Chuck Lorre's populairste tv-personages, gerangschikt van slechtst naar beste

Inhoudsopgave:

Chuck Lorre's populairste tv-personages, gerangschikt van slechtst naar beste
Chuck Lorre's populairste tv-personages, gerangschikt van slechtst naar beste
Anonim

Het is een ongelooflijke prestatie om een televisieprogramma in de ether te krijgen, laat staan om een publiek te vinden en te overleven. Er is een toenemende hoeveelheid inhoud en plaatsen om het te consumeren en er is meer afleiding dan ooit tevoren. Desondanks is Chuck Lorre een persoon die niet alleen succes heeft gevonden binnen de televisie, hij is verantwoordelijk voor bijna een dozijn van veel van de meest populaire sitcoms van het afgelopen decennium.

Chuck Lorre heeft indrukwekkend werk verricht door de culturele samenstelling van die tijd te lezen en dat te kunnen vertalen in veel verschillende televisieprogramma's die in staat zijn om te resoneren met het publiek. Met zoveel grote tv-shows op zijn naam, zijn er nog meer personages uit deze shows die belangrijke iconen van het sitcom-genre zijn geworden.

15 Dharma Freedom Montgomery was de wilde yin voor Gregs yang

Afbeelding
Afbeelding

Dharma & Greg was een van Chuck Lorre's eerdere sitcoms en er is niet veel meer aan de hand dan een liefdesverhaal waarin tegenstellingen elkaar aantrekken. Ondanks de eenvoud ha alt de show veel kilometers uit hoe de contrasterende persoonlijkheden van Dharma en Greg humor genereren. Greg is de straight-laced een van de twee, waardoor Jenna Elfman's Dharma normaal gesproken het meer vermakelijke materiaal op het programma heeft.

14 Grace Kelly was een koperkleurige matriarch die geen uiterlijk vertoonde

Afbeelding
Afbeelding

Chuck Lorre's eerste grote schrijfopdracht op televisie was voor Roseanne, maar hij was grotendeels in staat om diezelfde energie vast te leggen toen hij Grace Under Fire creëerde, een sitcom die kijkt naar een gezin uit de lagere middenklasse met Brett Butler als de middelpunt. Grace Under Fire was niets onthullends, maar Brett Butler raakt zeker haar groove als Grace, de no-nonsense moeder die hard gebeten is, maar nog steeds om haar geeft.

13 Young Sheldon Cooper is een blik op de jongere jaren van het klassieke personage

Afbeelding
Afbeelding

Spin-offs zijn niets nieuws voor de wereld van sitcoms, dus toen de uiterst succesvolle Big Bang Theory zich opmaakte om afscheid te nemen, bracht Chuck Lorre Young Sheldon in beweging. In de serie speelt Iain Armitage de kinderversie van het populaire personage van Big Bang Theory, gezien zijn vormende jaren en zijn excentrieke familie. Armitage doet bevredigend werk door gebruik te maken van de Sheldon-energie.

12 Leonard Hofstadter is een hopeloze neurotische en romanticus

Afbeelding
Afbeelding

Er zijn veel meningen over The Big Bang Theory, maar het v alt niet te ontkennen dat de show een van de grootste en populairste sitcoms aller tijden is geworden. De show bevat veel personages, maar het is misschien wel Johnny Galecki's Leonard die de echte hoofdpersoon is. Het is bevredigend om de groei van Leonard in de loop van de show te zien, maar hij kan nog steeds een reducerend personage zijn.

11 Penny is een verademing in het leven van sommige nerds

Afbeelding
Afbeelding

Het opruiende incident van The Big Bang Theory is dat Penny het leven van Sheldon en Leonard binnenkomt en dat de drie voor altijd veranderen terwijl ze elkaar openstellen voor hun contrasterende werelden. Penny biedt een heel andere energie dan de rest van de personages en haar liefdesverhaal dat bloeit met Leonard is heel ontroerend. Het is gemakkelijk om het personage af te schrijven, maar Kaley Cuoco doet sterk werk in de rol.

10 Alan Harper zit vast als de hetero man in de capriolen van zijn broer

Afbeelding
Afbeelding

Weinig personages uit Chuck Lorre's stal van series hebben een moeilijker lot gehad dan Alan Harper van Jon Cryer uit Two and a Half Men. Alan wordt de verantwoordelijke van de show en moet niet alleen voor zijn zoon Jake zorgen, maar ook voor zijn roekeloze broer Charlie. Alan moet constant branden blussen en zich aanpassen aan verschillende cast-veranderingen tijdens de latere jaren van de show, maar hij heeft nog steeds een charme.

9 Maryann Thorpe was de beste soort verwende socialite

Afbeelding
Afbeelding

Cybill is weer een van Chuck Lorre's eerdere sitcom-inspanningen die werd gebouwd als een voertuig voor Cybill Shepherd. De show onderzoekt een tweemaal gescheiden alleenstaande moeder die ouder wordt in het leven, maar nog steeds vastbesloten is om haar grote doorbraak in de showbusiness te krijgen. De beste vriend van Cybill, Maryann Thorpe, is zich niet bewust, ontevreden en elegant gespeeld door Christine Baranski. Ze is gemakkelijk het leukste personage van Cybill.

8 Sheldon Cooper is een liefdevolle blik op een extreem stereotype

Afbeelding
Afbeelding

The Big Bang Theory werd een geweldige hit die veel verder ging dan iedereen had verwacht. Elk personage in de show is vermakelijk en heeft een toegewijde groep fans, maar het is eerlijk om te zeggen dat Sheldon Cooper het doorbraakpersonage van de show werd. Jim Parsons' kijk op Sheldon is erg leuk en hoewel de eerste lach voortkwam uit het onvermogen van Sheldon om zich aan te passen, stelde hij zich in de loop der jaren langzaam open.

7 Ruth Whitefeather Feldman is een van de leukste werken van Kathy Bates

Afbeelding
Afbeelding

Chuck Lorre heeft een aantal spannende rollen voor Kathy Bates gevonden tijdens zijn vele projecten, maar Disjointed zette Bates centraal als Ruth, de eigenaar en exploitant van een cannabisapotheek. Disjointed duurde niet lang en voelde soms als een stereotype, maar de uitvoering van Bates als Ruth is een consistent hoogtepunt. Ze heeft duidelijk veel plezier in de rol en misschien zal Lorre op de een of andere manier een manier vinden om haar in een van zijn andere series te sluipen.

6 Charlie Harper is pure identiteit en perfect gespeeld door Charlie Sheen

Afbeelding
Afbeelding

Two and a Half Men werd een ongelooflijk succes en hoeveel dat ook te maken had met de creativiteit van Chuck Lorre, de hele persona van Charlie Sheen droeg daar ook sterk aan bij. Sheen leek in zijn eentje de show leven te geven en ook weg te nemen. De hele routine van Charlie Harper was erg eentonig, maar Sheen genoot ervan en wist een publiek te prikkelen. De show overleefde nadat hij wegging, maar waarschijnlijk was veel van zijn energie nu verdwenen zonder Charlie.

5 Christy Jolene Plunkett wordt gesmoord door haar moeder

Afbeelding
Afbeelding

Mom is een sitcom van Chuck Lorre met een ongelooflijk lief thema dat er doorheen loopt. De show kijkt naar generaties moeders, maar het gaat ook over het behouden van nuchterheid bij stress en verrassingen. Een deel van wat mama zo geweldig maakt, zijn de optredens en Anna Faris is zo leuk als Christy Plunkett, een moeder die weer naar school is gegaan en ook de problemen van haar eigen moeder moet oplossen.

4 Molly Flynn laat Melissa McCarthy losgaan

Afbeelding
Afbeelding

Mike en Molly is praktisch het omgekeerde van Dharma & Greg, omdat het twee ongelooflijk vergelijkbare personages samenbrengt in een liefdevolle relatie. Mike en Molly is een heel lief verhaal over een paar innemende underdogs, maar de echte traktatie van deze show is dat Melissa McCarthy erin speelt vlak voordat ze echt uitbreekt en superberoemd wordt. Iedereen schittert in deze komedie, maar het werk van McCarthy hier is het bewijs waarom ze zo'n grote ster is geworden, niet alleen in komedie, maar ook in drama.

3 Bonnie Plunkett is het type moeder dat je graag haat

Afbeelding
Afbeelding

Allison Janney heeft aan een aantal zeer prestigieuze drama's gewerkt en heeft bewezen dat ze serieus materiaal aankan. Ze is zo goed op dat gebied dat het publiek kan vergeten dat Janney ook een zeer bekwame komische actrice is en dat Chuck Lorre's moeder een fantastische show voor haar is om te pronken met haar bereik. Janney's Bonnie Plunkett is het hoofd van haar familie en ze zorgt voor meerdere generaties Plunketts, terwijl ze ook probeert nuchter te blijven en liefde te vinden.

2 Sandy Kominsky is een van de beste werken van Michael Douglas

Afbeelding
Afbeelding

The Kominsky Method is het meest recente programma van Chuck Lorre en zijn tweede uitje op Netflix. De show bevat een aanzienlijk oudere demografie dan de andere voertuigen van Lorre en de sterren Michael Douglas en Alan Arkin. De Kominsky-methode is uitgegroeid tot een van Lorre's meest doordachte shows en het is een welkome verandering van tempo van hem. Douglas' Sandy Kominsky is meteen raadselachtig en een geweldige terugkeer naar vorm voor zowel Lorre als Douglas.

1 Constance "Meemaw" Tucker is de ongefilterde wildcard van de jonge Sheldon

Afbeelding
Afbeelding

Het publiek heeft misschien afgestemd op Young Sheldon om de heldendaden van een pre-tiener Sheldon Cooper te zien, maar het was bevredigend om te zien hoe vermakelijk de rest van zijn familie ook is. Er zijn veel excentriekelingen rond Sheldon, maar verreweg de meest extreme en vermakelijke is Annie Potts 'Constance. Constance is Sheldon's "Meemaw" en haar vermogen om haar mening te uiten is altijd een genot.

Aanbevolen: