That '70s Show: 15 dingen over de relatie tussen Jackie en Kelso die nooit logisch waren

Inhoudsopgave:

That '70s Show: 15 dingen over de relatie tussen Jackie en Kelso die nooit logisch waren
That '70s Show: 15 dingen over de relatie tussen Jackie en Kelso die nooit logisch waren
Anonim

De relatie tussen Jackie Burkhart en Michael Kelso is een van de meest interessante en populaire tv-relaties aller tijden. Ze waren niet bedoeld om te zijn zoals Pam Beesly en Jim Halpert van The Office waren. Ze waren ook niet altijd het meest schattige stel om te zien, zoals Leonard en Penny van Big Bang Theory. Ze waren gewoon niet bedoeld om samen te zijn en voordat That '70s Show eindigde, eindigde ook hun fictieve relatie!

Jackie Burkhart werd gespeeld door Mila Kunis en Michael Kelso werd gespeeld door Ashton Kutcher. Het coolste aan hun relatie op het scherm is dat het ertoe leidde dat ze in het echte leven een relatie hadden. Mila Kunis en Ashton Kutcher zijn nu getrouwd en hebben kinderen, wat best verbazingwekkend is als je het ons vraagt. Het is niet elke dag dat beroemdheden elkaar ontmoeten op de set van de films en tv-shows die ze aan het filmen zijn en uiteindelijk voor altijd verliefd worden!

15 Jackie leek alleen verliefd te zijn op Kelso op basis van zijn uiterlijk

jaren 70 show
jaren 70 show

De relatie tussen Jackie en Kelso leek altijd erg oppervlakkig. Toen ze voor het eerst met elkaar gingen daten, leek het alsof Jackie alleen geïnteresseerd was in Kelso vanwege de manier waarop hij eruitzag. Ze dook niet dieper om meer te weten te komen over zijn persoonlijkheid of kenmerken. Het was alleen gebaseerd op zijn uiterlijk.

14 Kelso flirtte constant met Donna voor Jackie

jaren 70 show
jaren 70 show

Kelso flirtte constant met Donna in het bijzijn van Jackie. Dit is om meerdere redenen problematisch. De eerste reden is dat Kelso niet met andere meisjes zou moeten flirten in het bijzijn van zijn vriendin. De tweede reden is… Donna en Jackie zijn beste vrienden. Zijn flirten met Donna was zo verkeerd!

13 Kelso berispte Jackie omdat hij irritant was in de kring met zijn vrienden

kelso
kelso

Telkens wanneer Kelso met zijn vrienden rondhing, zonder Jackie in de buurt, klaagde hij soms over haar of praatte hij slecht over haar achter haar rug om. Vriendjes die van hun vriendinnen houden, maken op deze manier geen kwaad over hun vriendinnen. Hij leek zich altijd aan haar te ergeren.

12 Jackie had een date met Kelso's vriend Hyde

jaren 70 show
jaren 70 show

Jackie ging uit met een van Kelso's beste vrienden… Hyde. Hoe gestoord is dat?! Het breekt volledig de relatiecode, vriendschapscode en elke mogelijke code voor haar om achter een van Kelso's beste vrienden aan te gaan. Hyde had ook ongelijk om dit te doen, maar het leek hem niet veel te schelen.

11 Jackie ging ook uit met Kelso's vriend Fez

jaren 70 show
jaren 70 show

Jackie ging ook uit met Fez, nog een van Kelso's beste vrienden. Fez is een man waar Jackie nooit romantisch in geïnteresseerd leek te zijn, maar op een gegeven moment besloot ze hem willekeurig een kans te geven. Het is behoorlijk in de war dat ze heeft besloten om met een andere persoon in Kelso's vriendschapskring te daten.

10 Kelso bedroog Jackie met Laurie

jaren 70 show
jaren 70 show

Kelso bedroog Jackie met Erics oudere zus, Laurie. Het is meer dan in de war dat hij Jackie in de eerste plaats bedroog, maar het is nog erger dat hij haar bedroog met iemand zo dicht bij huis in hun vriendschapskring. Bovendien was Laurie altijd zo wraakzuchtig en kwaadaardig.

9 Kelso bedroog ook Jackie met Pam Macy

Pam Macy
Pam Macy

Kelso heeft Jackie ook bedrogen met Pam Macy! Dit is slechts een van de andere meisjes waarmee hij Jackie bedroog en die we bij naam kennen … Er zijn veel andere jonge vrouwen waarmee hij Jackie bedroog en die hij nooit bij naam noemde. Hij was een seriële cheater die super in de war is.

8 Kelso vond Jackie alleen leuk vanwege de fysieke dingen

jaren 70 show
jaren 70 show

Kelso leek helemaal niet verliefd te zijn op Jackie. Hij leek alleen rond te hangen voor de fysieke dingen. Verder ergerde hij zich altijd aan haar. Als het niet voor de fysieke dingen was geweest, zou hij waarschijnlijk nooit met haar zijn uitgegaan!

7 Terwijl Jackie met Hyde aan het daten was, voelde ze zich nog steeds jaloers op Kelso dating Annette

jaren 70 show
jaren 70 show

Terwijl Jackie een relatie had met Hyde, had ze nog steeds het lef om jaloers te zijn omdat Kelso bij Annette was. Kelso koos ervoor om met Annette af te spreken om Jackie jaloers te maken, dus zijn plan werkte uiteindelijk in zijn voordeel, maar deze hele situatie lijkt gewoon erg in de war en verkeerd.

6 Jackie bespotte openlijk Eric, een van Kelso's beste vrienden

Jackie en Eric
Jackie en Eric

Eric is een van Kelso's beste vrienden, maar gedurende de hele showserie bracht Jackie vele dagen en nachten door met het openlijk bespotten van Eric door hem voor de gek te houden. Ze stak de draak met hem om verschillende redenen. In haar verdediging maakte Kelso af en toe grapjes over Eric! ook!

5 Kelso flirtte met Jackie's moeder! (En Donna's moeder… En Eric's moeder…)

jaren 70 show
jaren 70 show

Kelso was een seriebedrieger en hij was ook een grote flirt. Hij flirtte met de meeste moeders van zijn vrienden! Hij flirtte met Jackie's moeder, wat super in de war is! Hij flirtte ook met Donna's moeder, Midge, en Eric's moeder, Kitty. Hij relaxte nooit met flirten.

4 Kelso heeft Jackie's huis bijna platgebrand

jaren 70 show
jaren 70 show

Hoe verward het ook is, Kelso heeft Jackie echt niet gerespecteerd met deze! Hij organiseerde een feest bij haar thuis en nodigde veel meer mensen uit dan ze had verwacht. Ze wilde niet al die mensen bij haar thuis hebben, maar hij nodigde ze toch uit… en toen brandde hij bijna haar hele huis af.

3 Jackie dwong Kelso om een jurk te dragen

jaren 70 show
jaren 70 show

Jackie liet Kelso een jurk dragen en vervrouwelijkte hem speels om te pronken met het niveau van macht en controle dat ze over hem had. Hij ging erin mee, wat betekent dat hij het misschien niet erg vond, maar dit is duidelijk niet iets dat hij ooit alleen zou hebben gedaan. Ze dwong hem om het te doen.

2 Toen Jackie wilde trouwen, vluchtte Kelso naar Californië

jaren 70 show
jaren 70 show

Toen Jackie met Kelso wilde trouwen, sprong hij in de auto en reed weg naar Californië! Hoe triest is dat? Stel je voor dat je de persoon van wie je houdt vertelt dat je wilt trouwen en dat ze het hele idee ervan ontvluchten door in een andere staat te verdwijnen! Dat moet afschuwelijk hebben gevoeld voor Jackie.

1 Jackie heeft Kelso vaak te veel de baas

jaren 70 show
jaren 70 show

De hele relatie tussen Kelso en Jackie showcase is het feit dat ze hem de baas is… Veel. Ze vertelt hem wat hij moet doen en neemt een houding aan als hij niet precies doet wat ze hem zegt. In gezonde relaties is de ene persoon niet constant de baas over de ander. Dingen zouden gelijker moeten zijn.

Aanbevolen: