10 acteurs die personages speelden die veel jonger waren dan hun echte leeftijd

Inhoudsopgave:

10 acteurs die personages speelden die veel jonger waren dan hun echte leeftijd
10 acteurs die personages speelden die veel jonger waren dan hun echte leeftijd
Anonim

Het is geen geheim dat Hollywood een competitieve wereld is. Acteurs en actrices strijden voortdurend tegen elkaar om de perfecte rol te krijgen. Natuurlijk heeft goed voor jezelf zorgen er veel mee te maken, want een bepaalde leeftijd kan ook van invloed zijn op het al dan niet casten van een rol. Hoe jonger je eruitziet, hoe meer opties je hebt.

Het zou je verbazen hoeveel beroemdheden personages hebben gespeeld die aanzienlijk jonger zijn dan zij. Van Jennifer Grey tot Stacey Dash en zelfs Jason Earles, er zijn veel beroemdheden die personages zijn gaan spelen die zelfs tien jaar jonger zijn dan ze zijn. Voor sommige rollen is het gemakkelijk te zien, terwijl dat voor andere niet het geval is, maar dat is het risico dat je moet nemen als het op Hollywood aankomt.

10 Barbra Streisand

barbara streisand in yentl
barbara streisand in yentl

Gedurende haar carrière heeft Barbra Streisand tal van iconische rollen gespeeld. Ze heeft een geweldige carrière gehad met een heleboel mijlpalen die we ons altijd zullen herinneren. Een film die altijd in me opkomt is Yentl. In de film speelt ze een vrij jong meisje. Hoewel de leeftijd van haar personage niet echt is gespecificeerd, zou ze jonger zijn dan 20 jaar. Toen Barbra voor de rol werd gecast, was het een beetje lang, want ze was eigenlijk 41 jaar oud. Natuurlijk leek Barbra niet eens in de buurt van 40, maar de regisseur was een beetje sceptisch over haar leeftijd. Desondanks nam ze de rol nog steeds op zich, ondanks het grote leeftijdsverschil.

9 Stacey Dash

stacey dash in geen idee
stacey dash in geen idee

Een andere iconische film was niemand minder dan Clueless. Nogmaals, een film waarbij een stel tieners betrokken was, heeft niet per se tieners die de personages spelen. Stacey Dash speelde in de film en speelde Dionne, een normale tiener die naar de middelbare school gaat. Dat was prima, behalve op het moment van filmen, Stacey was verre van een tiener, aangezien ze eigenlijk achter in de twintig was. Er jong uitzien loont echt, hoewel het heel moeilijk is om te zeggen dat Stacey geen tiener is, of er op zijn minst dichtbij komt. Desalniettemin zijn we hier bijna 30 jaar later nog steeds en kijken we nog steeds naar de iconische film die geen idee heeft.

8 Jason Earles

jason earles op hannah montana
jason earles op hannah montana

Er waren in het begin van de jaren 2000 veel populaire shows op Disney Channel, maar niets kon tippen aan Hannah Montana. We weten allemaal dat haar show het karakter van Miley Cyrus volgt terwijl ze haar dubbelleven leidt als een normaal meisje en een popster. Jason Earles speelde Miley's broer, Jackson. Aan het begin van de show in 2006 zat Jackson op de middelbare school en zou hij 16 jaar oud zijn. In werkelijkheid was Jason eigenlijk meer dan een decennium ouder dan zijn personage, want toen ze begonnen te filmen, was hij eigenlijk 28 jaar oud. Niet veel mensen beseffen dit, en velen waren geschokt toen ze ontdekten dat Jason 28 was en Miley 13!

7 Shirley Henderson

shirley henderson in Harry Potter
shirley henderson in Harry Potter

Shirley Henderson had een vrij kleine, maar zeer iconische en gedenkwaardige rol in de Harry Potter-franchise - Moaning Myrtle. Moaning Myrtle is de geest van een leerling van Zweinstein die haar thuis heeft gemaakt in een badkamer op school. Hoewel ze een dood schoolmeisje speelt, was ze eigenlijk 35 jaar oud toen ze begon te filmen als het personage. Ze ha alt het er echter zeker uit, want ze ziet er echt niet uit alsof ze bijna 40 jaar oud is. Als er iets is, lijkt ze in de twintig te zijn, dus ze slaagt zeker.

6 Chase Stokes

jaag stokes in buitenste banken
jaag stokes in buitenste banken

Een van de meest populaire shows op Netflix van het afgelopen jaar is Outer Banks. De show volgt een groep tieners en hun zoektocht naar de geschiedenis van de plek waar ze wonen en het mysterie van het verborgen goud en andere geheimen die het verbergt. De hoofdpersoon, John B, wordt gespeeld door Chase Stokes. John B is nog maar een tiener en is op zoek naar wat er is gebeurd met zijn vermiste vader. In het echte leven komt Chase Stokes echter niet eens in de buurt van John B, aangezien hij 27 jaar oud is

5 Paul Wesley

paul wesley over vampierdagboeken
paul wesley over vampierdagboeken

In het begin van de jaren 2000 leek het alsof de wereld geobsedeerd was door vampiers, en daarom werd The Vampire Diaries zo'n populaire show. Paul Wesley speelde Stefan Salvatore, een vampier die al eeuwen samen met zijn broer Damon Salvatore leeft. Toen Stefan voor het eerst in een vampier werd veranderd, was hij 18 jaar oud, daarom zou hij niet ouder worden dan 18 jaar.

Hierdoor ging hij ook naar de middelbare school in de show om het nepverhaal bij te houden dat hij gewoon een normale tiener is. Op het moment van filmen was Paul veel ouder dan het personage dat hij speelde - bijna een decennium ouder dan Stefan, aangezien hij 27 jaar oud was. Of hij nu 18 is of niet, we kunnen niet zeggen dat we ons echt op zijn leeftijd hebben gefocust, dat is zeker.

4 Stockard Channing

stockard channing in vet
stockard channing in vet

Grease is een van de meest iconische filmmusicals tot nu toe. De film volgt twee tieners die tijdens de zomer verliefd worden op elkaar en hun vriendengroep terwijl ze de ups en downs van de middelbare school doorstaan. Stockard Channing speelde Rizzo, een extreem schurende en uitgesproken tiener die in haar eigen problemen komt. Ook al speelde ze een tiener op de middelbare school, op het moment dat ze de film aan het filmen waren, was Stockard eigenlijk 33 jaar oud, een groot leeftijdsverschil tussen Channing en het personage dat ze speelde.

3 Jennifer Grey

stockard channing in vet
stockard channing in vet

Een van de grootste films van de jaren 80 was niemand minder dan de iconische Dirty Dancing. De ster van de film, Jennifer Gray, die Frances "Baby" Houseman speelde, is een tiener die op vakantie is met haar familie, waar ze iemand ontmoet en verliefd wordt op het resort waar ze verblijven.

Op het moment dat ze de film aan het filmen was, was Jennifer al 27 jaar oud, hoewel het personage dat ze speelt nog maar een tiener is. Jennifer stond bekend om het spelen van deze rollen als tiener, want ze was een grote actrice in de jaren 80. Ze speelt het echter goed, en je kunt nauwelijks zien dat ze tien jaar ouder is dan de rollen die ze speelt.

2 Joe Keery

Joe keery op vreemdere dingen
Joe keery op vreemdere dingen

De hype rond de populaire Netflix-show Stranger Things was enorm en mensen konden er geen genoeg van krijgen. De personages in de show zijn allemaal jong, want we volgen ze terwijl ze tegen monsters vechten. Joe Keery speelt Steve Harrington, een van de oudere kinderen in de show. Bij het filmen van de show was Joe 27 jaar oud, maar zijn personage Steve was nog maar een tiener en wordt verondersteld ongeveer 19 jaar oud te zijn. Joe is bijna tien jaar ouder dan het personage dat hij speelt, maar hij weet het goed te verbergen.

1 Rachel McAdams

rachel mcadams in gemene meisjes
rachel mcadams in gemene meisjes

Mean Girls is misschien wel een van de meest iconische films die de afgelopen jaren is uitgebracht. Mensen verwijzen er nog steeds naar en praten er vandaag over. De filmsterren Lindsay Lohan en Rachel McAdams en hun middelbare schoolervaring met de middelbare schoolhiërarchie. In de film speelt Rachel McAdams Regina George, een middelbare scholier en geschat op ongeveer 17 jaar oud. Op het moment dat ze de film aan het filmen was, was ze bijna tien jaar ouder dan haar personage, aangezien ze 26 jaar oud was.

Aanbevolen: