We hebben de karakters van de vrienden gerangschikt in volgorde van wie we zouden willen zijn

Inhoudsopgave:

We hebben de karakters van de vrienden gerangschikt in volgorde van wie we zouden willen zijn
We hebben de karakters van de vrienden gerangschikt in volgorde van wie we zouden willen zijn
Anonim

Gezien het feit dat Friends 10 volledige seizoenen heeft, zouden we zeggen dat we de personages een beetje beter hebben leren kennen dan de meeste sitcom-ensembles. We weten dat Monica haar sneakers niet mag laten staan, we weten dat Ross gelooft dat hij een dokter is en we weten dat Joey absoluut geen eten deelt. Dus, wat doen we met al deze voorkennis? We beslissen welke personages we het liefst willen zijn en met wie we natuurlijk nooit van schoenen willen ruilen!

Vandaag hebben we 15 prominente Friends-personages verzameld en gerangschikt in volgorde van wie we het liefst zouden willen zijn. Uiteraard zijn er coole dingen die bij elk personage horen, maar er kan er maar één op onze eerste plek landen. Wie wordt het?

15 Emily kreeg een ruwe deal

Emily W altham - Vrienden - Bruiloft - Ross - Rachel
Emily W altham - Vrienden - Bruiloft - Ross - Rachel

Hoewel Emily nooit had moeten instemmen om na zo'n korte tijd met Ross te trouwen, vooral omdat het idee kwam van hen die niet op lange afstand wilden wonen, denken we nog steeds dat ze het behoorlijk slecht had als personage. Je bruidegom de naam van een ex laten zeggen bij het altaar is brutaal.

14 David zou nooit winnen van Mike

David Friends - Phoebe - Mike
David Friends - Phoebe - Mike

Het was Davids keuze om Phoebe te verlaten om zijn onderzoek in Minsk voort te zetten, maar waarom zou hij niet tenminste succesvol zijn geweest in zijn onderzoek?! Het feit dat zijn werk een mislukking was, was al erg genoeg, maar dat hij Phoebe bijna terug zou krijgen, alleen maar om hem te laten verliezen aan Mike, precies zoals hij wilde voorstellen, was teveel.

13 Gunther wacht nog steeds op Rachel

Gunther - Vrienden - Koffieshop
Gunther - Vrienden - Koffieshop

Gunther had de hele serie een solide baan en kreeg veel meer schermtijd dan enig ander secundair personage, maar we zouden niet precies zeggen dat we hem zouden willen zijn. Hij was zo wanhopig op zoek naar Rachel om zijn gevoelens te beantwoorden, maar zelfs hij moest weten dat dit nooit zou gebeuren.

12 Ben was NIET het favoriete kind van Ross

Ben Geller - Vrienden - Rachel Green
Ben Geller - Vrienden - Rachel Green

Toen baby Ben voor het eerst arriveerde, waren er enkele mooie ontroerende momenten. Hij was de eerste baby van de vriendengroep en iedereen was super enthousiast over het avontuur. De opwinding nam echter duidelijk vrij snel af toen Ben jarenlang min of meer verdween. We weten zeker dat hij het geweldig deed met Carol en Susan, maar het kind krijgt papa-problemen.

11 Janice was gewoon op zoek naar liefde

Janice - Vrienden - Koffieshop
Janice - Vrienden - Koffieshop

Als het op Janice aankomt, was haar grootste fout voortdurend betrokken te raken bij Chandler en laten we niet vergeten, Ross. De hele groep was altijd behoorlijk gemeen tegen haar, Chandler was de slechtste, maar ze kwam uiteindelijk als beste uit de bus. Bovendien moest ze op een gegeven moment zelfs Chandlers hart breken.

10 Ross is een vreselijke vriend/vriend/echtgenoot

Ross Geller - Vrienden - Videocamera
Ross Geller - Vrienden - Videocamera

In seizoen 1 hadden we Ross hoger op de lijst gehad. Maar tegen de tijd dat hij met Rachel aan het vechten was over haar, gewoon om een carrière voor zichzelf op te bouwen, had hij de meeste van zijn browniepunten verloren. Natuurlijk weten we diep van binnen dat hij een goede vent is (we hoeven alleen maar de video van het schoolbal te bekijken om dat te bevestigen), maar niet iedereen kan 3 echtscheidingen maken op 30-jarige leeftijd.

9 Frank Jr. maakte een goed leven voor zichzelf tegen echt slechte kansen

Frank Jr. - Vrienden - Phoebe
Frank Jr. - Vrienden - Phoebe

Toen Frank Jr. Phoebe voor het eerst vertelde dat hij en Alice verliefd waren en hoopten op baby's, waren er duidelijk overal rode vlaggen te zien. Maar zelfs met het enorme leeftijdsverschil slaagden ze erin om dingen te laten werken. Natuurlijk zag hij er uitgeput uit tegen de tijd dat hij met zijn drieling langskwam bij Central Perk, maar hij was toch blij.

8 We maken ons geen zorgen dat Richard verder gaat

Richard - Vrienden - Monica
Richard - Vrienden - Monica

Toen Monica en Richard aanvankelijk uit elkaar gingen, was dat natuurlijk triest, maar het was logisch. Ze waren allebei buitengewoon logisch in die beslissing, hoewel we later hoorden dat Richard nooit echt van Monica was weggegaan. Dat gezegd hebbende, nu hij weet dat ze daar gelukkig getrouwd is, weten we zeker dat hij het prima doet met zijn knappe uiterlijk en geld.

7 Emma is de gelukkigste baby van het stel

Emma Geller-Green - Vrienden
Emma Geller-Green - Vrienden

Als de baby's van Chandler en Monica in meer dan een aflevering waren geweest, zouden ze misschien hier bij Emma zijn, maar van wat we te zien kregen, was Emma de best behandelde baby van de groep. Terwijl Ben uiteindelijk werd genegeerd, kreeg Emma de liefde en aandacht die ze nodig had. Plus, je weet dat Rachel haar in de beste kleren had.

6 Mike Hannigan is een schat

Mike Hannigan - Vrienden - Bruiloft - Phoebe
Mike Hannigan - Vrienden - Bruiloft - Phoebe

Eerlijk gezegd klinkt Mike Hannigan zijn helemaal niet zo slecht. Natuurlijk ging hij door een behoorlijk moeilijke scheiding voordat hij Phoebe vond, maar uiteindelijk kwam hij terecht bij zijn soulmate. Bovendien komt hij duidelijk uit een rijke familie en is hij muzikaal getalenteerd. Hij is echt gewoon een geweldige kerel, dus hij heeft deze plek op de lijst verdiend.

5 Zolang je cool bent met schoonmaken, zou Monica zijn geweldig zijn

Monica Geller - Vrienden - Central Perk
Monica Geller - Vrienden - Central Perk

Leven met Monica's OCS is misschien niet voor iedereen weggelegd, maar het lijkt haar prima te lukken. Omdat ze echt geniet van het schoonmaken en organiseren van dingen, denken we dat ze het niet zo erg heeft. Ze is ook een geweldige chef-kok, dus ze mag niet over het hoofd worden gezien als ze de vaardigheden heeft om een partij heerlijke kerstchocolade te bereiden.

4 Joey leeft altijd zijn beste leven

Joey Tribbiani - Vrienden - Pizza eten
Joey Tribbiani - Vrienden - Pizza eten

Het moet goed zijn om Joey te zijn. Hij heeft misschien niet altijd geld of zelfs een baan, maar hij heeft altijd genoeg voor een pizza. Hoewel hij de enige was die bij de finale geen relatie had, maakte het zien van zijn vrienden gelukkig Joey gelukkiger dan wat dan ook. Hij heeft altijd vrede en dit is een eigenschap die velen van ons graag zouden hebben.

3 Er is niemand anders in de wereld zoals Phoebe

Phoebe Buffay - Vrienden - Baby's
Phoebe Buffay - Vrienden - Baby's

Phoebe is een moeilijke beslissing. Hoewel ze een extreem ruige opvoeding heeft meegemaakt, heeft alles wat ze heeft meegemaakt ervoor gezorgd dat ze de verbazingwekkend unieke persoon is geworden als wie we haar hebben leren kennen. Ze is raar, maar verontschuldigt zich niet voor wie ze is. Bovendien is ze geen doorzetter. Phoebe zijn zou zeker leuker zijn dan een ander personage te zijn.

2 Chandler is een kind in hart en nieren, maar heeft zijn leven samen

Chandler Bing - Vrienden - New York shirt
Chandler Bing - Vrienden - New York shirt

Chandler is het beste van twee werelden. Hij is echt een kind in hart en nieren, wat soms zowel schattig als vervelend kan zijn, daar zijn we zeker van. Hij heeft echter ook altijd een betere baan gehad dan de meeste van zijn vrienden en was zelfs slim genoeg om een flinke spaarrekening op te bouwen toen hij begin twintig was. Chandler wint in het leven, duidelijk en simpel.

1 Er is nog nooit een televisiepersonage zo stijlvol geweest als Rachel

Rachel Green - Vrienden - 30e verjaardag
Rachel Green - Vrienden - 30e verjaardag

Onze eerste plaats gaat naar de enige echte Rachel Green! Ze is niet alleen een felle dressoir en een hilarisch personage, maar laten we eens kijken naar enkele harde feiten. Ze had geen baan of levenservaring toen de serie begon, maar ze werkte hard, leerde lessen en creëerde een geweldig leven voor zichzelf. Iedereen zou geluk hebben om Rachel te zijn!

Aanbevolen: