbevolen: