Onze 20 favoriete Game Of Thrones-personages gerangschikt op wie we zouden willen zijn

Inhoudsopgave:

Onze 20 favoriete Game Of Thrones-personages gerangschikt op wie we zouden willen zijn
Onze 20 favoriete Game Of Thrones-personages gerangschikt op wie we zouden willen zijn
Anonim

Als het op Game of Thrones aankomt, is de reis van geen enkel personage echt gemakkelijk. Elk personage heeft zijn eigen obstakels om te overwinnen, sommige uitdagender dan andere. Uiteindelijk stijgen slechts een handvol personages tot hoogten die we met trots met hen zouden delen. Andere personages krijgen niet veel terug voor hun inspanningen.

Het zou behoorlijk verschrikkelijk zijn om de meeste personages in de show te zijn, aangezien de meerderheid van hen dingen moet doormaken die we in de echte wereld niet eens kunnen voorstellen. Toch zijn er een paar waarmee we graag van plaats zouden willen ruilen. Dan zijn er mensen waarvoor je ons niet zou kunnen betalen! Dit is onze ranglijst van onze 20 favoriete GoT-personages op basis van wie we zouden willen zijn!

20 Niemand zou van plaats ruilen met Theon Greyjoy

Theon Greyjoy
Theon Greyjoy

Van alle personages in de show zou je kunnen stellen dat Theon Greyjoy het slechtste lot van allemaal heeft. En op een show waar mensen worden opgegeten door honden en hun schedels door hun ogen worden verpletterd, dat zegt veel! Hij wordt afgewezen door zijn vader, ontvoerd en gemarteld. Veel erger wordt het niet.

19 Het leven van Oberyn Martell lijkt niet erg leuk

Oberyn Martell
Oberyn Martell

Niet ver achter Theon bevindt zich Oberyn Martell, de arme prins van Dorne wiens schedel wordt verpletterd tijdens een gevechtszaak. Voor zijn gewelddadige dood moest Oberyn ook leven met de wetenschap dat zijn zus en haar kinderen werden aangevallen en vermoord door zijn moordenaar, de berg.

18 Een zandslang zijn ziet er niet aantrekkelijk uit

Zandslang
Zandslang

De zandslangen zijn bekwame krijgers en tot op zekere hoogte angstaanjagend, maar we zouden er nog steeds niet voor kiezen om met hen van plaats te ruilen als we de kans hadden. De Sand Snakes leven hun leven in angst en wrok voordat ze alle drie uiteindelijk een wrede dood tegemoet gaan. Nee bedankt, we passen!

17 Cersei leidt een ellendig leven

Cersei Lannister
Cersei Lannister

Cersei is meestal duivels voor andere personages in de show, maar het zou niet gemakkelijk zijn om haar leven te leiden. Ze verliest haar moeder op jonge leeftijd, ze trouwt met een man die ze veracht, die van iemand anders houdt, en ziet uiteindelijk alle drie haar kinderen sterven. Ze moet ook de Walk of Shame doorstaan.

16 We zouden niet graag de arme hond zijn

Sandor Clegane
Sandor Clegane

The Hound is misschien sterk genoeg om de meeste mensen te intimideren om met hem te knoeien, maar hij heeft nog steeds een behoorlijk afschuwelijk leven. Hij brengt het grootste deel ervan door met het haten van zijn broer omdat hij hem misvormd heeft en moet ook leven met een vreselijke angst voor vuur. En hoe nobel zijn dood ook is, het zou belachelijk pijnlijk zijn om in die vlammen te vallen.

15 Het zou goed zijn geweest om Ned Stark te zijn (vóór de finale van het eerste seizoen)

Ned Stark
Ned Stark

Ned Stark bevindt zich het grootste deel van het eerste seizoen in een redelijk goede positie. Maar vanwege zijn toewijding aan eerlijkheid en eer, verliest hij zijn hoofd in de allereerste finale. Maar in zekere zin is het een geluk dat hij niet meer leeft om een deel van het lijden te zien dat zijn kinderen doormaken.

14 Ser Bronn Of The Blackwater slaagt erin om op zijn voeten te landen

Ser Bronn van het Blackwater
Ser Bronn van het Blackwater

Ser Bronn van het Blackwater heeft niet de rijkdom en het voorrecht dat sommige van de andere personages in Game of Thrones hebben, maar hij slaagt er op de een of andere manier in om altijd op zijn benen te landen. Zijn vaardigheden als krijger helpen hem te ontsnappen aan een aantal potentieel vreselijke situaties en hij hoeft niets te traumatisch te maken.

13 Tyrion's leven zit vol uitdagingen

Tyrion lannister
Tyrion lannister

Vanaf de geboorte is het leven van Tyrion Lannister zwaar. Vanwege de manier waarop hij is geboren, wordt hij voortdurend afgewezen en bespot, ook al is hij een van de slimste personages in de show. Hoewel zijn leven vol uitdagingen zit, zouden we graag willen weten hoe het is om zo nuchter en intelligent te zijn!

12 Jon Snow gaat door heel veel pijn voor weinig terug

Jon Sneeuw
Jon Sneeuw

Vaak gezien als "de uitverkorene" van de serie, zou Jon Snow de keuze van de meeste mensen zijn als ze een GoT-personage moesten worden. Maar zou Jon Snow zijn echt zo geweldig zijn? Hij verliest de liefde van zijn leven, wordt vermoord, wordt verliefd op zijn tante, moet haar vermoorden voor het grotere goed en krijgt dan niet eens de IJzeren Troon.

11 Tenminste als we Littlefinger waren, zouden we op de hoogte zijn

Pink
Pink

Littlefinger is een van de meest controversiële personages van de show. Er zijn momenten waarop hij enorm behulpzaam is voor de personages die we ondersteunen en andere keren dat hij ze probeert te ondermijnen. We kunnen hem nog steeds niet vergeven dat hij probeerde tussen Arya en Sansa te komen. Hij krijgt zeker zijn contributie! Maar hij is tenminste altijd op de hoogte.

10 Samwell Tarly is veilig voor het grootste deel van het gevaar

Samwell Tarly
Samwell Tarly

Als GoT ons iets heeft geleerd, is het dat personages die buiten de gevechten en uit de schijnwerpers blijven, vaak langer leven dan degenen die aandacht vragen. Sam Tarly gaat om met afwijzing van zijn familie en verliest ze vervolgens, maar over het algemeen blijft hij gevrijwaard van de gevaren die zijn vrienden bedreigen.

9 Jaime Lannister leidt een overwegend goed leven

Jaime Lannister
Jaime Lannister

Natuurlijk, Jaime Lannister verliest een hand en drie kinderen, maar hij is een ander personage dat zichzelf altijd lijkt op te pakken en verder te gaan. Voordat hij sterft, ervaart hij hoe het is om voor de goede kant te vechten, ook al is zijn toewijding aan zijn zus uiteindelijk wat hem ten val brengt.

8 Lady Mormont is een idool (ondanks haar pijnlijke dood)

Lady Mormont
Lady Mormont

Lyanna Mormont wordt geconfronteerd met een verschrikkelijke dood: verpletterd worden door een machtige reus. Maar voor haar dood slaagt ze erin de reus af te maken en een erfenis achter te laten. Voor de manier waarop ze zich staande houdt rond zoveel krijgsheren, is ze een van onze idolen. Lyanna Mormont zijn zou een groot voorrecht zijn.

7 Het zou een eer zijn om Brienne Of Tarth te zijn

Brienne Van Tarth
Brienne Van Tarth

Uiteindelijk verliest Brienne van Tarth twee van haar liefdes: Renly Baratheon en Jaime Lannister. Geen van beiden houdt van haar op de manier waarop ze dat wil en dat moet pijnlijk zijn. Maar we zouden graag deze krachtige krijger zijn. Het zou een eer zijn!

6 Tot het laatste seizoen zou het een voorrecht zijn geweest om Daenerys te zijn

Daenerys
Daenerys

De karakterboog van Daenerys Targaryen in het laatste seizoen heeft voor veel controverse gezorgd onder fans. Het zou een voorrecht zijn geweest om de Moeder der Draken en Kettingbreker te zijn tot het moment dat ze toegeeft aan haar woede en King's Landing platbrandt.

5 Maester Aemon leidt een vredig leven

Meester Aemon
Meester Aemon

Van alle doden op Game of Thrones v alt Maester Aemon's op om een zeer goede reden. Hij is niet op brute wijze vermoord. In plaats daarvan sterft hij natuurlijk op zijn oude dag. Hij leeft een vredig leven voor zijn dood en hem zijn zou veel gemakkelijker zijn dan veel van de andere personages te zijn!

4 We zouden trots zijn om Arya Stark te zijn

Arya Stark
Arya Stark

Een ander personage waar we trots op zouden zijn, is Arya Stark. Ze vermoordt niet persoonlijk iedereen op haar lijst zoals ze al zo lang van plan is, maar ze laat wel zien dat meisjes meer kunnen dan alleen borduren. Haar kracht en moed zijn kwaliteiten om te bewonderen.

3 Wie wil er nou niet zemelen zijn?

Zemelen
Zemelen

Bran is een van de minst populaire personages, vooral na de seriefinale. Maar wie zou hem niet willen zijn? Het zou verschrikkelijk zijn om het vermogen om te lopen te verliezen, maar Bran eindigt als Koning van de Zes Koninkrijken met heel weinig inspanning van zijn kant.

2 Hoewel ze veel doormaakt, zouden we graag Sansa zijn

Sansa
Sansa

Sansa Stark heeft veel te verduren vanaf het moment dat ze Winterfell in het eerste seizoen verlaat. Ze is getuige van de executie van haar vader, wordt het speeltje van Joffrey, wordt het speeltje van Ramsay en verliest een stel broers en zussen. Maar we zouden graag Sansa zijn, een machtige kracht die de rol van koningin in het noorden verdient.

1 De ultieme droom wordt Lady Olenna Tyrell

Lady Olenna Tyrell
Lady Olenna Tyrell

Als we een Game of Thrones-personage zouden kunnen zijn, zou het zonder twijfel Lady Olenna van House Tyrell zijn. Met een vlijmscherpe tong, een leven lang sass en vertrouwen dat nooit wankelt, is Olenna de echte baas van de show. Zij mag ook degene zijn die Joffrey vermoordt en ervoor zorgt dat Cersei weet dat zij het was!

Aanbevolen: