15 Grey's Anatomy-personages waarvan we zouden willen dat ze terug zouden komen

Inhoudsopgave:

15 Grey's Anatomy-personages waarvan we zouden willen dat ze terug zouden komen
15 Grey's Anatomy-personages waarvan we zouden willen dat ze terug zouden komen
Anonim

Al 16 jaar trekt Grey's Anatomy ons naar het hart. In de loop van de serie hebben we afscheid moeten nemen van bijna elk hoofdpersonage dat ooit werd geïntroduceerd. Natuurlijk hangt Meredith Gray daar nog steeds, maar op dit moment weten we niet eens hoe lang ze het nog volhoudt. Shonda Rhimes heeft zelf gezegd dat de show pas zal eindigen als Ellen Pompeo (Meredith Grey) er genoeg van heeft, dus ze zal echt ons laatste afscheid zijn.

In het artikel van vandaag kijken we terug op 15 karakters die we onderweg zijn kwijtgeraakt, maar die we nog steeds graag terug zouden zien komen. Het is duidelijk dat het fysiek niet mogelijk is voor een paar van deze personages om terug te keren, hoewel er een paar zijn die nog steeds in de fictieve wereld van Seattle Grace leven. We raden aan om wat tissues klaar te leggen voordat je aan deze begint…

15 Hoe zijn we verder gegaan nadat Cristina was vertrokken?

Hoe verdrietig het overlijden van Derek Shepherd ook was, het was nog steeds niet zo erg als afscheid moeten nemen van Cristina Yang. Hoewel haar personage nog springlevend is, is ze sinds seizoen 11 niet meer gezien. Haar personage was niet alleen de beste vriend van Meredith, maar het leven en de ziel van de serie. We kunnen alleen maar zeggen dat ze maar beter in de buurt kan zijn voor de finale…

14 Mary Portman hoefde niet te sterven

Mary Portman, gespeeld door Mandy Moore, was de favoriete patiënt van Miranda Bailey. Ze was lief, grappig en overal gewoon een aardig persoon. Ze was bij Miranda tijdens de opnames in het ziekenhuis, waardoor ze nog hechter werden. Een paar afleveringen later stierf ze echter vanwege complicaties van een operatie. Na zoveel te hebben overleefd, had ze niet zo naar buiten moeten gaan…

13 We kunnen nu allemaal wel een beetje McDreamy gebruiken

Het is waar dat Derek Shepherd er tijdens zijn laatste seizoen niet veel was, maar hem zien gaan was nog steeds buitengewoon moeilijk. Hoe blij we ook zijn dat hij als een held naar buiten is gegaan, we kunnen het nog steeds niet helpen, maar we wensen dat hij er nog een paar seizoenen had kunnen zijn. Hij heeft zelfs zijn derde kind nooit mogen ontmoeten…

12 Virginia Dixon is precies wat de show mist

Virginia Dixon was nooit een hoofdpersoon, maar fans die al vanaf het begin kijken, zullen haar zeker herinneren. Ze werd een paar keer door het ziekenhuis het hof gemaakt toen ze een nieuw hoofd Cardio nodig hadden, hoewel haar Asperger-syndroom het moeilijk maakte voor het personeel om contact met haar op te nemen. Haar nu terugbrengen zou episch zijn!

11 april Kepner ging niet erg ver…

April Kepner is een geliefd personage dat heel gemakkelijk een comeback zou kunnen maken. Haar personage werd uit de show geschreven vlak nadat ze met Matthew Taylor trouwde. Het was vreemd, simpelweg omdat ze tot op dat moment zoveel geweldige verhaallijnen kreeg. Voor zover we weten, wonen de Taylors nog steeds in Seattle, dus niets is uitgesloten…

10 De show was beter met George O'Malley

Er is geen Grey's Anatomy-fan die George O'Malley niet graag weer door de gangen van Seattle Grace zou zien lopen. Hoewel er behoorlijk krachtige magie voor nodig zou zijn om hem op dit punt terug te brengen, doen we alleen al het zien van zijn foto ons de goede oude tijd herinneren toen onze oorspronkelijke stagiairgroep nog intact was.

9 De verhalen van Craig Thomas worden vandaag nog steeds gemist

Tijdens de tijd dat Cristina Seattle Grace verliet om voor Mayo Clinic te werken, was Craig Thomas haar mentor. Hoewel dit niet ieders favoriete seizoen was, was Craig Thomas een welkome aanvulling. Hij had zoveel kennis om door te geven en we hadden hem graag zien vergezellen met Cristina terug naar Seattle.

8 De kleine mensen van Seattle hebben Arizona Robbins nodig

Deze verklaring is vooral waar geworden nu we weten dat Alex Karev niet zal terugkeren naar de serie. Hoewel Arizona Robbins de kindergeneeskunde verliet om als prenatale chirurg te gaan werken, kun je er nog steeds van uitgaan dat ze de vaardigheden heeft om de zieke kinderen van Seattle te helpen. Misschien zal het ziekenhuis, nu Karev weg is, op zoek gaan naar een bekend gezicht om zijn plek in te vullen…?

7 Dylan Young heeft ons door onze eerste tragedie gesproken

Dylan Young was technisch gezien maar in één aflevering (behalve die keer dat hij terugkeerde als een geest). Hij was de kapitein van de explosievenopruimingsdienst en de reden dat Meredith het hele "bom in een lichaamsholte"-probleem overleefde. Als hij het had overleefd, hadden we hem graag weer zien opduiken als er een echt noodgeval was.

6 Ellis Gray was een vreselijke moeder, maar een uitstekend karakter

Meredith is onze ster, maar zonder Ellis zou er geen Grey's Anatomy zijn. Het zijn de littekens die Ellis op haar dochter achterliet, die haar zo'n meeslepend hoofdpersonage hebben gemaakt. Hoewel het voor Meredith zeker gemakkelijker is geweest sinds het overlijden van Ellis, zouden we haar nog steeds graag weer zien.

5 Callie Torres verdient een beter afscheid

Het was niet alleen triest om te zien hoe Callie Torres de show verliet, het was razend vanwege de manier waarop ze wegging. We hebben altijd geweten dat Callie met haar hart denkt, maar haar familie, vrienden en baan in de steek laten om Penny Blake te volgen?! Onaanvaardbaar! Hopelijk kan ze ooit een comeback maken en dan het afscheid krijgen dat ze verdient.

4 Lexie was te jong om te gaan

Grey's Anatomy is misschien een medische show, maar ziekte is de minste zorg van deze personages. We hebben chirurgen verloren door schietpartijen, overstromingen en natuurlijk de onvergetelijke vliegtuigcrash. Hoewel de crash een van de meest epische seizoensfinales van de show ooit was, moeten velen van ons nog steeds stoppen met huilen over het verlies van onze jonge en onschuldige Lexie Grey.

3 Heather Brooks had meer te bieden dan andere stagiaires

Heather Brooks was een beetje een vreemde eend in de bijt, maar daarom hielden we allemaal van haar! Tijdens haar stagejaar ontmoetten we ook Leah Murphy en Shane Ross, die we allebei liever hadden zien vertrekken in plaats van Heather. Om het nog erger te maken, was het Shane Ross die ervoor zorgde dat ze in de eerste plaats naar die ondergelopen kelder ging…

2 Team McSteamy All The Way

Toen Mark Sloan van de show werd afgeschreven, had de acteur die hem speelde, Eric Dane, te maken met zware persoonlijke problemen. Om deze reden begrijpen we waarom hij de keuze heeft gemaakt. Het zou echter moeilijk zijn om een Grey's-fan te vinden die niet graag zou zien dat McSteamy een comeback zou maken.

1 Reed Adamson sprak altijd de waarheid

Toen Seattle Grace fuseerde met Mercy West, had de serie te veel personages om mee te jongleren. Hoewel we de beslissing steunden om Jackson Avery en April Kepner in de buurt te houden, denken we ook dat Reed Adamson een mooie toevoeging zou zijn geweest. Ze was onbeleefd, vurig en volkomen eerlijk. We vonden het geweldig om haar de andere bewoners te horen roepen over hun onzin.

Aanbevolen: