De slechtste tv-programma's aller tijden, gerangschikt op IMDb

Inhoudsopgave:

De slechtste tv-programma's aller tijden, gerangschikt op IMDb
De slechtste tv-programma's aller tijden, gerangschikt op IMDb
Anonim

Voor velen is IMDb de sjabloon geworden om te beoordelen welke de beste en slechtste films en televisieprogramma's zijn waar we naar kunnen kijken. Voordat we een film bekijken of laten zien, kijken we meestal naar de beoordelingen op IMDb om te beslissen of ze het bekijken waard zijn. In een tijdperk waarin we het grootste deel van onze tijd besteden aan het kijken naar tv-programma's, wat zijn de slechtste series die er zijn?

Duiken in IMDb's laagst beoordeelde tv-programma's, we kijken één voor één naar de onderste 10 en proberen erachter te komen wat deze shows zo erg genoeg maakte om zulke verschrikkelijk lage beoordelingen op de website te krijgen.

10 De high-fructose-avonturen van irritante sinaasappel– 2

irritante sinaasappel
irritante sinaasappel

Het irritante oranje-personage - gewoon een sinaasappel met een gezicht wiens hele taak het is om zo visceraal irritant mogelijk te zijn - is er een die zijn oorsprong vindt op YouTube en zijn populariteit als een van de meest geabonneerde kanalen op het platform uiteindelijk de aandacht van Cartoon Network.

Ze leken aanwijzingen te willen nemen van Nickelodeon die datzelfde jaar (in 2012) een show gaf aan YouTube's meest geabonneerde YouTuber (later meer over hem). Onnodig te zeggen dat de show teleurstelde met twee sterren op IMDb en slechts twee seizoenen om van te spreken.

9 Paris Hilton's Mijn nieuwe BFF– 2

paris hilton is mijn nieuwe vriendje
paris hilton is mijn nieuwe vriendje

Toen Paris Hilton ruzie kreeg met Simple Life-bestie Nicole Richie, had ze voor altijd een nieuwe beste vriend nodig. Gelukkig klopte MTV op haar deur met het idee van een wedstrijdserie met 16 vrouwen en drie mannen die strijden om de kans om haar nieuwe BFF te worden.

Hoewel de show misschien meer succes had dan verwacht, omdat het zich uitstrekte over twee seizoenen en enkele internationale spin-offs, werd het niet erg goed ontvangen met slechts twee sterren op IMDb en slechte recensies in overvloed.

8 Een beetje laat met Lilly Singh– 1.7

EEN WEINIG LAAT MET LILLY SINGH -- Aflevering 118 -- Afgebeeld: (l-r) Natalie Portman, Lilly Singh -
EEN WEINIG LAAT MET LILLY SINGH -- Aflevering 118 -- Afgebeeld: (l-r) Natalie Portman, Lilly Singh -

Zoals veel van de personages en acteurs op deze lijst, schonk Lilly Singh haar succes door een YouTube-persoonlijkheid te zijn. Vorig jaar werd ze door NBC benaderd om haar eigen late night talkshow te krijgen om Last Call te vervangen door Carson Daly toen hij vertrok naar de Today-show. Zo werd Late Night with Lilly Singh geboren en gaat het sinds september sterk.

Nou, misschien is "going strong" een sterke uitdrukking. Haar recensies op IMDb zijn zeker niet sterk, omdat de meeste klachten de neiging hebben om te prikken dat ze ongemakkelijk of cringy is voor het maken van repetitieve grappen. Toch, met meer dan 100 afleveringen in minder dan een jaar, lijkt het er niet op dat ze snel ergens heen gaat. We hebben geluk, toch?

7 Selena– 2

sinem kobal in selena
sinem kobal in selena

Als je nog nooit van Selena hebt gehoord, komt dat waarschijnlijk omdat het alleen in Turkije is uitgezonden. De show werd uitgezonden tussen 2006 en 2009 en concentreerde zich op het titelpersonage, een jonge vrouw die niet zo menselijk was als ze leek en haar geheim alleen kon vertrouwen met drie andere jonge meisjes terwijl ze in het vizier van Hades zit. Ja, die Hades.

Vreemd uitgangspunt voor een vreemde show die schijnbaar misschien net iets te vreemd was voor het Turkse kijkerspubliek dat niet al te blij was om het te zien.

6 Mijn Super Sweet 16– 1.8

mijn super lieve 16
mijn super lieve 16

Iedereen die in zijn jeugd op MTV is opgegroeid en het reality-tv-programma van begin 2000 heeft gezien, moet zich My Super Sweet 16 herinneren. Deze show domineerde het dagelijkse programma van de zender van 2005 tot 2009 en zag zelfs een korte opleving in 2017 (exclusief een eenmalige special in 2015 gericht op het 16e verjaardagsfeestje voor de dochter van Lil Wayne).

Ondanks de lange levensduur en nostalgische herinneringen van de show, haatten de meeste kijkers het om verwende tieners te zien zeuren en klagen bij hun ouders dat hun verjaardagsauto van $ 50.000 niet de exacte verfbeurt had die ze wilden. Dit was een terugkerend iets voor elke aflevering.

5 Peuters en tiara's– 1.8

Peuters zijn druk op Toddlers en Tiara
Peuters zijn druk op Toddlers en Tiara

Het uitgangspunt van Toddlers and Tiaras zou duidelijk moeten zijn uit de titel. Het is allemaal gericht op de wereld van schoonheidswedstrijden voor kinderen. De show duurde zeven seizoenen op het TLC-netwerk. Afgaande op de meeste recensies op IMDb, werden fans het beu om elke week de moeders van de kinderen achter de schermen te zien tirade.

Andere zorgen komen voort uit critici die het idee zelf van schoonheidswedstrijden voor kinderen als griezelig en immoreel beschouwen. Dergelijke zorgen waren genoeg voor de serie om de 1.8-beoordeling op de site te verdienen.

4 Fred– 1.7

hey het is fred van youtube
hey het is fred van youtube

Dit is misschien vals spelen omdat Fred een YouTube-show was in plaats van een echte televisie-uitzending, maar het staat op IMDb vermeld als een van de slechtste tv-programma's (en YouTube produceert nu zijn eigen tv-series.) Als het tijdperk van Fred op de een of andere manier passeerde je, weet gewoon dat hij populair was onder het pre-tienerpubliek dankzij zijn hoge stem en hyperactiviteit.

Die pre-tieners kregen nooit een stem in deze IMDb-recensies, of ze groeiden op tot volwassenen die een hekel hadden aan Fred's schtick. Hoe dan ook, de YouTuber-schtick in kwestie kreeg een beoordeling van 1,7.

3 Fred The Show– 1.7

tv-film met in de hoofdrol fred van youtube
tv-film met in de hoofdrol fred van youtube

Het enige dat erger was dan Fred zijn eigen YouTube-show te geven, was hem een echte tv-spin-off op Nickelodeon te geven. Nou ja, misschien niet slechter, want Fred the Show komt overeen met de 1,7-beoordeling van zijn YouTube-show, Gelukkig voor de centrale acteur die Fred speelde, was Nick precies het juiste station om zijn capriolen uit te zenden. Naast zijn eigen officiële tv-show, bracht het Fred-personage nog drie tv-films voort. Er was zelfs een keer een cross-over waarbij hij de rol van die eerder genoemde Annoying Orange opnieuw vertolkte.

2 Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi– 1.6

In de loop van acht jaar en 1.834 afleveringen draaide Kyunki Saas Bhi Kabhi Bahu Thi om een schoonmoeder terwijl ze worstelde om haar drie bahu's (zussen in Urdu) te verdragen. Shenanigans ontstaan wanneer de zussen merken dat ze zich bemoeien met de relaties van hun volwassen zonen.

Kijkend naar de 1.6 rating, waren niet al te veel mensen blij met de show. Veel critici klaagden over de noodzaak van de show om in de tijd te springen, personages in een oogwenk te vervangen door andere acteurs (vaak met plastische chirurgie voor de personages, blijkbaar) en onrealistische verhaallijnen te introduceren.

1 Jóban Rosszban– 1.3

Jóban rosszban
Jóban rosszban

En bovenaan (of technisch gezien onderaan) staat Jóban rosszban (wat zich verta alt naar "Voor beter of slechter"), een soap die zich afspeelt in een klein stadje in Boedapest dat in de lucht is geweest voor duizenden afleveringen en dat loopt al sinds 2005.

Van de vier officiële recensies voor deze show op IMDb, geeft slechts één van de recensies een positieve beoordeling, terwijl 1.478 mensen genoeg slechte beoordelingen gaven om de serie een 1,4 op 10 te geven. Als de show op de lucht voor 15 jaar en nog meer, zou het echt zo erg kunnen zijn?

Aanbevolen: