15 Ondergewaardeerde Grey's Anatomy-verhaallijnen waarvan we zouden willen dat we er meer van hadden

Inhoudsopgave:

15 Ondergewaardeerde Grey's Anatomy-verhaallijnen waarvan we zouden willen dat we er meer van hadden
15 Ondergewaardeerde Grey's Anatomy-verhaallijnen waarvan we zouden willen dat we er meer van hadden
Anonim

Elke fan heeft zijn eigen mening over de beste en slechtste verhaallijnen in een favoriete show, maar de kans is groot dat we allemaal Grey's Anatomy hebben gezien en wensten dat de schrijvers andere creatieve keuzes hadden gemaakt. We houden van de show en we zullen altijd dankbaar zijn voor de ontroerende en dramatische momenten die in de loop der jaren hebben plaatsgevonden… maar we kunnen niet ontkennen dat sommige verhaallijnen verlengd hadden moeten worden.

Soms duurt de verhaallijn van een Grey niet erg lang, maar dat vinden we goed, want het beweegt de show voort en we zijn benieuwd wat er daarna gebeurt. Andere keren wensten we dat deze ondergewaardeerde momenten waren uitgerekt omdat we er zo van genoten.

Blijf lezen om een aantal verhaallijnen van ons favoriete medische drama te vinden die beslist veel langer hadden moeten duren.

15 Leren over Jacksons vader was erg ontroerend, het zou cool zijn geweest om dat vol te houden

jackson op greys anatomy
jackson op greys anatomy

Jackson en April gingen naar Montana in de aflevering "Wie is hij (en wat is hij voor jou) van seizoen 13?" Fans konden meer te weten komen over de vader van Jackson, en het was super ontroerend.

Het zou geweldig zijn geweest als dit een verhaallijn was geweest of op zijn minst een paar afleveringen.

14 Na alles wat ze hadden meegemaakt, hadden Owen en Teddy meer tijd samen in Duitsland moeten krijgen

owen teddy greys anatomy
owen teddy greys anatomy

Het kan super spannend zijn wanneer een aflevering van een favoriete tv-serie zich op een andere locatie afspeelt, en we vonden het geweldig om Owen Teddy in Duitsland te zien bezoeken.

We zouden willen dat ze meer tijd samen in Duitsland hadden gekregen na alles wat ze hadden meegemaakt. Dit had een langere verhaallijn kunnen zijn omdat er zoveel emoties waren.

13 Matthew en April hadden de eerste keer bij elkaar moeten blijven

april matthew greys anatomy
april matthew greys anatomy

Buzzfeed vermeldt dat April en Matthew eigenlijk goed samen waren. Een fan vertelde de website: "Ze deelden dezelfde overtuigingen, respecteerden elkaar en waren gewoon goed samen."

We zijn het hier volledig mee eens en we denken dat Jackson en April, hoewel ze soms een schattig stel zijn, te veel drama en bagage hebben.

12 De 'Golden Hour'-aflevering is een onderschatte klassieker van Grey

meredith greys anatomy
meredith greys anatomy

Sommige fans van Grey's Anatomy gingen naar Reddit om te zeggen dat niemand echt praat over de aflevering 'Golden Hour'.

Dit is absoluut een onderschatte klassieker omdat Meredith probeert te laten zien dat ze chef kan zijn, en ze leidt de E. R. Maar waarom zou dit niet langer dan een aflevering kunnen duren? Dit zou fascinerend zijn geweest.

11 De Bailey/Ben/Eli-driehoek had langer en dramatischer kunnen zijn

grijze anatomie
grijze anatomie

E Online vermeldt de liefdesdriehoek tussen Miranda Bailey, Eli en Ben. Natuurlijk weten we dat Bailey en Ben samen eindigden, maar we vonden het geweldig om te zien hoe dit drama zich ontvouwde.

De liefdesdriehoek had veel langer kunnen zijn… en veel dramatischer. Dit is tenslotte Grey's Anatomy. Het had meerdere afleveringen kunnen duren en we zouden er voor zijn geweest.

10 Stephanie en Kyle verdienden meer tijd (en afleveringen) samen

grijze anatomie
grijze anatomie

Het was super lief en emotioneel om Stephanie en Kyle verliefd te zien worden. En toch, aangezien hij een patiënt was, was het zo snel voorbij.

Deze twee personages verdienden veel meer tijd samen, en we zouden willen dat hun liefdesverhaal nog een paar afleveringen had gekregen. Er was veel dat onderzocht had kunnen worden.

9 De muzikale aflevering was verrassend goed, ze zouden dit opnieuw moeten proberen

sara ramirez op greys anatomy
sara ramirez op greys anatomy

Een fan vertelde Buzzfeed dat de muzikale aflevering van de show, "Song Beneath the Song" van het zevende seizoen goed was… en daar zijn we het mee eens.

Het was natuurlijk een verrassing, want dit soort formaat werkt niet altijd, maar we hebben ervan genoten. Soms hebben we wat luchtig plezier nodig in Grey's Anatomy. We zouden graag meer muzikale afleveringen willen.

8 Cristina en George kregen bijna niet genoeg schermtijd samen

cristina george greys anatomy
cristina george greys anatomy

Een fan bracht op Reddit naar voren dat Cristina en George samen meer schermtijd hadden moeten hebben. Dat vinden wij ook, want ze waren zo schattig.

Ze zeiden: "Ik denk echt dat Cristina en George een geweldige dynamiek hadden (vooral dat seizoen) en het zou leuk geweest zijn om die relatie nog meer onderzocht te zien."

7 Meredith sluit dingen te snel af met Will Thorpe

wil op greys anatomy
wil op greys anatomy

Meredith sluit de zaken veel te snel af met Will Thorpe. We zouden willen dat deze verhaallijn langer had geduurd.

In plaats van dit personage met verschillende liefdesbelangen (of potentiële) gedurende een paar seizoenen te zien, zou het beter zijn geweest als ze had geprobeerd om bij één persoon te zijn. Dit zou zoveel meer ontroerend zijn geweest.

6 Maggie's verhaallijn met haar moeder was erg emotioneel en had langer uitgerekt kunnen worden

maggie greys anatomy
maggie greys anatomy

Maggie is een geweldig personage in Grey's Anatomy en ze verdient tonnen verhaallijnen.

We waren erg emotioneel bij het kijken naar haar verhaallijn met haar moeder, die overlijdt in de aflevering "Be Still, My Soul" van seizoen 13. Dit had zeker langer kunnen worden uitgerekt en we zouden willen dat het zo was geweest.

5 We zijn er voor DeLuca en Meredith. WIJ WILLEN MEER

Greys Anatomy Meredith Deluca
Greys Anatomy Meredith Deluca

We zijn er helemaal voor Meredith en DeLuca, en we hopen op meer van dit.

Zoals een fan tegen Buzzfeed zei: "Het is amper een seizoen geleden en ik mag Meredith en DeLuca nu al meer dan Meredith en Derek. DeLuca laat Meredith zichzelf zijn zonder te proberen haar te veranderen of haar minder te laten voelen."

4 We waren grote fans van Heather en de show ging te kort over haar dood

heather greys anatomie
heather greys anatomie

Heather stierf in de aflevering "I Want You With Me" van seizoen 10 en we denken dat ze een van de liefste en meest schattige stagiaires was.

De serie besteedde niet echt genoeg aandacht aan haar overlijden, en we zouden willen dat als ze had moeten gaan, er een boog van twee afleveringen had kunnen zijn. Misschien had ze op een andere manier kunnen overlijden, want het was te willekeurig voor haar om te overlijden vanwege de generatorproblemen van het ziekenhuis.

3 Als Ben moet stoppen met werken in het ziekenhuis, belast het zijn huwelijk en we wilden meer

greys anatomy vestingmuur
greys anatomy vestingmuur

Ben en Bailey zijn een lief stel dat moeilijke tijden heeft gehad. Als hij moet stoppen met werken in het ziekenhuis, komt zijn huwelijk onder druk te staan, en dit was zo interessant om te zien, aangezien Bailey zo'n sterke, onafhankelijke persoon is. We wilden zeker meer van deze verhaallijn, dat is zeker.

2 De show zou de luiers opnieuw moeten bezoeken tijdens lange operaties, want dit was hilarisch

lexie op greys anatomy
lexie op greys anatomy

Reddit brengt naar voren hoe geweldig het was om te zien hoe Lexie een luier droeg tijdens een lange operatie.

De show zou dit stuk zeker opnieuw moeten bezoeken, want het was hilarisch, en dit soort show kan altijd meer grappige momenten gebruiken. Wat als DeLuca een luier droeg? We kunnen ons voorstellen hoe geweldig dit zou zijn.

1 Amelia en Owen hadden langer moeten daten voordat hun overhaaste huwelijk alles verpestte

greys anatomy amelia trouwdag
greys anatomy amelia trouwdag

We herinneren ons allemaal toen Amelia en Owen trouwden in de aflevering "Family Affair" van seizoen 12 en we herinneren ons allemaal hoe rommelig hun korte huwelijk uiteindelijk was.

Deze twee personages hadden langer met elkaar moeten uitgaan voordat hun haastige huwelijk alles in de war bracht. Owen wilde een baby en Amelia worstelde daarmee, en het was interessant.

Aanbevolen: