5 Grey's Anatomy-acteurs die zijn ontslagen uit de show (en 10 waarvan we zouden willen dat ze zouden meedoen)

Inhoudsopgave:

5 Grey's Anatomy-acteurs die zijn ontslagen uit de show (en 10 waarvan we zouden willen dat ze zouden meedoen)
5 Grey's Anatomy-acteurs die zijn ontslagen uit de show (en 10 waarvan we zouden willen dat ze zouden meedoen)
Anonim

In de loop der jaren zijn Grey's Anatomy-acteurs komen en gaan. Sommigen stopten omdat ze andere aanbiedingen hadden, anderen hadden rollen die nooit bedoeld waren om langer dan een bepaald aantal afleveringen te duren. Dan zijn er nog die ontslagen zijn. Dat zijn degenen waar we allemaal graag over horen. De sappige waar de acteurs ons proberen te overtuigen dat zij degenen waren die stopten, maar insiders vertellen de roddelbladen dat ze zijn ontslagen.

Hoewel al dat echte drama dat voortkomt uit een dramashow allemaal goed is, brengt het ook iets anders met zich mee dat misschien nog beter is: de roddels over wie hun ontslagen peuken zal vervangen! Grey's fans houden er gewoon van om te speculeren over wie er zal deelnemen aan de show, en wie heeft er geen geheime verlanglijst met acteurs en actrices die ze graag zouden zien bij de cast van hun favoriete show?

15 Ontslagen: Katherine Heigl werd ontslagen uit Grey's Anatomy omdat ze haar nominatie voor een Emmy Award negeerde

Katherine Heigl speelde zes seizoenen de eigenzinnige en lieve Dr. Izzie Stevens in Grey's Anatomy voordat ze de schoen kreeg. Volgens de New York Times trok Heigl haar naam terug van een Emmy Award-nominatie omdat de ster vond dat ze niet genoeg materiaal had gekregen voor het seizoen van de show om de nominatie te rechtvaardigen.

14 Wish zou meedoen: het personage van Charles Michael Davis in Grey's Anatomy heeft onvoltooide zaken

Charles Michael Davis is geen onbekende in Grey's Anatom y aangezien hij voor het negende seizoen deel uitmaakte van de populaire tv-show. Hij speelde de tweevoudige sleazeball, Dr. Jason Myers, die huiselijk geweld pleegde… het zou geweldig zijn om hem terug te hebben als een hervormde man die een campagne tegen huiselijk geweld leidt.

13 Wish zou meedoen: Sarah Rafferty is gecast in een terugkerende rol voor Grey's 16e seizoen

Als je een grote fan van Sarah Rafferty bent zoals wij, moet je op haar passen in dit seizoen van Grey's Anatomy. Haar personage Suzanne zal aan ons worden voorgesteld in de aflevering die op 30 januari wordt uitgezonden. Dit is opwindend nieuws en we twijfelen er niet aan dat Rafferty de juiste kandidaat is om Suzanne tot leven te brengen.

12 Ontslagen: Patrick Dempsey werd afgeschreven omdat hij een affaire had met een personeelslid

Patrick Dempsey was de formidabele, oogvriendelijke Dr. Derek Shepherd, ook bekend als McDreamy, gedurende 11 seizoenen op Grey's Anatomy voordat hij van de show werd gedood. McDreamy's dood sneed diep voor die-hard fans, maar de meesten waren niet geschokt dat hij de boot kreeg - geruchten gingen dat Dempsey een affaire had met een personeelslid.

11 Wish zou meedoen: Aja Naomi King heeft ons verrast in hoe we weg kunnen komen met moord

Grey's Anatomy heeft een groot deel van de meest getalenteerde acteurs uit de industrie in de cast gekregen en het is om die reden dat Aja Naomi King een geweldige toevoeging aan de show zou zijn. Ze gaf een geweldige prestatie in de show, Emily Owens, en verbaasde ons in het juridische drama How To Get Away With Murder.

10 Wish zou meedoen: Rachel Bilson is geen onbekende in medische shows

Rachel Bilson staat erom bekend leuke, eigenzinnige en lieve personages op het scherm te spelen… net zoals ze deed in Hart Of Dixie, waarin ze het titulaire personage van Dr. Zoe Hart speelt. Bilson is geen onbekende in medische shows en zou er goed in passen, Gray Sloan Memorial Hospital zou een dosis eigenzinnigheid kunnen gebruiken die alleen Bilson kan leveren.

9 ontslagen: Isaiah Washington werd ontslagen uit Grey's Anatomy omdat hij naar verluidt een homofoob smet op de set had gebruikt

Isaiah Washington speelde drie seizoenen Dr. Preston Burke in Grey's Anatomy voordat hij werd ontslagen omdat hij zijn voet in zijn mond had gestopt en homofobe smet op de set had gebruikt. Washington verontschuldigde zich in een verklaring en zei gedeeltelijk: Ik heb oprecht spijt van mijn acties en het ongelukkige gebruik van woorden tijdens het recente incident op de set.”

8 Wish zou meedoen: Nathalie Emmanuel zou wat vuur in Grey's Anatomy brengen

Game of Thrones zette Nathalie Emmanuel op de kaart en de ster kroop in de harten van veel mensen. Emmanuel was vrijwel onbekend voordat ze de hoofdrol speelde in de populaire fantasieshow, maar ze behoorde tot enkele van de grootste talenten in de industrie en dat is wat de ster perfect zou maken voor Grey's Anatomy.

7 Wish zou meedoen: Diego Boneta

Diego Boneta speelde in Terminator: Dark Fate uit 2019 en speelt in Monster Hunter, een sciencefictionfilm die in september 2020 wordt uitgebracht. Hij mag dan in de grote competities spelen, maar dat betekent niet dat hij dat kan niet verdubbelen in een of ander Gray Sloan Memorial Hospital-drama. Dat zou ons zeker aan onze stoelen gekluisterd houden.

6 Ontslagen: Brooke Smith werd losgelaten onder onduidelijke omstandigheden

Brooke Smith speelde drie seizoenen lang Dr. Erica Hahn in Grey's Anatomy voordat hij de schoen kreeg onder onduidelijke omstandigheden. Er zijn tegenstrijdige verhalen over de reden waarom Smith werd ontslagen, met geruchten dat leidinggevenden problemen hadden met het karakter van Hahn, maar natuurlijk ontkende Shonda Rhimes, de maker van Grey's Anatomy, deze beschuldigingen.

5 Wish zou meedoen: Justin Baldoni is ongelooflijk getalenteerd en aangenaam voor de ogen

Justin Baldoni speelde de hartenbreker van miljonair Rafael Solano in Jane The Virgin en maakt naam in Hollywood. De ster maakte zijn regiedebuut met de film Five Feet Apart en regisseerde ook de documentaire webserie My Last Days. Baldoni is een gezonde kerel en zou een geweldige dokter zijn voor de show. Hij is ongelooflijk getalenteerd en prettig in de omgang.

4 Wish zou meedoen: Jaimie Alexander zou een geweldige dokter zijn in Grey's Anatomy

Jaimie Alexander staat bekend om het spelen van krachtige vrouwen op het scherm, de mannen te voet aan de grond te krijgen en haar mannetje te staan. Het zou geweldig zijn om haar rol in Grey's Anatomy te hebben, waarin ze overdag een stille mysterieuze dokter speelt en 's nachts muren beklimt om slechteriken te bestrijden. Je moet toegeven, dat zou een spannende plotlijn zijn.

3 ontslagen: Jessica Capshaw's vertrek uit Grey's Anatomy was gebaseerd op de creatieve richting van de show

Jessica Capshaw kwam in het vijfde seizoen bij Grey's Anatomy en de beminnelijke Dr. Arizona Robbin's werd meteen een favoriet bij de fans. Haar vertrek uit de show was onverwacht en leidde tot speculaties dat het te wijten was aan budgettaire factoren, maar volgens Deadline was de beslissing om haar van de show te halen een creatieve.

2 Wish zou meedoen: Joseph Sikora zou zijn Tommy Egan Bad Boy-persona naar Grey's Anatomy brengen

Joseph Sikora speelt de meedogenloze en soms hilarische Tommy Egan in de populaire Starz-serie Power, waar zijn karakter meedogenloos is en hij ook loyaal is aan een fout. Sikora zou een geweldige aanvulling zijn op de cast van Grey's Anatomy. Kun je je de stoute Tommy Egan voorstellen die door de gangen van het Gray Sloan Memorial-ziekenhuis loopt?

1 Wish zou meedoen: Constance Wu zou wat komische verlichting toevoegen aan de soms zware verhaallijnen van de show

Crazy Rich Asians' en Hustlers-ster Constance Wu is er zeker een om op te letten. De ster brengt haar personages altijd tot leven op een manier die alleen zij kan. Net als Rachel Bilson zou Wu's grappige en eigenzinnige karakter wat komische verlichting brengen in de soms zware verhaallijnen van het veelgeprezen medische drama.

Aanbevolen: