Brooklyn Nine-Nine': 5 personages die we zouden inhuren (en 5 die we zouden ontslaan)

Inhoudsopgave:

Brooklyn Nine-Nine': 5 personages die we zouden inhuren (en 5 die we zouden ontslaan)
Brooklyn Nine-Nine': 5 personages die we zouden inhuren (en 5 die we zouden ontslaan)
Anonim

Brooklyn Nine-Nine is een van de meest succesvolle tv-shows van dit moment en werkt momenteel aan zijn achtste seizoen. Een van de redenen waarom de show op dit moment zo relevant is, is vanwege alle belangrijke sociale kwesties die erin worden behandeld, zoals raciale profilering, politiegeweld, homofobie en mishandeling. Het is een zeer progressieve en leerzame serie om naar te kijken, maar het verliest nooit zijn lichte, komische toon.

Een andere reden waarom het publiek er dol op is, is de ongelooflijke cast en de diverse personages die ze uitbeelden. Elk van hen heeft een speciale persoonlijkheid die hen uniek maakt, en op basis van die persoonlijkheid zal dit artikel bepalen of we ze zouden aannemen of niet.

10 We zouden inhuren: Amy Santiago

Brooklyn 99, Amy Santiago
Brooklyn 99, Amy Santiago

Er is geen twijfel dat sergeant Amy Santiago een geweldige aanvulling zou zijn op elke werkplek. In elke aflevering kunnen fans haar geweldige politievaardigheden en bewonderenswaardige arbeidsethos waarderen. Ze zet slechteriken weg met het grootste respect voor de normen en behandelt iedereen eerlijk, terwijl ze zich tegelijkertijd niet laat intimideren. Ze respecteert haar superieuren, maar ze is niet bang om haar mening te uiten. Bovendien kan ze een kantoor snel en efficiënt organiseren en schoonmaken, waardoor iedereen in een betere omgeving kan werken.

9 We'd Fire: Hitchcock

Brooklyn 99, Hitchcock
Brooklyn 99, Hitchcock

Niemand weet helemaal zeker waarom Hitchcock nog steeds in het politiebureau is. Wat de reden ook is, het is niet zijn politiewerk. Hij heeft al vele malen uitdrukkelijk gezegd dat hij overdag zo min mogelijk werk probeert te doen. Veel van zijn collega's hebben hem in zijn stoel door het politiebureau zien lopen, alleen maar omdat hij niet wilde opstaan. Het is dus onnodig om te zeggen dat hij geen ideale keuze zou zijn tijdens een wervingsproces. Zijn collega's lijken echter dol op hem te zijn geworden, omdat ze hem in de buurt houden.

8 We zouden inhuren: Jake Per alta

Brooklyn 99, Jake Per alta
Brooklyn 99, Jake Per alta

Hoewel hij in het begin een beetje kinderachtig en onprofessioneel kan lijken, is Jake Per alta een geweldige detective en collega. Zijn proces kan een beetje onorthodox zijn en soms ergeren zijn bazen zich aan zijn ongeorganiseerde karakter, maar ze kunnen de resultaten niet tegenspreken.

Zijn arrestatierecord is altijd indrukwekkend, en hij weet hoe hij een kantoor moet verlichten, zijn collega's moet opbeuren in crisismomenten, en hoewel hij soms een beetje brutaal is, is hij altijd respectvol op de werkplek. Vraag hem alleen niet om een stropdas te dragen.

7 We'd Fire: Doug Judy

Het is onmogelijk om Doug Judy niet aardig te vinden, maar laten we eerlijk zijn, hij is een crimineel. Niemand zou hem inhuren wetende dat, hoe grappig of wat een geweldige zanger hij ook is. Hij zou echter waarschijnlijk mensen misleiden om hem in dienst te nemen, net zoals hij de rechercheurs, namelijk Jake Per alta, misleidde om hem te helpen totdat hij kreeg wat hij nodig had. Maar nadat hij ontslagen was, zouden zijn collega's hem waarschijnlijk nog steeds leuk vinden en zou er geen kwaad bloed tussen hen zijn. Hij slaagde er tenslotte in om de rechercheur die jarenlang probeerde hem te arresteren zover te krijgen dat hij hem zijn beste vriend noemde.

6 We zouden inhuren: Kapitein Holt

Brooklyn 99, Kapitein Holt
Brooklyn 99, Kapitein Holt

Kapitein Raymond Holt zou waarschijnlijk de eerste keuze zijn bij het selecteren van iemand voor een functie, op voorwaarde dat zijn uitdrukkingsloze houding de personeelsmanagers niet afschrikte. Door alles wat hij heeft moeten doormaken in het leven als homoseksuele zwarte agent, weet hij hoe het is om hard te moeten werken om zijn doelen te bereiken, en hij is vastbesloten om mensen te helpen zodat ze niet hoeven te ondergaan wat hij deed. Hij is een eerlijke leider, hij is niet bang om zichzelf in de rij te zetten voor de mensen om wie hij geeft, en hij zal niet zwijgen als er onrecht wordt aangedaan.

5 We'd Fire: Scully

Scully is heel lief en zorgzaam, maar heeft geen idee wat er om hem heen gebeurt. Meestal maakt hij zich alleen maar zorgen over het eten van een lunch of het vinden van een plek om stiekem een dutje te doen, terwijl de rest van het team misdaden oplost. Hij geeft niet veel om zijn werk, ook al zit hij in de meeste situaties met het hart op de goede plaats. In tegenstelling tot zijn beste vriend Hitchcock is hij erg onzeker rond zijn collega's. Wanneer iemand hem echter nodig heeft, grijpt hij naar de gelegenheid. Zolang het niet inhoudt dat hij zijn eigenlijke werk doet.

4 We zouden huren: Terry Jeffords

Brooklyn 99, Terry Jeffords
Brooklyn 99, Terry Jeffords

De nieuw aangestelde luitenant Terry Jeffords is het soort persoon dat mensen zonder nadenken zouden aannemen. Vooral na het controleren van zijn referenties. Tijdens een ongewoon emotioneel gesprek zorgde rechercheur Rosa Diaz ervoor dat Terry wist hoe waardevol hij was voor de 99, niet alleen vanwege zijn dappere werk als politieagent, maar ook als mentor en collega.

Dat komt omdat Terry, naast zijn werk, zijn rechercheurs altijd helpt wanneer ze met een moeilijke zaak vastzitten, en hij helpt ook het moreel te verhogen als mensen om wat voor reden dan ook down zijn.

3 We'd Fire: Madeline Wuntch

Madeline Wuntch was misschien een goede politieagente, er was een reden waarom ze zoveel promoties kreeg, maar iemand zoals zij zou nooit goed kunnen zijn voor een team van collega's. Hoewel kapitein Holt altijd kleinzielig was in zijn ontmoetingen met haar en haar plaagde en uitscheldte, deed hij nooit zijn uiterste best om haar optreden te schaden. Bovendien koos hij ervoor om de grotere persoon te zijn en haar een goede aanbeveling te geven als ze in aanmerking kwam voor een promotie. Desondanks deed ze altijd haar best om hem te saboteren en wist ze hem twee keer zijn droombaan af te pakken. Niemand die zo uit wrok handelt, zou ingehuurd moeten worden.

2 We zouden inhuren: Rosa Diaz

Brooklyn 99, Rosa Diaz
Brooklyn 99, Rosa Diaz

Rosa Diaz is een van de beste rechercheurs in het district, en een van de meest angstaanjagende. Amy Santiago zei ooit dat ze de sterkste in de ploeg was en iedereen, inclusief Terry Jeffords, die objectief gezien de sterkste persoon in Brooklyn is, was het met haar eens. Ze had de leiding over enkele van de belangrijkste zaken en taskforces die het district had vanwege hoe loyaal, toegewijd en hardwerkend ze is. Om nog maar te zwijgen van het feit dat ze elke verdachte kan laten praten met slechts een blik. Zij is ongetwijfeld de enige persoon die iedereen in zijn team wil hebben.

1 We'd Fire: Gina Linetti

Brooklyn 99, Gina Linetti
Brooklyn 99, Gina Linetti

Gina Linetti is geweldig in elke zin van het woord, maar zelfs zij erkent dat ze niet gemaakt is voor een fulltime baan. Zelfs voordat ze de 99 verliet en een internetberoemdheid werd, deed ze haar werk op haar eigen manier, volgde ze de regels helemaal niet en beschouwde ze het, zoals Rosa Diaz ooit zei, 'optioneel'. Ze zou een geweldig persoon zijn om rond te hangen en advies te krijgen, maar ze kan niet gedijen in een kantooromgeving. Toch hield ze zielsveel van haar collega's en hielp ze hen met al hun niet-werkgerelateerde problemen.

Aanbevolen: