15 That '70s Show Fan Theorieën die te logisch zijn om te negeren

Inhoudsopgave:

15 That '70s Show Fan Theorieën die te logisch zijn om te negeren
15 That '70s Show Fan Theorieën die te logisch zijn om te negeren
Anonim

That 70's Show was een baanbrekende sitcom die onderwerpen aanstipte waar de meeste andere shows op hun tenen rondliepen, of helemaal vermeden. Gebaseerd in de jaren 70, zoals de titel al doet vermoeden, kwam deze clan van vrienden en buren in allerlei interessante situaties terecht, terwijl ze onder invloed waren van wat je zou verwachten van de jaren 70! De groep reisde door hun tienerjaren en begin twintig voor de kijkers, en het werd al snel gemakkelijk om met hen in contact te komen en contact te maken.

De show kreeg zeer sterke kijkcijfers gedurende de hele periode tussen 1998 en 2006. Zowel jong als oud, het leek erop dat iedereen zich op de een of andere manier kon verhouden tot minstens een of twee van de personages. De komische opluchting die de show bood, werd gemakkelijk omarmd en de rondetafelgesprekken die door deze groep vrienden werden gevoerd, waren altijd vol gelach. Zoals elke goede show die er is, genereerde That 70's Show evenveel speculatie als interesse, en er bestaan veel fantheorieën om enkele van de vragen achter de verhaallijn en personage-interacties uit te leggen.

15 Eric Forman lag in coma

Dit moet verreweg een van onze favoriete fantheorieën zijn. Topher Grace verliet de show na seizoen 7 en kijkers werden ertoe gebracht te geloven dat hij naar Afrika ging. Het lijkt er gewoon niet op dat hij het type zou zijn om zo ver van huis te gaan. Fantheorieën suggereren dat hij in coma lag. Aflevering Tornado Prom eindigt met een uitzending dat een "lokale tiener in kritieke toestand verkeert" als gevolg van de storm, en fans denken dat het Eric was, wat suggereert dat hij in coma lag, wat zijn afwezigheid zou verklaren…

14 Red heeft Eric opzettelijk opgevoed als een mietje

Iedereen die ooit naar deze show heeft gekeken, kan bevestigen dat Red, de vader van Eric, een harde ouder was. Hij had een rigide, mannelijke opvoeding gehad, gevochten in de Koreaanse Oorlog. Toch heeft hij op de een of andere manier een zoon opgevoed die mager, zachtmoedig en niet-atletisch is. Hij had ruimschoots de gelegenheid en de vaardigheden om van Eric "een echte man" te maken, en klaagt de hele tijd over zijn mietje-kwaliteiten.

Een fantheorie over Reddit suggereert dat Red zijn leven niet zo stiekem haatte en wilde dat het anders zou zijn voor zijn zoon. Deze theorie suggereert dat hij uiterlijk hard was voor Eric, maar hem opvoedde op een manier die het tegenovergestelde was van zijn eigen opvoeding in de hoop op een andere uitkomst voor zijn kind.

13 Laurie Forman is een product van Kitty's misbruik

We hebben allemaal gemerkt hoeveel Kitty drinkt, het is zo'n beetje haar kenmerkende handelsmerk. Omdat ze na de geboorte van Laurie steeds op de fles bleef slaan, suggereert een fantheorie dat Kitty misschien de reden was dat Laurie deed zoals ze deed. Laurie stelde nooit echt veel voor, en als we deze fantheorie volgen, komt dat waarschijnlijk omdat ze niet door Kitty werd opgevoed. Kitty's huwelijk met Red was onbevredigend en ze verlangde ernaar om in meerdere afleveringen weer aan het werk te gaan. Misschien heeft ze Laurie niet de moederlijke liefde en genegenheid gegeven die ze daardoor nodig had.

12 De Formans en Kelsos zijn buren in de achtertuin

We wisten dat deze families dicht bij elkaar woonden, maar zou het mogelijk zijn dat de Kelsos en Formans eigenlijk buren waren? Het is echt moeilijk om deze theorie helemaal te verwerpen, omdat de basis van logica er is. Kelso komt vaak achter de garage vandaan, en een fantheorie op Reddit suggereert dat dit geen toeval is. in seizoen 1, tijdens de Water Tower-aflevering, wordt Hyde gezien over het hek te springen om bij Kelso's woning te komen en gebeten te worden door de hond. Kijk… ze moeten een hek delen! Naast elkaar, of juist achter elkaar, deze huizen liggen op een steenworp afstand.

11 Hyde en Laurie gedateerd

Nou, dit is een interessante wending die heel logisch is! Reddit-gebruiker Akiba490 lijkt het feit dat Laurie en Hyde elkaars eerste kus waren in elkaar te hebben geknutseld. Deze fantheorie suggereert dat ze samen wegslopen en een eerste kus deelden achter ieders rug om. Dit is rond de tijd dat Hyde's vader vertrok en zijn zure houding over leven en liefde cultiveerde. Deze theorie suggereert dat hij al snel bevriend raakte met Eric, dus de "eerste kusbeproeving" werd verborgen gehouden om de vriendschap te behouden. Het creëerde een riff tussen Hyde en Laurie, wat hun haat voor elkaar tijdens de show verklaart.

10 Fez is maar denkbeeldig

Fez is een kerel zonder concrete identiteit die ooit wordt onthuld tijdens de levensduur van de show. Zijn naam staat voor "Foreign Exchange Student", dus zelfs zijn naam is een punt van controverse. Overdenken Het suggereert dat zijn hele persona een verzinsel van onze verbeelding is. Misschien nam de bende een beetje te veel deel aan hun discussiekring en droomde ze hem gewoon! Deze theorie suggereert dat Fez in hun verbeelding leefde en eigenlijk helemaal geen personage was.

9 De laatste 2 seizoenen werden geschreven door Donna terwijl ze rouwde om het overlijden van Eric

Deze Reddit-fantheorie van SMIthsonIANpictures suggereert dat Donna de laatste 2 seizoenen van de show heeft geschreven. Het is een beetje langdradig, maar laten we hier verder gaan… we weten dat ze een auteur was (hoewel niet een geweldige), en ze had emotionele fouten als het ging om haar relatie met Eric. Tot nu toe zou dit absoluut logisch kunnen zijn. Deze theorie daagt degene uit die Eric afschildert als in coma. Deze suggereert dat hij wel naar Afrika ging, maar daar zijn leven verloor, en Donna beschrijft haar ervaringen als een manier van rouwen.

8 Bob en Midge vertegenwoordigen het stereotype sitcom-paar

Als je een fan bent van fantheorieën, zal Reddit zeker bijdragen aan je obsessie. MasterLawlz vindt dat Bob en Midge de hoofdpersonen hadden moeten zijn, of in ieder geval de hoofdouders van deze show. Deze gebruiker suggereert dat deze twee in het 'cliche' passen, omdat sitcom-ouders veel beter zijn dan Red en Kitty, daarbij verwijzend naar Bob's naïviteit en gewicht, samen met Midge's supermodel-moeder lijkt de reden. Volgens deze theorie werden de ouderrollen opzettelijk verwisseld onder vermelding van; "dit is opzettelijk gedaan om sitcom-clichés naast de realiteit te plaatsen".

7 ‘Doug’ en die show uit de jaren 70 zijn één en hetzelfde

Zou dit waar kunnen zijn? Deze fantheorie trekt parallellen tussen de hoofdpersonen in elke show; Doug en Erik. Het beeldt ze af als allebei 'nerdy en slap'. Hun liefdesbelangen, Patti en Donna, vertonen snobistische kenmerken, en ze hebben allebei "rare" vrienden gevonden in Roger en Hyde. Fentruck en Fez zijn allebei buitenlandse uitwisselingsstudenten, en Theda en Kitty zijn allebei liefhebbende maar gênante moeders. De lijst met overeenkomsten gaat maar door, maar we zijn er nu al van overtuigd dat deze shows een rode draad hebben.

6 Fez komt eigenlijk uit Nederlands West-Indië, het is helemaal geen mysterie

De rol van Fez in That 70's Show is gebaseerd op het feit dat zijn achtergrond twijfelachtig is en nooit echt bevestigd is. Reddit-gebruiker ThegcGamer daagt dit echter volledig uit en presenteert een geheel nieuwe theorie. Deze gebruiker doet er alles aan door alle feiten op te sommen die we over Fez weten door middel van subtiele hints en gesprekken over de show, en gaat door een wilde fase van vallen en opstaan om dingen te verfijnen. Uiteindelijk, na een lang en kronkelig pad van feiten en hints, belandt deze fantheorie op Nederlands West-Indië als de geboorteplaats en oorsprong van Fez. Als dit waar is, is hij niet langer een mysterie en is zijn karakter veel minder interessant!

5 Laurie was 'makkelijk' vanwege het gebrek aan genegenheid van Red

Tijdens That 70's Show is het duidelijk dat Laurie een beetje te avontuurlijk is met de jongens en geen echte "dame-etiquette" heeft. Ze presenteert zichzelf in een onintelligent licht - en een fantheorie suggereert dat dit een gevolg is van Red's gebrek aan genegenheid en een directe weerspiegeling van zijn ouderschap, of het gebrek daaraan. Misschien als Kitty de fles had neergezet en meer tijd met Laurie had doorgebracht tijdens haar vormende jaren, of als Red niet zo hard was in zijn benadering en meer een luisterend oor had gegeven, zou Laurie geen liefde en acceptatie van mannen hebben hoeven zoeken op de manier waarop ze dat deed.

4 Rood was niet van nature gemeen, hij was gehard door Kitty's alcoholisme

Oh wacht, dat is een interessante wending. Fans gaan er snel van uit dat Red Kitty gek heeft gemaakt met zijn negatieve benadering en stevige Koreaanse oorlogsveteraan-houding. Fantheorieën suggereren echter dat hij eigenlijk gehard was door Kitty's alcoholisme. Als gevolg van haar voortdurende problemen met drank, was Red niet in staat om de ouderrol aan te kunnen waarvan hij aannam dat ze zou op zich nemen, en hoe "aardig" ze ook was, hij was het beu om de ernst van haar verslaving te verbergen en ontdekte haar moeilijk om mee te leven.

3 Jackie dateerde binnen de groep om erbij te horen omdat ze uit een gebroken huis kwam

Het was geen geheim dat Jackie een verwend, zelfingenomen snobistisch meisje was. Haar rol werd bepaald door het "mooie meisjesimago", maar dat is misschien niet de reden dat ze met de groep uitging. Een fantheorie suggereert dat ze haar genegenheid in verschillende richtingen gooide omdat ze 'erbij moest horen'."

Volgens deze theorie kwam ze uit een gebroken gezin en streefde ze er altijd naar om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Uiteindelijk was de enige manier waarop ze wist hoe ze kon daten binnen de groep, waardoor ze 'waardevol' en 'belangrijk' werd, en natuurlijk - het middelpunt van de aandacht. Ze ging uit met Kelso en Hyde, de sterkere personages, wat haar vereiste voor een sterke positie binnen de groep aantoont.

2 Steven Hyde is het ware meesterbrein van de show

Zou Steven Hyde het brein achter de show kunnen zijn? Een fantheorie suggereert dat dit zeer waarschijnlijk is. Hij is de donkere, schaduwrijke, stille jongen die in en uit de scènes zweeft zonder er een significante impact op te hebben - expres! Deze theorie suggereert dat hij met Jackie begon te daten om haar als zijn spreekbuis te gebruiken en om meer macht over de groep te krijgen. Hij beïnvloedt Eric stilletjes met zijn "bijna vaderlijke" advies, en hij ha alt Kelso gemakkelijk in, aangezien Kelso meestal niets wijzer is. Hij blijft de hele show uit de buurt van Donna, waarschijnlijk omdat ze een dominante persoonlijkheid is, en laten we niet vergeten hoe hij greep op Laurie probeerde te krijgen door haar eerste kus te zijn, zoals gesuggereerd in andere fantheorieën!

1 Die show uit de jaren 70 en gelukkige dagen zijn in het "Same Narrative Universe"

Een Reddit-gebruiker die bekend staat als 'rchase' geeft een leuke draai aan dingen met de theorie dat Happy Days en That 70's show zich afspelen in hetzelfde 'verhalende universum'. Deze gebruiker zegt verder: "H appy Days was een sitcom uit de jaren 70 die nostalgisch speelde naar de jaren 50-set in Kenosha, WI. buitenwijk van Kenosha, WI. Let op de 20-jarige nostalgische kloof die door beide shows wordt gebruikt. Wauw! Als je dit koppelt aan het feit dat historisch gezien de jaren vijftig en het begin van de jaren zestig uitbeeldden wat deze gebruiker een "langzame sociale verschuiving van de stad (in dit geval Kenosha)" noemt, wordt deze theorie moeilijk te negeren.

Aanbevolen: