Personages die het gezicht van de MCU zouden kunnen zijn sinds Iron Man en Cap zijn verdwenen

Inhoudsopgave:

Personages die het gezicht van de MCU zouden kunnen zijn sinds Iron Man en Cap zijn verdwenen
Personages die het gezicht van de MCU zouden kunnen zijn sinds Iron Man en Cap zijn verdwenen
Anonim

Na Avengers: Endgame kun je er gerust vanuit gaan dat Chris Evans en Robert Downey Jr. nooit meer terug zullen keren naar de MCU. In feite zou een terugkeer van Iron Man waarschijnlijk alles over de MCU in de toekomst verpesten. Nu Iron Man dood is en Steve Rogers teruggaat in de tijd om zijn superkrachten te verwijderen, is het tijd voor iemand om de troon van de MCU te betreden.

Nu zoekt Marvel Studios naar het volgende gezicht van hun franchise. Niet alleen om de Avengers te leiden, maar ook om de basis van hun verhaal te zijn. Er zijn zoveel momenten die alles in de MCU-verhaallijn hebben veranderd. Nu Iron Man en Captain America verdwenen zijn, zullen er nog meer momenten zijn die het verhaal veranderen.

Het is bijna een jaar geleden sinds de laatste MCU-film, en het enige dat Marvel-fans willen weten, is wie het volgende gezicht van de franchise wordt? Spider-Man: Far From Home was een plagerij van hoe het leven is zonder Iron Man, maar fans willen echt de volgende leider van de groep.

15 Als Black Panther Wakanda kan leiden, kan hij de Avengers leiden

Wanneer Doctor Strange de overleden Avengers naar het slagveld brengt in Avengers: Endgame, is Black Panther degene die honderden krijgers leidt om Thanos te verslaan. Op dit moment zag Black Panther eruit als een echte krijger, die de mensen om hem heen verdedigde. Met zijn populariteit is hij een gemakkelijke kandidaat om de MCU te leiden.

14 Als Spider-Man in de MCU blijft, zou hij een goede keuze zijn

Misschien is Spider-Man de meest populaire kandidaat om de rol van Iron Man als het gezicht van de MCU over te nemen. Iedereen houdt van Peter Parker van Tom Holland en zijn relatie met Tony Stark is logisch om de fakkel aan hem door te geven. Het enige wat hem in de weg staat is een onduidelijke toekomst tussen de MCU en Sony.

13 Hoe kan Thor niet als de sterkste wreker worden beschouwd?

Thor was een van de originele Avengers en hij blijft in de MCU met Thor: Love and Thunder die in 2022 uitkomt. Aan het einde van Avengers: Endgame geeft Thor de fakkel door aan Valkyrie, om de koningin te worden van Asgard. Natuurlijk zijn er banden tussen Thor en de Guardians of the Galaxy, maar misschien wil hij de ruimte Avengers leiden.

12 Iemand die een schip als Captain Marvel kan vernietigen, kan de strijd aangaan met het beste van het beste

Zou het niet logisch zijn dat Captain Marvel de populairste groep van Marvel leidt? Het zou heel goed kunnen gebeuren, vooral gezien haar recente opkomst in de MCU. Ze heeft bewezen dat ze een van de machtigste Avengers is, en ze zei in Avengers: Endgame dat ze vele andere planeten beschermde terwijl het gevecht tussen de Avengers en Thanos op aarde plaatsvond.

11 Falcon die het schild van Cap overneemt, kan een aanwijzing zijn dat hij de volgende is

Dit is misschien een schot in de roos, maar we weten in ieder geval dat Sam het schild van Captain America zal hijsen. Is er een mogelijkheid dat hij kan uitgroeien tot het gezicht van de MCU? Het is zeker een mogelijkheid, vooral als The Falcon and The Winter Soldier een enorm succes is. Sam heeft een zeer sympathieke persoonlijkheid om zijn zaak te helpen.

10 Scarlet Witch bewees dat ze een van de sterkste Avengers is

Iemand anders die met zijn eigen Disney+-serie uitkomt, is Scarlet Witch, aangezien WandaVision op de streamingdienst van Disney zal staan. Er is nog steeds veel dat we niet begrijpen over de relatie van Scarlet Witch met Vision, maar de show zou kunnen rechtvaardigen hoe krachtig Scarlet Witch is.

9 Het lijkt erop dat Tony Stark Doctor Strange echt respecteerde, waardoor hij een grote rol zou kunnen spelen in de toekomst

Tijdens Avengers: Infinity War heeft Doctor Strange echt een band met Tony Stark. Strange heeft misschien niet de kracht van de andere Avengers, maar zijn magie biedt hem in elke situatie een voordeel. Het feit dat hij ook de toekomst kan bepalen is enorm en hielp Iron Man om Thanos te vermoorden.

8 Bucky is misschien een complex personage, maar hij is een favoriet bij de fans

Het zou nogal vreemd zijn voor Bucky om het gezicht van de MCU te zijn, maar fans zouden er helemaal voor zijn. Ondanks alle schade die de Winter Soldier heeft aangericht, houden fans nog steeds van hem en zijn verhaal. Het is belangrijk om te weten wat er tussen de eerste twee Captain America-films is gebeurd om hem te begrijpen. Het zou een geweldig comeback-verhaal zijn voor zijn karakter.

7 Niet alleen zou Star-Lord de leider van de Guardians kunnen zijn, maar ook de rest van de MCU

Robert Downey Jr. en Chris Evans waren beide grote namen, en een van de grootste namen in de MCU is Chris Pratt. Hij heeft zoveel grote kansen gehad tijdens zijn acteercarrière. Star-Lord is heel anders dan het personage van Iron Man en Captain America, maar misschien is zijn luchtige humor een goede afwisseling voor de MCU.

6 Een completere Hulk zou precies kunnen zijn wat de MCU nodig heeft

Iemand aan wie de MCU misschien geen recht heeft gedaan, is de Hulk. Vóór de MCU zou je kunnen stellen dat de Hulk samen met Spider-Man een van de populairste superhelden van Marvel was. Helaas moet hij zijn eigen film na The Incredible Hulk nog ontvangen. Mark Ruffalo is een veel betere Hulk, en we hebben eindelijk een goed afgerond karakter.

5 Kan Loki van een van de donkerste schurken naar een van de beste superhelden gaan?

Loki is misschien wel de meest complexe superheld in de MCU. Je weet nooit of hij goed of slecht is, afhankelijk van de film. Wat als hij dat als superheld in zijn voordeel kan gebruiken om schurken te verslaan? Fans houden van Loki's persoonlijkheid, en als de Disney+ show het goed doet, zou het geen verrassing zijn als hij een begrip wordt.

4 Pepper Potts kan zich verplicht voelen om Tony's erfenis voort te zetten

Het is nog steeds onduidelijk of Pepper Potts zelfs zonder Tony Stark zal terugkeren naar de MCU. Het is volkomen logisch als ze de MCU verlaat na de dood van haar man, maar het zou ook best gaaf zijn als ze de leider van de MCU was. Dit kan zelfs betekenen dat haar dochter in de toekomst een superheld wordt.

3 Koningin van Asgard, leider van de MCU, Valkyrie zou het allemaal kunnen

In fase 4 zal Valkyrie ongetwijfeld een veel grotere rol op zich nemen in de MCU. Nadat ze werd beschouwd als de koningin van Asgard in Avengers: Endgame, zou het geen verrassing zijn als ze een nog grotere rol op zich neemt in de verhaallijn. Fans houden van Tessa Thompson en geloven dat ze de vrouwelijke krijger kan zijn die de MCU nodig heeft.

2 Harley kwam terug voor Tony's begrafenis, wat erop kan wijzen dat hij in de toekomst een veel grotere rol gaat spelen

Veel mensen ondervroegen de jonge tiener op Tony's begrafenis in Avengers: Endgame. Nou, dat was Harley, die een belangrijke rol speelde in Iron Man 3. Harley is niet in een van de andere MCU-films geweest, maar wat als we in plaats daarvan nog steeds een Iron Man hadden die door Harley werd gespeeld? Hij begrijpt een deel van de technologie achter het pak.

1 Jane Foster's rol in de volgende Thor-film kan leiden tot een enorme rol voor haar

Dit is misschien wel het grootste stuk van allemaal, maar Natalie Portman is een steractrice. Ze is klaar om haar rol opnieuw te spelen in de aankomende Thor-film, waar ze haar grootste rol tot nu toe in de MCU lijkt op zich te nemen. Misschien kan Foster's nieuwe rol ertoe leiden dat ze het gezicht van de MCU wordt naast haar eens geliefde, Thor.

Aanbevolen: