15 foto's van Supernatural's Sam en Dean door de jaren heen

Inhoudsopgave:

15 foto's van Supernatural's Sam en Dean door de jaren heen
15 foto's van Supernatural's Sam en Dean door de jaren heen
Anonim

Gerangschikt als de langstlopende show op CW, heeft Supernatural zijn fans gedurende een indrukwekkende 15 seizoenen aan de televisie gekluisterd. Geen enkele andere show op het kanaal komt in de buurt. De show is niet alleen relevant en altijd vermakelijk gebleven, maar heeft ook bijna twee decennia geduurd, wat resulteerde in meer dan 300 afleveringen, een zeldzaamheid in moderne tv-shows. In de ongelooflijke reis van de twee sterren van Supernatural, Sam en Dean Winchester, vloeien er gelach en tranen terwijl de wendingen zich bij elke aflevering ontvouwen.

Door constant geweldige personages te introduceren, betoverende verhaallijnen met een vleugje humor en actie, is de show door de jaren heen verleidelijk relevant gebleven. Het spreekt echter voor zich dat het hart van de show de chemie is tussen de twee sterren van de show, Jared Padalecki en Jensen Ackles. Laten we eens kijken naar hun reis door de jaren heen.

15 Een inleiding tot de Winchesters

Sam en Dean kijken in dezelfde richting
Sam en Dean kijken in dezelfde richting

Hoewel hij in de pilot-aflevering van Supernatural wordt afgebeeld als helemaal macho en mannelijk, wordt het al snel ingewikkeld om Dean te begrijpen die in de aflevering met de titel 'Home' in seizoen 1 tranen huilt terwijl hij zijn vader belt en hem vraagt hoe hij Sam kan beschermen, zijn broer. Hun reünie is het hoofdthema van het eerste seizoen.

14 Een verhaal over Bros Before Monsters

Afbeelding
Afbeelding

Sam en Dean laten zien dat ze er alles aan zullen doen om elkaar te beschermen. In 'Croatoan', een aflevering in het tweede seizoen, wordt Sam aangevallen en lijkt hij besmet, maar Dean verlaat hem niet. In plaats daarvan sluit hij zichzelf op in de kamer, ondanks Sams smeekbede om weg te gaan en zichzelf te redden.

13 Een Prijzige Geelogige Demon Sloop

Afbeelding
Afbeelding

Nadat Sams ziel is weggenomen, sluit Dean, die van verdriet is, een deal met de Crossroad Demon om hem zijn ziel te geven voor Sams opwekking. Deze deal geeft Dean nog maar een jaar te leven en dezelfde hoeveelheid tijd voor Sam om een manier te vinden om dit te voorkomen. Geestverruimende wendingen volgen het hele seizoen.

12 De demonen uit Sam slaan

Afbeelding
Afbeelding

Seizoen vier van de show overtrof zichzelf met de introductie van hemel en engelen, omdat er eerder alleen monsters en demonen waren. We hebben zelfs Sam en Dean voor het eerst volledig zien uithalen. Niet alleen verslechtert hun relatie door Sams verslaving aan demonenbloed, maar hij bevrijdt ook de duivel in de wereld.

11 Vechten tegen de Leviathans tegen obesitas

Afbeelding
Afbeelding

Een ras van een van Gods eerste scheppingen, Leviathans genaamd, die opgesloten zaten in het vagevuur, was in staat om menselijke vaten in seizoen 7 over te nemen. Hun schrikbewind houdt in dat ze menselijk voedsel moeten rijgen, zodat ze te zwaar en zelfgenoegzaam worden. Sam en Dean moeten deze dreiging bestrijden en hun persoonlijke meningsverschillen oplossen.

10 Het Zielloze Sam-syndroom

Afbeelding
Afbeelding

Nadat zijn ziel door Lucifer in een kooi was opgesloten, miste Sam emotie en werd het daardoor koud. We hebben Dean zien worstelen om manieren te vinden om zijn broer te helpen. Het wierp een nieuw licht op de dynamiek van hun relatie toen Dean aan de beurt was om Sam te redden en zijn ziel terug te krijgen.

9 Wat is de deal met de nieuwe broer?

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel geïntroduceerd in seizoen vier van Supernatural, krijgt Adams verhaal veel aandacht in seizoen 5. Dean en Sam hebben hem nooit gekend en moeten aan die relatie werken. De twee broers zijn voorbestemd om schepen te zijn voor de aartsengelen Michael en Lucifer die van plan zijn oorlog te voeren tegen de wereld. De mix van humor en drama is hier perfect.

8 Van goed en kwaad, vampieren en profeten

Afbeelding
Afbeelding

Het achtste seizoen begon traag, met Sam die in en uit flashbacks uit zijn verleden gleed. Dean, aan de andere kant, kwam terug uit het vagevuur met Benny, een vampier, met als doel de poorten van de hel permanent te sluiten. Met de hulp van Kevin, een profeet, vechten de gebroeders Winchester onder andere tegen Crowley in hun zoektocht om de poort te sluiten.

7 Dean en Sam wisselen leugens en klappen uit

Sam en Dean vechtscène
Sam en Dean vechtscène

De gebroeders Winchester hadden het moeilijk in seizoen negen. De twee zaten constant in een web van leugens, naast dat Dean een engel Gadreel toestond het lichaam van zijn broer te gebruiken als een geneesmiddel. De engel was gewond geraakt in de finale van het vorige seizoen. Het was onvermijdelijk dat ze, toen Sam erachter kwam, slaags raakten.

6 Dark Dean doodt om te ventileren

Afbeelding
Afbeelding

Deans tijd als demon was voorbij in het tiende seizoen, maar de effecten van het 'Mark of Cain' zouden hem nog lang achtervolgen en hem veranderen in iets sinisters dan een demon. Zonder zijn woede in bedwang te houden, vermoordt hij op venijnige wijze een kamer vol mensen. Er is ook een speciale 200th middelbare school musical aflevering over Sam en Dean's avonturen.

5 De Winchesters en Gods zus

Afbeelding
Afbeelding

In een interessante wending van gebeurtenissen ziet het derde seizoen de intrede van God (Chuck), 'The Darkness', die Gods zus Amara en Lucifer blijkt te zijn. Sam en Dean proberen niet alleen rampen te voorkomen en familieproblemen aan te pakken, maar moeten deze bovennatuurlijke wezens ook helpen om te gaan met hun oneindige oude conflicten.

4 Britse mannen van brieven krijgen hun oordeel

Afbeelding
Afbeelding

Nadat de Winchesters zijn ontsnapt aan hun Britse ontvoerders, probeert Dean hulp te krijgen voor de gehersenspoelde Mary Winchester, maar in plaats daarvan krijgt hij zelf een therapeutische ervaring. Ondertussen staat Sam tegenover de Britse Men of Letters in hun hoofdkwartier en executeert hun leider ondanks smeekbeden om heroverweging.

3 Het is overleven en vechten tegen het kwaad voor de sterkste

Afbeelding
Afbeelding

Na de dood van hun moeder en Crowley zoeken Dean en Sam naar nieuwe manieren om de apocalyptische wereld te overleven. Ze ontdekken dat Jack krachten heeft en zijn van plan deze te gebruiken om hem te beschermen tegen Asmodeus. Een lange en explosieve reis volgt voor de broers terwijl ze het kwaad bestrijden terwijl Jack zijn eigen demonen bevecht voor de gevolgen van zijn acties.

2 En de God van de Winchesters werd woedend

Afbeelding
Afbeelding

Na een lange zoektocht waarin Sam en Dean Jack proberen te vermoorden, vindt Dean hem eindelijk bij Castiel. God (Chuck) en Dean discussiëren over waarom Hij hen al het werk laat doen zonder te helpen, tot het punt waarop Dean hem probeert te vermoorden, maar dat mislukt. Het maakt hem echter kwaad en zegt: "Welkom bij het einde."

1 De hel is los aan het begin van het einde

Afbeelding
Afbeelding

Sam en Dean moeten de aarde verdedigen nadat de zielen in de hel zijn vrijgelaten om opnieuw te moorden. Ze roepen de hulp in van Castiel en Rowena om het kwaad op afstand te houden. In hun zoektocht om Chuck te vinden en Hem te verslaan, komen ze veel obstakels tegen en maken ze nieuwe bondgenoten in meer adrenaline-gevulde avonturen.

Aanbevolen: