Big Bang Theory: 20 foto's van Amy's transformatie door de jaren heen

Inhoudsopgave:

Big Bang Theory: 20 foto's van Amy's transformatie door de jaren heen
Big Bang Theory: 20 foto's van Amy's transformatie door de jaren heen
Anonim

Laten we beginnen met een klein achtergrondverhaal, zullen we? Amy Farrah Fowler is een van de hoofdrolspelers in de show The Big Bang Theory. Gevonden op een dating-app (maar zoveel meer dan een romantische subplot), werd Amy Farrah Fowler uiteindelijk de partner van Sheldon. We houden zoveel van hun dynamiek, en houden van het feit dat Amy zo goed in de groep is opgegaan. Zelfs als Shamy, de bijnaam van het verliefde stel dat fans aan de Sheldon / Amy-relatie gaven, niet was gelukt, geloven we nog steeds dat ze voor het leven deel zou uitmaken van de vriendengroep. Ze heeft Bernadette en Penny tenslotte zoveel geleerd! Om nog maar te zwijgen over het feit dat Bernadette en Penny haar ook zoveel hebben geleerd.

Het enige dat ze haar niet konden leren? Stijl. We hebben de serie bekeken en de mode-highlights (en flops) van Amy Farrah Fowler gevonden. Maak je klaar voor deze modetransformatie; het is een grote!

20 We moeten bij het begin beginnen

Afbeelding
Afbeelding

Ok, we weten dat dit modevoorbeeld niet uit het seizoen komt waarin Amy voor het eerst verschijnt. Het is echter een geweldig voorbeeld van de stijl die ze heeft: rare mixen van kleuren, zeer praktische stoffen, veel patronen en een grote glimlach. De grijns is in, en Amy Farrah Fowler weet dat. Waren de outfits maar beter!

19 Like, het allereerste begin, helemaal terug in seizoen 3

Afbeelding
Afbeelding

Ja, degenen onder ons die superfans zijn, weten dat ze pas in seizoen drie verscheen. Op dat moment was het vrij duidelijk wat de rol van haar personage in de show zou zijn. Waarom zou ze zich niet net zo wild kleden als hij, als een folie voor Sheldon en zijn uiteindelijke romantische interesse? Deze gestreepte trui zette de toon voor veel van haar toekomstige outfits in dit seizoen.

18 De patronen waren overal

Afbeelding
Afbeelding

Zie je? Patronen! Steeds meer patronen. Het is bijna alsof ze naar de winkel ging en hetzelfde shirt kocht in elk patroon dat ze hadden. Maar maak je geen zorgen, er is hier ook wat variatie. De kleur van haar rokken zou elke aflevering veranderen. Maar voordat je opgelucht ademha alt, moeten we erop wijzen dat ze nooit overeenkwamen. ooit.

17 Zoals die gestreepte vesten

Afbeelding
Afbeelding

Over steeds meer patronen gesproken, we moeten er ook op wijzen dat er steeds meer strepen zijn. Dat idee dat ze misschien net naar de winkel ging en dezelfde knoop in een ander patroon kocht? Ja, dat deed ze zeker ook voor die gestreepte truien. En ze waren niet altijd een geweldige kleurencombinatie.

16 Ze had een of twee symbolische fancy outfits

Afbeelding
Afbeelding

Vergis je niet, het waren niet allemaal ondoorzichtige panty's en gestreepte vesten. Amy Farrah Fowler weet helemaal hoe ze zich moet kleden. Als "verkleden" betekent dat je het beste van je moeder op zondag moet aantrekken en een corsage in senior prom-stijl aan je pols moet bevestigen. Ze ziet er heel lief uit, maar het is niet bepaald de sfeer die we zouden kiezen om uit te gaan.

15 Maar zelfs in seizoen 6 waren de outfits vrijwel hetzelfde

Afbeelding
Afbeelding

Na drie seizoenen in de show te zijn geweest, zou je denken dat er een kleine aanpassing in haar stijl zou zijn, toch? Sommige levensgebeurtenissen zijn gebeurd, ze komt dichterbij met de vriendengroep. Helaas lijkt het erop dat de modeverschuiving niet echt plaatsvindt. Die gestreepte vesten zijn tenminste weg.

14 Met uitzondering van één of twee variaties op het thema

Afbeelding
Afbeelding

We hebben duidelijk te snel gesproken. Die gestreepte vesten zullen pas verdwijnen als we ze zelf naar de vuilcontainer hebben gebracht. Ze zijn slechts de belichaming van de slechte mode-keuzes uit het midden van de jaren 2000. Hoewel, in ieder geval seizoen zes ons liet zien dat ze kleuren redelijk goed kon matchen. De in-your-face-heid van de patronen is eindelijk ook gekalmeerd!

13 Wanhoopte Amy over haar kleerkast in seizoen 7, of Sheldons besluiteloosheid?

Afbeelding
Afbeelding

Onderzoekende geesten willen weten! Was ze echt aan het wanhopen over hoe lang Sheldon erover deed om te beslissen, of denkt ze eigenlijk aan hoe ongemakkelijk ze zich voelt in die bruinbruine toon? Aan de positieve kant, seizoen zeven is het seizoen waarin Amy echt begon aan een betere stijl. Ja, we suggereren dat sweatervesten een "betere stijl" zijn.

12 Onnodig te zeggen dat we een stijlthema voelen

Afbeelding
Afbeelding

Zoals, begrijp ons niet verkeerd, sweatervesten zijn nooit een goede keuze. We zouden ze echter niet elke dag willen dragen, en we zouden ze zeker niet dragen om een van de praktische redenen waarom mensen normaal gesproken truien dragen. Of, zoals, in het openbaar. Maar Amy Farrah Fowler laat ze er zeker goed uitzien!

11 Het is bijna alsof ze niets anders bezat

Afbeelding
Afbeelding

Aan de ene kant hebben we niet per se een hekel aan deze outfit of stijl van outfit. Aan de andere kant zouden we er echter alles aan doen om die sweatervesten te nemen en er een meer praktische deken van te maken om gezellig bij het vuur te zitten. Niemand heeft een trui zonder mouwen nodig, maar het lijkt alsof Amy deze bijna uitsluitend bezit.

10 Behalve de vakantie Ascott, natuurlijk

Afbeelding
Afbeelding

De enige toevoeging die we op dat vorige punt willen maken, is deze vakantie-ascott. Het is als een nektrui, wat waarschijnlijk een deel van de reden is dat Amy het in de eerste plaats bezit. Dit is een van de weinige keren dat we haar zien accessoriseren met iets dat niet praktisch is, aangetrokken door de pluizige, gegolfde kenmerken!

9 And That Token Garderobejurk

Afbeelding
Afbeelding

Het is in een paar verschillende seizoenen verschenen, maar meestal in de tweede helft van de serie. Verheug u allen: Amy Farrah Fowler heeft wel iets in haar kast dat haar uiterlijk kan veranderen! Helaas kan het gemakkelijk worden aangezien voor een andere vest/rok-combinatie. Hé, we zullen niet klagen. De kleur van deze jurk staat haar in ieder geval goed.

8 We geven toe, ze ziet er niet misplaatst uit bij de andere dames

Afbeelding
Afbeelding

Penny draagt overhemden met felle patronen en Bernadette houdt van een goed vest. Is dit een teken dat Amy Farrah Fowler al die tijd bij hen moest passen? Als het mode-liefdeskind tussen hen twee, is het logisch dat ze er niet misplaatst uitziet. Om nog maar te zwijgen over de overeenkomsten in het kleurenpalet ertussen! Wauw!

7 Seizoen 10 zag haar wat meer zelfvertrouwen krijgen

Afbeelding
Afbeelding

Seizoen 10 was zeker het seizoen van Amy. We begonnen haar niet alleen tot haar recht te zien komen in termen van emotionele dynamiek en opkomen voor wat ze wil, maar ze is ook echt volwassen geworden in stijl. De heldere voorverkiezingen en zwakke pastelkleuren werden vervangen door rijke edelsteentinten en meer volwassen truien.

6 En corduroy vesten! Wauw

Afbeelding
Afbeelding

Het is niet goed, maar het is in ieder geval niet slecht seizoen vier. Haar stijl in dit seizoen is duidelijk Amy. We kunnen niet echt een betere manier bedenken om het anders dan dat te beschrijven. Niemand anders kan een corduroy vest zo rocken als zij, dus waarom zou je het niet veranderen in een geheel gebruinde outfit? Fantastisch.

5 Maar er was een beetje meer fashion-forward styling

Afbeelding
Afbeelding

We hebben allemaal dat ene stuk in onze kasten dat een beetje misplaatst lijkt, maar niet per se niet past bij onze persoonlijke stijl. Deze jurk zou, als hij aan een hanger in de winkel hing, misschien niet het eerste zijn waar we Amy Farrah Fowler in zouden stoppen. Het patroon en het kleurenpalet passen echter helemaal, en het is een geweldige fashion-forward stijl voor haar.

4 Her en Sheldon kwamen het grootste deel van seizoen 11 overeen

Afbeelding
Afbeelding

Het is net als die paren in de voorsteden die we midden in de zomer samen hun gazon zien maaien: ze winkelen duidelijk in dezelfde winkel voor dezelfde soort items en passen daardoor per ongeluk bij elkaar. Deze twee schatjes kleedden zich het grootste deel van seizoen elf zo, wat misschien een deel van de reden is dat ze er zo schattig uitzagen samen.

3 Seizoen 12 zag haar terugglijden in die sweatervesten

Afbeelding
Afbeelding

En we bedoelen ook niet die mooie met juwelen getinte exemplaren. Dit was een seizoen vol met iets luidere shirts en duidelijke sweatervest-actie. Op dit moment is het moeilijk om te zien waar er enige vorm van stijlverandering was. Zelfs haar haar en bril zijn gedurende haar hele karakterboog hetzelfde gebleven!

2 Hoewel haar kleurenpalet een beetje rustiger was

Afbeelding
Afbeelding

Het enige deel hiervan dat we zullen toegeven, is het feit dat haar kleurenpalet aanzienlijk is verschoven ten opzichte van de dagen van neongele strepen. De vesten waar we in seizoen drie zo'n hekel aan hadden, zijn sindsdien niet meer gezien. In plaats daarvan zien we deze iets meer volwassen versie, een degelijke trui en (bijna) bijpassend shirt eronder.

1 Maak je geen zorgen: ze gloeide uiteindelijk op

Afbeelding
Afbeelding

Eindelijk hebben we Amy's definitieve vorm: haar mooie, goed in elkaar gezette stijl die werd bijgestaan door Raj. We vinden persoonlijk dat ze er geweldig uitziet en waarderen deze plotwending die ze haar hebben gegeven erg. TVLine legt uit dat ze een diversificatie wilden laten zien in het belang van Amy, wat we waarderen. Wie zegt dat ze niet slim EN mooi kan zijn, toch?

Aanbevolen: