Deze acteurs speelden ouder en kind op het scherm, maar konden het niet met elkaar vinden in het echte leven

Inhoudsopgave:

Deze acteurs speelden ouder en kind op het scherm, maar konden het niet met elkaar vinden in het echte leven
Deze acteurs speelden ouder en kind op het scherm, maar konden het niet met elkaar vinden in het echte leven
Anonim

TV- en filmfamilies zijn meestal, maar niet altijd, kenmerken van het ideale huis. Shows als Family Matters, Transparent of Modern Family komen waarschijnlijk in je op. In je gemiddelde familie sitcom helpt de wijze ouder het worstelende kind, of het kind is degene die de ouder leert, en aan het einde van de aflevering zijn de dingen allemaal mooi ingepakt en komt alles goed. Deze verhalen geven de kijkers een gevoel van warmte, en misschien zelfs een kans om te ontsnappen voor sommige mensen die niet gelukkig zijn met hun leven thuis.

Mensen moeten echter onthouden dat die perfecte gezinnen niet echt zijn. Ze zijn 100% fictie en die liefhebbende families zijn slechts acteurs die samenwerken. Hoewel sommige families op het scherm uiteindelijk goede vrienden worden en bijna "als familie" (een veelvoorkomend cliché dat we van acteurs horen wanneer een project op het punt staat te stoppen met filmen), waren verschillende niet de liefdevolle hechte groepen die ze deden alsof ze waren. Enkele van de meest vertederende vader-zoon-, moeder-dochter- en voogd-kindrelaties op het scherm waren totale leugens, omdat de acteurs buiten het scherm elkaar haatten. Soms leidde die haat ertoe dat sommige mensen werden ontslagen.

6 Jeffrey Tambor en de cast van 'Transparent'

Hoewel hij verschillende prijzen won voor zijn rol als transmoeder in de show Transparant, is Tambor sindsdien uit de gratie geraakt vanwege meerdere beschuldigingen van seksuele intimidatie, met name van de cast en crew van deze Amazon-streamingshow. Toen de beschuldigingen naar buiten kwamen, gaf Tambor, enigszins verontschuldigend, een deel van het ongepaste gedrag toe. Hoewel een deel van de cast Tambor miste voor de finale van de show, was de meerderheid van de cast, inclusief de drie acteurs die de kinderen van Tambor speelden in de show Gaby Hoffman, Amy Landecker en Jay Duplass , juichten op de wrap party van de laatste show. Het lijkt erop dat de acteur een zeer giftige aanwezigheid was in de baanbrekende show.

5 Janet Hubert en Will Smith

Oké, technisch gezien speelde Hubert de moeder van Will niet in The Fresh Prince of Bel-Air, maar ze speelde wel zijn moederfiguur en voogd, dus het telt! Ook is de vete tussen de oorspronkelijke tante Viv en Will Smith te beroemd om te negeren. Google "TV-families die IRL niet met elkaar konden opschieten" of "Actors die niet met elkaar konden opschieten buiten de camera" en in bijna elk artikel vindt u een verwijzing naar de vete van Hubert en Smith. De zaken waren zo slecht tussen hen dat Hubert de show na seizoen 4 verliet en haar personage moest worden herschikt. De vete komt in wezen neer op een 'hij zei / zij zei'-type argument. Hubert noemde Smith een "egomaan" en dacht dat hij geobsedeerd was door het middelpunt van de aandacht te zijn (nou ja, Janet, maar hij was de ster van de show!) en Smith zei dat hij nooit opzettelijk probeerde Hubert te beledigen of lastig te vallen, maar dat wat hij ook zei, "voor haar was ik de antichrist.”

4 Lisa Bonet en Bill Cosby

Toen Bill Cosby voor het eerst werd beschuldigd, en zelfs veroordeeld, van het drogeren en verkrachten van bijna 50 vrouwen, van wie velen gaststerren waren in zijn gezinsvriendelijke sitcom The Cosby Show, spraken veel van zijn voormalige castgenoten hun steun uit voor de nu in ongenade gevallen komiek. Een voormalige co-ster had het echter niet. Lisa Bonet, de moeder van A-lister Zoe Kravitz, speelde Denise Huxtable in de sitcom. Tijdens het filmen van de show hadden zij en Cosby constant ruzie over planning, karaktermotivatie en uiteindelijk persoonlijkheidsbotsingen. Bonet geloofde Cosby's heiliger dan jij niet, "Ik hoef niet te vloeken om grappig te zijn"-beeld, terwijl Cosby vond dat Bonet pretentieus, snotterig was en te vaak voor zijn beurt sprak. Bonet vond dat Cosby gewoon een seksist was. Toen de aantijgingen tegen Cosby naar buiten kwamen, was Bonet niet verlegen om het de wereld te vertellen.

3 Jeffery Tambor en de cast van 'Arrested Development'

Net als bij Cosby kwamen veel voormalige co-sterren naar voren om Tambor te verdedigen nadat hij was beschuldigd van seksuele intimidatie, waaronder zijn kinderen van Arrested Development zoals Jason Bateman. De rest van de cast zweeg echter enigszins over die beschuldigingen, maar ze hebben allemaal het verhaal van wijlen Jessica W alter bevestigd over hoe Tambor haar ongelooflijk verbaal beledigde toen ze zijn vrouw Lucille in de show speelde. Na een reactie op sociale media trok Bateman zijn verdediging van Tambor in en verontschuldigde zich. Hoewel het lijkt alsof Bateman en Tambor nog steeds met elkaar overweg kunnen, lijkt het er niet op dat de rest van de Bluth-kinderen zich binnenkort met papa willen verzoenen.

2 Steven Collins en Jessica Biel (naar verluidt)

Iedereen met een hartslag die nog leefde in de jaren negentig herinnert zich 7th Heaven, de show over de vrome familie Camden wiens prediker patriarch Rev. Eric Camden altijd klaar stond om zijn familie en zijn gemeenschap te begeleiden bij moeilijke onderwerpen, zoals ouderenmishandeling, drugsmisbruik, bendes en al het andere waar een ouder in de voorsteden in 1996 misschien paranoïde over was. In het echte leven was Steven Collins, die Camden speelde, allesbehalve gezinsvriendelijk. Camden gaf toe dat de beschuldigingen van kindermishandeling die tegen hem waren geuit, waar waren, waardoor zijn carrière feitelijk werd geruïneerd. Veel van zijn 7th Heaven-castgenoten waren "geschokt" door het nieuws, maar Biel is een van de weinigen, samen met degenen die haar broers en zussen speelden, die over de kwestie zijn gezwegen. Hoewel er nooit grote problemen op de set tussen de twee zijn gemeld, is het veilig om te zeggen dat Biel zwijgt omdat ze niet verstrikt wil raken in een zaak die zo controversieel en walgelijk is. Ze hebben misschien niet per se ruzie, maar Biel en de rest van haar broers en zussen op het scherm zullen zich niet laten zien dat ze zo'n walgelijke daad door de vingers zien. We weten echter zeker dat het erg gespannen werd op de set van de show toen Biel naakt poseerde voor Maxim Magazine.

1 Sara Gilbert en Roseanne Barr

Roseanne Barr zal misschien nooit meer werken nadat ze extreem racistische opmerkingen heeft getweet en werd betrapt op het maken van extreem racistische en beledigende opmerkingen tegen zwarte crew en castleden tijdens de reboot van haar sitcom Roseanne. De actrice verloor ook het gezicht met het publiek en haar cast-mates toen ze vocaal naar buiten kwam ter ondersteuning van de controversiële GOP-president Donald Trump. Sara Gilbert, die Rosanne's dochter Darlene speelde in zowel de originele als de reboot-serie, veroordeelde haar voormalige co-ster. "Roseanne's recente opmerkingen over Valerie Jarrett, en nog veel meer, zijn weerzinwekkend en weerspiegelen niet de overtuigingen van onze cast en crew of iemand die bij onze show betrokken is."

Aanbevolen: