Deze fantheorieën over Rachel Green zijn te logisch om te negeren

Inhoudsopgave:

Deze fantheorieën over Rachel Green zijn te logisch om te negeren
Deze fantheorieën over Rachel Green zijn te logisch om te negeren
Anonim

Rachel Green is een van de beroemdste sitcom-personages. Ze is modieus, ze is grappig, en haar korte, gelaagde kapsel werd zelfs super trendy in de jaren '90.

Wanneer Rachel de bende in de pilot ontmoet en bij Monica gaat wonen, maken we kennis met een echt pittige en interessante persoon die veel toevoegt aan de show. Het zou raar zijn om de show zonder haar te hebben, vooral omdat haar schilferige, ditzy persoonlijkheid een schril contrast vormt met hoe neurotisch Monica kan zijn. Veel kijkers hebben een aantal fantheorieën gecreëerd die verschillende dingen over de show verklaren, en er zijn er enkele die echt interessant zijn en die zich richten op Rachel.

Blijf lezen voor enkele theorieën die fans van de show hebben bedacht over het Friends-personage van Jennifer Aniston.

13 Rachel droomt alle 10 seizoenen van vrienden de dag voordat ze gaat trouwen omdat ze nerveus is

Rachel in trouwjurk op vrienden
Rachel in trouwjurk op vrienden

NME zegt dat er een fantheorie is over Rachel die alle 10 seizoenen van Friends droomt op de dag voorafgaand aan haar trouwdag. Waarom? Omdat ze er super nerveus over was.

We krijgen helemaal de kriebels voor de trouwdag, en Rachel droeg een kletsnatte jurk naar Central Perk en had duidelijk geen interesse om Barry's vrouw te worden. We kunnen deze dus zeker niet negeren.

12 Rachel en Parks en Rec-personage Ben Wyatt hebben een geschiedenis

Rachel op vrienden en Ben op parken en recreatie
Rachel op vrienden en Ben op parken en recreatie

Volgens NME gebruikten Rachel en een personage uit Parks And Recreation genaamd Ben Wyatt tot nu toe.

Waar komt deze fantheorie vandaan? Monica zegt dat Rachel en een man genaamd Ben Wyatt intiem waren de eerste keer dat ze uitgingen. De website zegt dat sommige fans op Reddit vermeldden dat ze toen allebei in de twintig waren.

11 Ross en Rachel kunnen het niet laten werken omdat ze letterlijk vervloekt zijn door Ross' paraplu-opening in aflevering 1

ross en rachel op vrienden
ross en rachel op vrienden

Volgens Buzzfeed is er een fantheorie dat Ross en Rachel zoveel pech hebben met hun relatie omdat ze letterlijk vervloekt zijn. De theorie zegt dat Ross in de pilot een paraplu vasthoudt die openv alt, en dat is een vloek van zeven jaar.

We kunnen dit volledig zien gebeuren. Deze twee hebben een rotsachtige weg.

10 Rachel had zo'n macht over Gunther dat hij ervoor zorgde dat ze altijd aan dezelfde tafel kon zitten

vrienden centraal voordeel
vrienden centraal voordeel

Fans vroegen zich af waarom de bende altijd aan dezelfde tafel zat in hun favoriete hang-out, Central Perk. Dus iemand kwam met een theorie, volgens NME: Rachel had zo'n macht over Gunther dat hij ervoor zorgde dat ze hier mochten zitten. Hij had een bordje "gereserveerd". Ja, dat is logisch.

9 Carol vocht voor de enige voogdij over Ben en won, waardoor Ross meer tijd overhield om co-ouder te zijn met Rachel

Rachel en Emma op vrienden
Rachel en Emma op vrienden

Friends-fans vragen zich af waar de zoon van Ross Geller, Ben, is gebleven.

Buzzfeed zegt dat Carol ervoor zorgde dat Ross Ben niet meer te zien kreeg, en zelfs juridische stappen ondernam zodat ze de voogdij kreeg. De website vermeldt ook dat Ross in Emma is geïnvesteerd en dat hij daarom ook niet bij Ben betrokken was.

8 Joey deed alsof hij een vriend nodig had na een slechte date, maar zijn doel was om Rachel pannenkoeken voor hem te laten koken

Rachel en Joey op vrienden
Rachel en Joey op vrienden

Een fantheorie op Reddit zegt dat Joey deed alsof hij een vriend nodig had na een slechte date. Maar zijn doel was om Rachel wat pannenkoeken te laten bakken, want daar droomde hij van.

De fan zegt dat het meisje zei dat ze zich niet wilde binden, en natuurlijk zou Joey daar niet boos over zijn, want dat wil hij ook niet. We snappen het helemaal, we houden ook van pannenkoeken.

7 Paris Geller op Gilmore Girls en Rachel zijn verbonden en ze zijn elkaars precies tegenovergestelde

Rachel op Friends en Paris op Gilmore Girls
Rachel op Friends en Paris op Gilmore Girls

Dit is een super interessante fantheorie die we niet kunnen negeren.

Volgens Reddit zijn Rachel op Friends en Paris Geller op Gilmore Girls met elkaar verbonden. Rachel zou in de seriefinale naar Parijs kunnen gaan en haar liefdesbelang is Ross Geller. De fan schreef dat het "een soort verlossingsverhaal" is en zei: "Terwijl Rachel haar carrière opoffert voor de liefde, laat de verhaallijn van Paris keer op keer zien dat ze het tegenovergestelde doet."

6 Ross vond het cool om bij iemand anders te zijn tijdens zijn pauze van Rachel, omdat hij dat deed toen hij met Carol uitging op de universiteit

ros rachel vrienden
ros rachel vrienden

Hoe konden we vergeten dat Ross en Rachel pauze hadden? Of waren ze dat misschien niet? Ja, het wordt verwarrend.

Buzzfeed zegt dat Ross het prima vond om tijdens deze pauze met iemand anders te zijn, omdat hij hetzelfde deed toen hij met Carol aan het daten was op de universiteit. Als we deze theorie geloven, dan dacht Ross zeker niet dat hij iets verkeerds deed.

5 Chandler had iets met Rachel en daarom morst hij dat Ross haar leuk vindt

vrienden Rachel Chandler
vrienden Rachel Chandler

Volgens Reddit had Chandler iets met Rachel, en daarom vertelt hij dat Ross haar leuk vindt in de aflevering 'The One Where Rachel Finds Out'.

Dit kan waar zijn, want Chandler ziet Rachels borst in één aflevering. De fantheorie is dat wanneer hij Rachel over Ross vertelt, hij wenst dat ze in plaats daarvan zegt dat ze hem leuk vindt.

4 Rachel en haar vrienden zijn eigenlijk tieners die hun toekomst voor ogen hebben

vrienden
vrienden

Dit is een andere fantheorie over Rachel Green die niet kan worden genegeerd, vooral omdat het echt cool en creatief is.

Een fan postte op Reddit en zei dat Friends eigenlijk "door zes middelbare scholieren wordt voorgesteld als oudere versies van zichzelf". Ze vervolgden: "Het einde van de show vertegenwoordigt waar de tieners willen zijn in het leven, hun uiteindelijke doelen… Rachel wil een aardige vent en een goede baan."

3

rachel zwanger van vrienden
rachel zwanger van vrienden

Volgens Express.co.uk heeft een fan van Friends een theorie dat Rachel 12 maanden lang een baby verwachtte. Dit komt omdat de data dat ze zwanger was, super lang lijken en zeker langer dan 9 maanden.

We kunnen deze theorie ook niet negeren… en nu herinneren we ons hoe schattig het was toen Rachel zwanger was van lieve baby Emma.

2 De namen Green en Geller werden gekozen om Starbucks te promoten

rachel groen op vrienden
rachel groen op vrienden

De kans is groot dat we minstens een paar keer per week naar Starbucks gaan. Hebben we er ooit aan gedacht dat Friends is ontworpen om de koffieketen te promoten?

Entertainment Weekly zegt dat dit een fantheorie is, omdat Rachels achternaam Groen is en het Starbucks-logo ook groen. Bovendien betekent de naam Geller "schreeuwen", wat Starbucks-medewerkers doen als een bestelling klaar is.

1 Sommige fans zeggen dat Joey en Rachel het koppel waren dat samen in de finale had moeten eindigen

joey en rachel op vrienden
joey en rachel op vrienden

Her.ie zegt dat er een fantheorie is die stelt dat Rachel en Joey het stel waren dat samen had moeten eindigen tegen de tijd dat de show was afgelopen.

We kunnen deze theorie niet negeren, aangezien er zeker fans waren die in de Rachel/Joey-verhaallijn waren. Wat als het echt zo was afgelopen?

Aanbevolen: