Big Bang Theory: 20 foto's van Penny's transformatie door de jaren heen

Inhoudsopgave:

Big Bang Theory: 20 foto's van Penny's transformatie door de jaren heen
Big Bang Theory: 20 foto's van Penny's transformatie door de jaren heen
Anonim

De oerkn altheorie is aan de gang sinds 2006. Voor sommigen van ons daarbuiten leek het precies op het punt dat we oud genoeg waren om sitcoms te kijken (behalve Boy Meets World, Fresh Prince en andere tiener- gerichte shows). Dit maakt het behoorlijk baanbrekend in veel van ons leven. We houden persoonlijk van het feit dat het buiten de sfeer van typische sitcoms leek.

In plaats van ons te concentreren op dezelfde oude familiedingen, ontmoetten we een groep intelligente jonge volwassenen en hun ongelukken en dwaasheden. Hoe te communiceren, groeien en (natuurlijk) omgaan met meisjes zijn allemaal kenmerken van de show. Een van die centrale thema's draaide rond Penny, de hilarische buurman en acteur in spe. Haar karakter veranderde heel snel van mooi meisje in welbespraakte vrouw, en die transformatie komt volledig door de seizoenen heen.

20 Seizoen één Kaley was een lust voor het oog

Afbeelding
Afbeelding

En de acteur die deze acteur in wording speelt in de show? Niemand minder dan de inmiddels beroemde Kaley Cuoco. Haar blonde haar, prachtige glimlach en komische timing maakten haar de perfecte tegenhanger van de al te intelligente en hyperonhandige capriolen van Leonard en Sheldon, helemaal terug sinds het eerste noodlottige seizoen!

19 Haar haar is tenminste beter geworden in seizoen twee

Afbeelding
Afbeelding

Sinds het begin van de jaren 2000, zoals IMDb ons eraan herinnert, is het redelijk om een beetje wenkbrauwverhoging te verwachten als het gaat om de stijlen die we zien. Het meest iconisch zijn die kapsels uit de vroege jaren 2000 waar arme Kaley uiteindelijk het slachtoffer van werd. Voorbeeld: deze platte krullen die in veel afleveringen voorkwamen.

18 Nou… Soms

Afbeelding
Afbeelding

Het andere iconische kapsel uit de jaren 2000 dat Kaley vaak leek te dragen in die eerste paar seizoenen? Het op Friends geïnspireerde broodje, dat niet zomaar een broodje was. Oh nee. Dit was een knotje met persoonlijkheid, wat een mooi woord is voor "highly made messiness". Deze kleine haarhalo was Penny's "relaxte" look, die in latere seizoenen snel verdween.

17 Seizoen drie gaf ons een nog grotere explosie uit het verleden

Afbeelding
Afbeelding

Tegen seizoen drie was de show opgezet en het leek erop dat het nog een tijdje zou duren. Het bevatte niet alleen een upgrade in stijlen (misschien omdat hun budget begon te groeien), maar het gaf ons ook meer plezier uit Penny's verleden. Het meest opvallend is deze blik uit haar jonge volwassen jaren. We herinneren ons dat we dat haar ook wiegen, en we hebben er spijt van.

16 Maar ze groeide ook veel op

Afbeelding
Afbeelding

Kijk, dit is wat we bedoelen met opgroeien. Haar stijl is veel gepolijster geworden dan de elastische overhemden met bloemenpatroon en lage rijjeans waar Penny de eerste twee seizoenen bijna altijd in was. Seizoen drie liet ons zien dat ze wat meer volwassen outfits had en begon te veranderen in kapsels die iets meer bij haar pasten.

15 We hebben nog meer van haar persoonlijkheid gekregen in seizoen vier

Afbeelding
Afbeelding

Lang haar Penny was absoluut onze favoriet. Iconisch in haar vrijetijdskleding, haar felle kleuren behouden en zich nog meer op zichzelf gevestigd, was Penny dit seizoen het begin van de ontwikkeling van het personage van "buurmeisje" tot "volledig gevormde volwassene die een vriendschap aangaat met haar buren". Eerlijk gezegd, we zijn er voor.

14 En nog meer schattige kapsels

Afbeelding
Afbeelding

We willen echter duidelijk zijn: seizoen 4 bevond zich nog in die onhandig gestileerde fase van de jaren 2000/2010. Het haar was schattig, maar de kleding was nog steeds aan het verdwijnen uit de stretchjersey en bloemenpatronen. We zien een beetje subtiliteit in haar stijl, maar ze is nog steeds de eigenzinnige Penny die we kennen en waar we van houden!

13 Seizoen zes gaf ons een nieuw patroon voor Penny in elke aflevering

Afbeelding
Afbeelding

Is dat Britney Spears? Nee! Het zijn gewoon Penny en haar vriendin Amy, die niet meer tegengesteld kunnen zijn in het stijlspectrum. Penny's uitstekende stijl wordt hier echt benadrukt. De lage rijjeans is (gelukkig) verdwenen en ze begint outfits te dragen die bij haar passen. Om nog maar te zwijgen over haar weelderige popsterhaar!

12 Terwijl Seven haar interesse zag krijgen in de meer cerebrale dingen

Afbeelding
Afbeelding

Blazers, zachte golven en donkere kleurenpaletten voor haar stijl begonnen hier echt te verschijnen. Persoonlijk vinden we seizoen zeven Penny het beste. Ze was niet zo gepolijst en samengesteld als haar latere seizoenen, maar ze was niet zo jong en wild als haar vroege seizoenen. Dit was een mooie middenweg in Penny's volwassenheid waar we hier helemaal voor zijn.

11 Grapje! Ze is nog steeds dezelfde oude cent

Afbeelding
Afbeelding

Maar hey, rode broeken en bloemrijke tops kunnen nog steeds als volwassen worden beschouwd, toch? Dit leuke ensemble was een goede weergave van alles waar Penny voor stond: onschuld, creativiteit, gepassioneerde individualiteit en wat kleur brengen in het leven van Leonard en Sheldon. Ze is een geweldig karakter, en op de een of andere manier laat deze stijl dat zelfs meer zien dan de vorige.

10 Toen gebeurde de Big Chop

Afbeelding
Afbeelding

Het lijkt erop dat veel sterren de sprong gewaagd hebben om tegelijkertijd kort haar te krijgen. Kaley Cuoco was een van de eersten als het geheugen dient, en ze bracht het op grote schaal naar de tv-schermen. Ze lijkt niet alleen meer vertrouwen te hebben in dit seizoen, maar het korte haar maakte haar veel pittiger dan onschuldig. We hebben er zin in.

9 Het uitgroeien was een proces…

Afbeelding
Afbeelding

En onvermijdelijk eindigt de korte haarfase. Het is geweldig voor een maand of twee, maar dan begint het uit te groeien. Het kan lastig zijn om van een pixie terug te gaan naar lang haar (wat het traject is dat Penny/Kaley volgde). Er waren zeker wat groeipijnen bij deze uitgroei, maar over het algemeen zag ze er nog steeds schattig uit.

8 Maar wel een hele leuke

Afbeelding
Afbeelding

Zie je? Hoe schattig is deze stijl? Van het overhemd met knoopsluiting (met een kenmerkend Penny-patroon) tot het perfecte zijstuk, deze versie van Penny komt het dichtst bij onze eigen persoonlijke stijl. Misschien dat we er daarom een voorliefde voor hebben. Objectief gezien was het een beetje een afwijking in vergelijking met de rest van haar uiterlijk, maar niet onwelkom.

7 Uiteindelijk was het genoeg om terug te trekken

Afbeelding
Afbeelding

Eindelijk de fase van een uitgroei van kort haar waar iedereen blij mee is. Niet alleen begint de stijl veelzijdiger te worden, maar de looks kunnen ook meer gedefinieerd worden. Het is echter zeker moeilijker om kort haar zijn vorm/definitie voor een lange periode te laten behouden. Deze fase gaf ons Penny casual, mede dankzij het ruige haar.

6 En toen was die casual stijl alles wat we zagen

Afbeelding
Afbeelding

Maar niet op een slechte manier. Alleen op die manier "Ik ben het zat om met de onhandigheid van deze nerdy jongens om te gaan". Ze werd zeker een beetje sarcastischer in deze latere seizoenen. Misschien is dat gewoon een natuurlijk onderdeel van opgroeien, of misschien is het de manier waarop de schrijvers haar zagen gaan om de meeste interesse te wekken. Hoe dan ook, we zaten een tijdje vast aan casual Penny.

5 Seizoen 10 was een en al stijl, de hele tijd

Afbeelding
Afbeelding

Een frisse witte kraag, casual truien en glad achterover gekamd haar: dit was het soort stijl dat Penny definieerde in seizoen tien, en we zijn er helemaal weg van. Ze is hier helemaal opgegroeid, hoewel het zeker een beetje een afwijking is van het personage zoals ze aanvankelijk begon. De look is clean en chic, wat er zeker goed uitziet op tv!

4 Serieus, kunnen we zeggen 'Glow Up'?

Afbeelding
Afbeelding

Weet je nog dat we het in de vroege seizoenen hadden over haar popsterhaar? Ze gloeide daar enorm van op en wiegde het haar van filmsterren voor een groot deel van de laatste seizoenen. In combinatie met een klassieke blauwe spijkerbroek en zwarte shirts betekent dat ze stijl uittrok zonder zelfs maar te proberen. Zelfs haar make-up leek hier een beetje meer gepolijst te worden.

3 Ze vestigde zich echt in haar stijl in de meest recente seizoenen

Afbeelding
Afbeelding

Ze is echter nog steeds de goede oude Penny, met haar leuke shirts en felle kleuren. De rommelige paardenstaart was misschien een kenmerkende look in de vroege seizoenen, maar haar en make-up hebben zelfs een manier gevonden om die iconische stijl een glans te geven. Een goed voorbeeld, deze outfit belichaming van Penny. Opgegroeid maar nog steeds helemaal haar.

2 En zelfs terug naar een oudere stijl

Afbeelding
Afbeelding

Space buns (of messy buns) werden een paar keer gezien op Penny, maar deze seizoenen waren degenen die ons echt lieten zien dat ze haar oude stijlen kon rocken, zelfs met de nieuwe, gepolijste Penny. Al met al komt ze gewoon over als een gewone vrouw. Wel met een wat eigenzinnige stijl. Hoewel we de vreemdste drang krijgen om staartjes te proberen…

1 Penny groeide helemaal op

Afbeelding
Afbeelding

Al met al groeide Penny van het gretige buurmeisje met een wild verleden tot een fantastische vrouw. Haar stijl is volwassen maar niet verlegen; ze rockt nog steeds de gedurfde kleuren en patronen, en haar uiterlijk werd mooier naarmate de tijd verstreek. Als opgroeien zo hoort te zijn, kunnen we niet wachten op seizoen twaalf van ons leven.

Aanbevolen: