Rihanna-fans boos over geruchten dat ze zwanger is van A$AP Rocky's babyRihanna-fans boos over geruchten dat ze zwanger is van A$AP Rocky's baby (het bleek waar te zijn)

Inhoudsopgave:

Rihanna-fans boos over geruchten dat ze zwanger is van A$AP Rocky's babyRihanna-fans boos over geruchten dat ze zwanger is van A$AP Rocky's baby (het bleek waar te zijn)
Rihanna-fans boos over geruchten dat ze zwanger is van A$AP Rocky's babyRihanna-fans boos over geruchten dat ze zwanger is van A$AP Rocky's baby (het bleek waar te zijn)
Anonim

Rihanna kreeg warmte van fans nadat geruchten de ronde deden dat ze in september 2021 zwanger was van haar eerste kind.

The House of Fenty CEO werd het gesprek van Twitter na haar covershoot voor Dazed magazine. Rihanna, 33, werd gezien met haar lichaam weg van de camera, waardoor commentatoren op sociale media aannamen dat ze een babybuil verbergt.

In een ander shot droeg de "Umbrella"-zangeres lange, blonde lokken die over haar hele lichaam waren gedrapeerd terwijl ze op de grond lag. De hoek van haar buik, samen met het haar dat het bedekte, kreeg de meeste "ze is zwanger"-opmerkingen.

Bijgewerkt op 1 februari 2022, door Marissa Romero: Rihanna's adelaarsogen fans hadden de hele tijd gelijk over Rihanna's zwangerschap. Het nieuws over de zwangerschap van de "Umbrella"-zanger ging viraal nadat beelden van Rihanna en vriend, A$AP Rocky die hand in hand liepen, werden vrijgegeven. Rihanna's blootliggende buik sprak luider dan welke tekst dan ook. "Ze is dit voorjaar uitgerekend", vertelt een bron exclusief aan Us Weekly. "Ze zijn allebei erg opgewonden."

Volgens de bron deelden Rihanna en A$AP hun opwindende nieuws ongeveer een maand geleden, waarbij ze hun grote geheim zo lang mogelijk bewaarden. Hoewel Rihanna de afgelopen maanden verschillende keren in het openbaar was gespot, ondernam ze grote maatregelen om haar buik te verbergen. Het dragen van oversized jacks en losvallende tops bleek in haar voordeel te werken.

"Rihanna wordt een geweldige moeder", deelde de bron voor Us Weekly. “Ze heeft al wat geoefend met haar nichtjes en neefjes. Ze kan niet wachten om moeder te worden! … Ze omarmt haar zwangerschapslichaam en ziet het als iets moois. Ze zorgt voor zichzelf en haar opgroeiende baby. ASAP voorziet in al haar behoeften en behandelt haar zeker als een prinses.”

Rihanna's 2021 Met Gala-look

Het was Rihanna's blik op het Met Gala van 2021 die de geruchtenmolen echter op volle toeren zette. De miljardair verscheen op de rode loper met haar vriend A$AP Rocky aan haar zijde, waar ze allebei een serieus oversized uiterlijk droegen voor het thema "In America: A Lexicon Of Fashion".

Als de laatste beroemdheid die op de rode loper van het Met Gala 2021 verscheen, sloot Rihanna de nacht af in een gegolfde Balenciaga-overjas en bijpassende hoed. A$AP Rocky droeg een kleurrijke, speciaal op quilts geïnspireerde look van ERL. Maar terwijl de rapper zijn quilt uitdeed om te pronken met zijn pak eronder, bleef Rihanna de hele nacht met de lichaamsbeschermende overjas schommelen.

Reacties van fans op vroege geruchten over Rihanna's zwangerschap

Rihanna's Met Gala-outfit en haar Dazed-fotoshoot samen zorgden ervoor dat die-hard Rihanna-fans begonnen te bidden dat ze niet zwanger was.

"Stop alsjeblieft om deze energie in het universum te stoppen AUB, " een tweede toegevoegd.

"Ik zeg tegen mezelf dat ze niet geïnteresseerd is in het hebben van kinderen, zodat ik 's nachts kan slapen", merkte een derde op.

Rihanna's relatie met A$AP Rocky

Rihanna - volledige naam Robyn Rihanna Fenty - heeft kritiek gekregen van haar die-hard fans "The Navy" over haar relatie met A$AP Rocky. De kritiek komt uit een interview uit 2013 waarin Rocky, wiens echte naam Rakim Mayers is, sprak met het tijdschrift Coveteur.

Toen hem werd gevraagd naar zijn mening over meisjes die make-up dragen, beweerde hij dat zwarte vrouwen met een donkere huidskleur geen rode lippenstift zouden mogen dragen. "Maar echt, voor mij heb ik het gevoel dat het met rode lippenstift allemaal afhangt van het paar teint. Ik ben gewoon echt. Je moet een lichte huid hebben om daarmee weg te komen, "zei hij. "Net alsof je like-fking zou dragen, bijvoorbeeld, wat hebben meisjes met een donkere huid waarvan je weet dat meisjes met een lichte huid dat niet kunnen… Paars lippenstift? Nee, dat ziet er stom uit voor alle meisjes! Paarse lippenstift, jongens! Zoals, wat de fck…"

Het zorgde ervoor dat velen de "Fkin' Problems"-rapper ervan beschuldigden een colorist te zijn.

A$AP Rocky viel ook op tijdens zijn toespraak in 2015 aan de Universiteit van Oxford, waar hij commentaar gaf op de protesten tegen politiegeweld. "Ik ben al een jaar bezig met het opnemen van een album in Londen, dus ik was er echt niet [protesteren], dus ik kan er niet over praten."

In 2015 opnieuw, in een interview met Time Out New York, leek het A$AP Mob-lid zich geen zorgen te maken over politiegeweld tegen Afro-Amerikanen. “Ik wil niet praten over geen f Ferguson en sh omdat ik daar niet woon. Ik woon in f SoHo en Beverly Hills. Ik kan het niet bevatten, 'zei Rocky.

Rihanna's eerste baby's gerucht geslacht

Nu het nieuws over Rihanna's zwangerschap is bevestigd, kronkelen fans om het geslacht van Rihanna en A$AP Rocky's baby te ontdekken. Veel gebruikers van sociale media hebben al enkele theorieën. Sommigen geloven dat de grote zwangerschapsfotoshoot van het paar niet alleen de zwangerschap zelf onthulde, maar dat het misschien ook sprak over het geslacht van de baby.

Rihanna draagt een felroze vintage Chanel-jas, die fans een grote "baby girl"-vibes geeft. Een Twitter-gebruiker, volgens Yahoo!, riep uit: ""Rihanna heeft zeker een meisje, dus waarom niemand het heeft over het feit dat ze een ROZE Chanel-jas droeg om haar zwangerschap te onthullen."

Aanbevolen: